Sırt ağrısı

Selamun aleyküm Arkadaşlar, daha önce arazi yolda 3-5 saat sürüş yapardım, hiç bir sorun yaşamadım. Bugün asfalt yoldan ayrılıp 8km lik 15dklik arazi yola girdim. Her çukurda her sarsıltida gözlerimden yaşlar gelecek kadar sırt ağrısı oluyor, sırtın ortalarına doğru sol tarafında, sizce bir problemin başlangıcı olabilir mi? Ne kullanmam lazım.

Burası motosiklet forumu doktor bulunmuyor burda hocam,sizinki sıradışı bir durum ve ne olduğunu kimse bilemez gidin muayene olun geçmiş olsun ancak bunu buraya yazmanız garip.

Hocam haklısınız. Lütfen kusura bakmayın. Nasıl kaldıracam bu konuyu şimdi

burdan her konu konuşulabiliyo öncelikle geçmiş olsun tabi ki green arrow un dediği gibi mutlak bi ortopedi uzmanına görünmeniz gerekli sırtınızda olabilecek durumlar disk kayması bel fıtığı gibi rahatsızlıklar olabilir çok ağrınız varsa sırt bel ağrısına iyi gelen etol fort kullanabilirsiniz yan etkisi çok yoktur sadece ağrı kesici . fastjel de kullanırsınız ağrıyan bölgeye doku zedelenmesi kas ağrısı gibi bi durumsa iyi gelecektir ...

Hocam haklısınız. Lütfen kusura bakmayın. Nasıl kaldıracam bu konuyu şimdi

Konu kalabilir bu konu bir çok konunun yanında çok daha değerli :) benim çekincem size yanlış tavsiyelerin verilebilecek olması o yüzden doktora görünün ve görünene kadarda mümkünse sarsıntılı şeylere,motora binmeyin,yük kaldırmayın.Fazla ağrı kesici ve krem gibi şeylere abanmayın en kısa sürede gösterin.

Şuan hiç birşeyim yok. Bellik almaya karar verdim. Küçük ağrılar için öneriyorlar birde öyle deneyim. Asfalt yolda yine sorun yok. Herşey sarsıntıda meydana çıkıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Yada bir daha arazi yola çıkayım olursa giderim doktora.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar