- Konu Yazar
Bak güzel kardeşim, motosiklet öyle birilerinden fikirler alıp başkasının aklıyla haraket edip yalnızca para verilerek alınacak bir mal,demir yığnı , ulaşım aracı değildir heleki ilk motosiklet bence hepsinden daha önemlidir, ilk alacağın motoru seversen, ona karşı duygusallık hissedersen, düştüğünde kendinden önce motorunu düşünürsen bu işin devamı olacaktır, yoksa o motora kamyonla para versende herkes çok beğensede eğer senin için de birşeyleri kıpırdatmıyorsa boşver sen alma o motoru, senin beğendiğin senin gözüne hoş gelen onu görünce heycanlandığın bir motor bulana kadar internette resimlere bak, senin için olanı gördüğünde anlayacaksın hangisi olduğunu ( tabiki herkesin hayallerinin motoru vardır ama birde bütçesine uygun alabileceği gerçek bir motor vardır.) İşte onu bulduktan sonra buraya gel bak bakalım o motor hakkında neler yazılmış neler konuşulmuş, hepsini okudun hala tatmin olmadıysan aç başlığını sor sorunu ama dedim gibi zaten o resim sana ben senin için yapıldım diyorsa, çok büyük problemler harince ondandan vazgeçmek istemeyeceksin.
Özet: Motor ilk görüşte beğendiğin vurulduğun insana benzer, hakkında kim nederse desin kendin yaşayarak tecrübe etmen gereken bir alettir.
Bunlar kendi şahsi görüşlerimdir, hangi motoru alsam diye yazmanızı 2 saatline bile erteliye bilirsem ne mutlu bana.
Özet: Motor ilk görüşte beğendiğin vurulduğun insana benzer, hakkında kim nederse desin kendin yaşayarak tecrübe etmen gereken bir alettir.
Bunlar kendi şahsi görüşlerimdir, hangi motoru alsam diye yazmanızı 2 saatline bile erteliye bilirsem ne mutlu bana.