- Konu Yazar
Merhaba Kanuni hussar sahibiyim. Motorumu en son abim kullandı, yola çıkarken hiç bir problem yoktu geldiğinde motor belli bir hızı geçmiyor hızlanması çok yavaştı. neyse yamaha servisine götürdüm adam bindi sonra ''Emiş kaydırıcı kapak'' diye bir şey var onu açtı içinde yay filan var onun orda ucu sivri çubukla beraber plastik bir madde var onu değiştirdi. sonra eve döndüm motor düzde iyi iyiydi, ama çekiş yoktu. normalde 70 le çıktığım yeri 20-30 km hızla çıktım. rampada 2 kişi ile kalkış yapardım şuan tek kişi yapamıyorum. ilk defa orman yolunda elime aldım beya dik bir yerdi, o gibi yerleri 2 kişi çıkabilirdim. yaptırdım gayet hızlı eve gidiyorum son hızda tekleme var gazdan çekince yığılma ve sonra düzelme neyse tek tekleye gittik eve...
Sorunun nedenleri olabilecek şeylerden bahsedeyim;
1. 15-40 yağ vardı, abime yağ eklemesini söyledim sınırdan beyaa fazlasıyla 10-40 koymuş bide farklı markalar
2. hava filtresi yerine tam oturmuyor, 2 civata tutuyor birisi yok.
3. Benzinden olabilirmi acaba yetiştiremiyormu ? rampa aşağı inerken son hıza ulaşmasada yine iyi. sorun rampa çıkamıyor düzde hızlanması çok yavaş.
Sorunun nedenleri olabilecek şeylerden bahsedeyim;
1. 15-40 yağ vardı, abime yağ eklemesini söyledim sınırdan beyaa fazlasıyla 10-40 koymuş bide farklı markalar
2. hava filtresi yerine tam oturmuyor, 2 civata tutuyor birisi yok.
3. Benzinden olabilirmi acaba yetiştiremiyormu ? rampa aşağı inerken son hıza ulaşmasada yine iyi. sorun rampa çıkamıyor düzde hızlanması çok yavaş.