Arama sonuçlarınız

1. E

Merhaba, motorumla ilgili bir sorunum var görüşünüzü alabilir miyim

Merhaba Kanuni hussar sahibiyim. Motorumu en son abim kullandı, yola çıkarken hiç bir problem yoktu geldiğinde motor belli bir hızı geçmiyor hızlanması çok yavaştı. neyse yamaha servisine götürdüm adam bindi sonra ''Emiş kaydırıcı kapak'' diye bir şey var onu açtı içinde yay filan var onun orda...
  2. E

kaska telefon takmak

Eski telefonum nokıa 6700c i kaskıma takmak istiyorum. g prolar gibi. nasıl yapmalıyım, yapan düşünen varmı ? benim aklıma tel kullanarak yapmak geliyor başka nasıl olabilir ?
  3. E

Telefon önerisi ?

Arkadaşlar, 500-600 tl bütçem var, dokunmatik telefon almayı düşünüyorum. Alış sebepim sadece harita özelliği için ara yollar filan, hatta dağları gösterecek bi telefon, program yani ne varsa haritalar üzerine bana bilgi ve öneride bulunur musunuz? Siz neleri kullanıyorsunuz?
  4. E

Sırt ağrısı

Selamun aleyküm Arkadaşlar, daha önce arazi yolda 3-5 saat sürüş yapardım, hiç bir sorun yaşamadım. Bugün asfalt yoldan ayrılıp 8km lik 15dklik arazi yola girdim. Her çukurda her sarsıltida gözlerimden yaşlar gelecek kadar sırt ağrısı oluyor, sırtın ortalarına doğru sol tarafında, sizce bir...
  5. E

Performans sürekli düşüyor

Kanuni hussar sahibiyim. Aldığımdan beri sürekli çekiş performans düşüyor. Saten 125cc demeye utanıyorum.
  6. E

Castrol magnatec 10-40 araba yağı motorsiklete konulur mu? 125cc scoter

Araba yağı kullandığımda performansın daha iyi olduğunu hatırlıyorum. Şuan bilmediğim bi markanın motorsiklet yağını kullanıyorum 15tl gri renkte bi kutu. Performansın azaldığını hissediyorum. Böyle birşey olabilir mi? Yanlış mi hatırlıyorumdur?
  7. E

Bu titreşim neyin nesi

Kanuni hussarim var 60 km hızda titreşim yapıyor. Öncesinde veya sonrasında yok. Görüşlerinizi bekliyorum.
  8. E

Hussara ne gibi bakımlar yapılır

6500 kmde Kanuni hussarım var, ne gibi bakımlar yaptırabilirim, ıssız yerlere gidiyorum yolda kalma ihtimalini en aza düşürmek için neler yapmalıyım, bide şu var 4000-5000 kmlerde 70 km/h ile gittiğim yeri şu an 60 km/h la gidiyorum, hızlanma ivmesi düştü, 125 cc demeye utanıyorum 100 ccler...
  9. E

Scooterla Enduro yapıyorum

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, 2-3 yıldır scooter kullanıyorum ilk motorum bws 100 30krş yaktığı için sattım geçen sene Kanuni HUSSAR 125 aldım 2006 model, bu motorla şuana kadar 4000 km ye yakın yol yaptım, allaha şükür beni yolda bırakmadı. Asfalt sevmediğim için dağ yolları...

Yeni mesajlar