Arama sonuçlarınız

1. Pekbipicadam

Tüvtürk Muayene Bilgilendirme

Konu belki daha önce açılmıştır ancak dün başıma geldiği için yazmak istedim. Dün motosikletimi muayeneye soktum , sokmadan bir gün öncede plakam çok eski kırık döküktü gidip yenilettim (resmi bir yerde standartlara uygun olarak )daha sonra eski plakanın vida yerlerinden harflere denk gelmeyecek...
  2. Pekbipicadam

Motosiklet Kongresi

Merhaba Arkadaşlar Uzun süredir turizm organizasyon sektöründe bulunuyorum hemen hemen her konu hakkında sene içersin de paneller eğitimler kongreler oluyor , ancak şuanda motosiklet hakkında bu şekil de bir oluşum bulunmuyor , kendimce fikirlerim var ancak sizden de birkaç soruya cevap almak...
  3. Pekbipicadam

2007 Model Honda CB 600 F Hornet

Detaylar için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cb-600-f-hornet-228891054/detay/
  4. Pekbipicadam

Köprü yolunda, emniyet şeridinde ön kaldıran MT 07 'li arkadaş umarım burdasındır!!!

Arkadaşım tamam güzel motor kullanıyorsun , tamam kendi canını düşünmüyorsun ama emniyet şeridinde ön kaldırdığın zaman hiç kimse sana helal olsun demiyor tam tersine sen düşte aklın başına gelsin diye beddua ediyor , küfür ediyor. Sen yalnızca kendi adına motor kullanmıyorsun sen hepimizi...
  5. Pekbipicadam

Dilek Yarımadası Milli Parkı Hakkında Bilgisi Olanlara bir sorum Olacak

Merhaba Bu sene yapacağım bodrum yolcuğu sırasında rotamı bu milli parkın içinden geçirmek istiyorum , google map üzerinden parkın içersinden geçen bir yol gözüküyor ancak yol durumu hakkında bilgi bulamadım ( toprak asfalt v.s ? ) o tarafta yaşayan arkadaşlardan giden eden varsa bilgi...
  6. Pekbipicadam

Honda Cb 600F gaz kesme problemi

Herkese Merhaba , Motorumla ilgili bir sıkıntım var , motor tekniği konusunda tecrübeli arkadaşlardan fikir rica ediyorum , Motosikletim normalde 14-15 bin devir çeviriyor ve 15 bin sonunda devir kesiciye giriyor , ancak şuanda hangi vites olduğu fark etmeden 10 bin devir sonrasında sanki...
  7. Pekbipicadam

Stop Lambası Kontrol

Kış ayı olduğu için mi yoksa bu ara fazla dikkat ettiğim için mi bilmiyorum ama , stoplambası yanmayan çok sayıda motor dikkatimi çekiyor, lütfen stop lambalarınızı kontrol ediniz , kış ayı olduğu için yaptırırım nede olsa deyip geçmeyelim, zaten kör olan sürücülerimize kendimizi ezdirmek için...
  8. Pekbipicadam

Forumda Açılan başlıklar ve yorumlar

Ben genel olarak forumda okuyucu konumdayım iyi bildiğim bir konu veya başıma gelmiş bir olay dışında çok fazla fikir beyan edip konu açan biri değilim. Ancak açılan konularda soru soran insanların istediği cevaplar dışında bir çok insan bilgi vermek yerine soru soran kişinin hevesini baltalamak...
  9. Pekbipicadam

Eski Ama Güzel Bir Video

Daha önce paylaşılmıştır büyük ihtimal ama hoşuma gitti için paylaşmak istedim. https://www.youtube.com/watch?v=UrLvYrKYVD8 Ferco Motor Official
  10. Pekbipicadam

Sizce bu servis fiyatı normal mi ?

2007 Model Honda hornet kullanıyorum 600cc motorumun bakımlarını kendim yapıyorum çözemeyeceğim bir sıkıntım olduğu zamanda bir ustamız var kendisiyle hallediyoruz problemi, motorum 70.000'e geldi bende bir honda yetkili servise fiyat sorup orada yaptırmak istedim bir elden geçmiş olur diye. Ama...
  11. Pekbipicadam

İlk Gezi Raporum

Herkese Selam, Geçen sene mayıs ayında 250'lik X9 piagiodan Honda Hornet' a terfi etmiştim ve temmuz ayında tatilimi geçirmek için istanbuldan bodruma gitmiştim yolda resim çekmediğim için çok kuru kuru olacağından rapor yazmamıştım, bu sene gene yıllık iznim geçirmek üzere ufak bir rota...
  12. Pekbipicadam

Rota Üzerinde Tavsiye edeceğiniz noktalar.

Temmuz ayında herhangi bir terslik çıkmazsa haritada görmüş olduğunuz rotayı gerçekleştireceğim, Sıralama Bodrum,ölüdeniz,marmaris,akkaya ve sahilden tekrar bodrum şeklinde olacak, bu güzergahı daha önce yapmış olan veya bu bölgelerde yaşayan motorculardan şurayı mutlaka gör, şurada mutlaka...
  13. Pekbipicadam

Uzun Yolda Gece Sürüşü

Herkese Selamlar , Temmuz ayında tatilimi geçirmek üzere önce bodrum,orda eşya fazlalıklarını bırakıp sonrasında Fethiye inip tekrar sahilden yukarı doğru beğendiğim yerlerde konaklama yaparak 3-4 gün gibi bir sürede tekrar Bodruma dönmek gibi bir planım var , Bir çok defa uzun yol yaptım...
  14. Pekbipicadam

Farklı Marka Yakıtlar arasındaki verim farkı

Arkadaşlar Selam Firma ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama net anlatabilmek için yazmam gerekiyor, Arabamda da motorumda da devamlı olarak opet kullanıyordum, hizmetinden kalitesinden istasyonlarından çok memnunum ama geçen gün es kaza benzin almak için PO sine gittim ve depomu fulledim...
  15. Pekbipicadam

Cuma Akşamı Uludağ

Arkadaşlar cuma akşamı için uludağda aydın yıldız otelde rezervasyonum var , ailemdeki bir sağlık sorunu nedeniyle gidemiyorum gitmek isteyen olursa özelden ulaşsın 290 TL maliyeti var giderim ben diyen ne kadar verirse kabulümdür en azından boşa gitmesin. ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  16. Pekbipicadam

Cuma Günü İstanbul - Uludağ

Cuma akşamı iş çıkısı motorla istanbuldan uludağa gidicem, bursaya kadar bir sıkıntım yok, sormak istediğim şey, zaten dağda fazla kar yok yollar açıktır diye tahmin ediyorum ama hiç bu mevsimde motorla çıkan oldu mu veya şuanda orada olan ve gidip gelen biri var mı aranızda ? Not: Uzun yol...
  17. Pekbipicadam

Hangi Motoru Alsam Demeden Bir Gel Bak Bişi Söylicem

Bak güzel kardeşim, motosiklet öyle birilerinden fikirler alıp başkasının aklıyla haraket edip yalnızca para verilerek alınacak bir mal,demir yığnı , ulaşım aracı değildir heleki ilk motosiklet bence hepsinden daha önemlidir, ilk alacağın motoru seversen, ona karşı duygusallık hissedersen...
  18. Pekbipicadam

2014 Yılı İçin Ödeyeceğiniz Vergi Tutarı

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_HSP_MTV Motorum 1 yaş büyüdüğü için 57 lira indirim almışım sanırım bu sene 102 lira ödüyorum :) 3/4 benzin parası cebe kaldı :queen:
  19. Pekbipicadam

Motor koruma demiri (givi) ve titreşim

Merhaba Adım Kaan İstanbulda yaşıyorum aranıza yeni katıldım sayılır, Honda Cb 600 hornet kullanıyorum, geçen hafta motoruma koruma demiri (givi) takdırdım, motorda daha önce olmayan bir titreşim ortaya çıktı çok fazla rahatsızlık vermiyor ancak koruma demiri öncesinde yoktu ve onunla birlikte...

Yeni mesajlar