Stop Lambası Kontrol

Kış ayı olduğu için mi yoksa bu ara fazla dikkat ettiğim için mi bilmiyorum ama , stoplambası yanmayan çok sayıda motor dikkatimi çekiyor, lütfen stop lambalarınızı kontrol ediniz , kış ayı olduğu için yaptırırım nede olsa deyip geçmeyelim, zaten kör olan sürücülerimize kendimizi ezdirmek için fırsat vermeyelim lütfen. Bu arada sadece kırık dökük motorlarda değil bir kaç hali vakti yerinde motorda da rastladım bu ay içerisinde. Bunu yazıyorum en azından bugün motorunuza binerken yanıp yanmadığını kontrol edersiniz :cherry: .

Merhaba,

Peki, sol stop lambasi saga göre neden daha cılız yanar ?

Iki stop arasındaki fark neden oluyo bi bilginiz var mi ?

Motorumda tek stop lambası var :) araba için soruyorsan da yalnızca varsayım üzerinden yorumda bulunuyorum, ya kullanılan ampullerde farklılık vardır , ya az yanan ampulun ömrü bitmek üzeredir , yada elektrik sisteminden dolayı bir tanesine daha az voltaj geliyordur.

Merhaba,

Peki, sol stop lambasi saga göre neden daha cılız yanar ?

Iki stop arasındaki fark neden oluyo bi bilginiz var mi ?

çift stoplu motorlarda var ama eşit yanması gerekiyor.

bazı arabalarda sis lambası yandığında arkadaki kırmızı sis ışıkları yanar çok canlı yanar. kimi arabalarda solda tektir. kimi arabalarda çifttir. sissiz karsız sağanaksız havada sis lambası yakan da apaçidir.

Bu durumda bir elektrik ustası ile mi görüşmeliyiz?Benim motorun bakımını yaptırdığım yer bu işlere bakmıyor.Yarın öbür gün bir sıkıntı olsa nasıl çözeriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar