Scooterla Enduro yapıyorum

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, 2-3 yıldır scooter kullanıyorum ilk motorum bws 100 30krş yaktığı için sattım geçen sene Kanuni HUSSAR 125 aldım 2006 model, bu motorla şuana kadar 4000 km ye yakın yol yaptım, allaha şükür beni yolda bırakmadı. Asfalt sevmediğim için dağ yolları kullanıyorum, duymuşsunuzdur bolu koroğlu dağları, oralara fialan gidiyorum, çok fazla sarsıyorum tümseklerde motoru havaya kaldırmaya çalışıyorum daha az etkilenmek için... motoruma ne gibi bakımlar yapmalıyım, şuan 6500 km de ne gibi bakımlar yapmalıyım ki yolda kalmayım, oralarda in cin yok sayılır. insanlar benim için kuma kaptırırsın filan diyo ama kumda arabadan hızlı gidiyorum. ayağa kalkarak gidiyorum çoğu zaman da

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

yolda kalırsam ne gibi sebeblerden yolda kalırım ?

Merhaba dostum bu dediklerini güzel bir cross la yapsan daha iyi olmaz mı

çok güzel diyorsunda imkanım ona el veriyor, ruhum endurocu, ne gibi bakımlar yapmalıyım, tavsiyelriniz nedir ? teşekkürler

çok fazla sarsıyorum tümseklerde motoru havaya kaldırmaya çalışıyorum oralarda in cin yok sayılır. insanlar benim için kuma kaptırırsın filan diyo ama kumda arabadan hızlı gidiyorum. ayağa kalkarak gidiyorum çoğu zaman da

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

yolda kalırsam ne gibi sebeblerden yolda kalırım ?

sen bence kendine dikkat et motor senden daha uzun ömürlü olacak gibime geliyor, bu motorla bu şekilde devam edersen..

ciddi olduğunu ve yardım istediğini varsayarsam;

hava filtren fazlasıyla kirlenecektir, arada temizlemen değiştirmen gerekir.
motor kayışına dikkat et hor kullanılınca kısa zamanda yolda kopup bırakabilir.
bujiler zırt pırt basınca ömrü azalırmı bılmıyorum.

çok hor kullanıyorsan 6500 de bitebilir kontrol ettirmende fayda var

Peki daha başka beni ne yolda bırakabilir. Hiç Arkadaşım yok, yalnız başıma gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar