Telefon önerisi ?

Arkadaşlar, 500-600 tl bütçem var, dokunmatik telefon almayı düşünüyorum. Alış sebepim sadece harita özelliği için ara yollar filan, hatta dağları gösterecek bi telefon, program yani ne varsa haritalar üzerine bana bilgi ve öneride bulunur musunuz? Siz neleri kullanıyorsunuz?

mLh

Harita konusunda Çevrimdışı ve ücretsiz güncellemeleri beraberinde benim aklıma nokia'dan başka bir cihaz gelmiyor..
Android ve iOS konusunda bilgili arkadaşlardan da cevap gelecektir muhakkak.
Benim tavsiyem Nokia Lumia serisi.

Tahminen Nokia Lumia 520 620 720 aralığındaki cihazları araştırıp, bir göz atabilirsiniz.

Alabileceğim 520 modeli dir, yorumlara baktığımda direk sildim o telefonu. Uygun fiyatlı harita özelliği iyi olacak bir telefon lazım. Hiç bilgim yok şuan.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çok para ama
500tl civarı: gigabyte gsmart gs202
600tl civarı: general mobile discovery

Samsung ace2 kullanıyorum memnunum 6 ay oldu google playdeki ücretsiz uygulamalardan inidirdigim hepsini çalıştırıyor.Ekran kalitesi güzel çift çekirdek 800mhz işlemci rakipleri yanında tercihim bu olurdu gene...

General Mobile Discovery
Ozellik olarak 600 TL degil 1000 TL edecek telefon
S2-S3 mini den ustun

Firma ilk surumde (satista) 10.000 yada 100.000 gibi az belli sayili ithalat yapmis bu nedenle suan buyuk magzalarda yok Agustos ayi ortalarinda 8-15 inde tekrar stoklarda olacak

Ne alırsanız alın ama işlemcisi sağlam telefon alın.
Xperia arc s vardı. Tasarımı ile malzemesi ile çok kaliteli telefon ama işlemcisi bana yetmiyordu.Şimdi xperia P aldım çift çekirdek kasma falan yok.Xperia serisine bakın derim.

thb

Akıllı telefonların internet bağlantısı olmadan harita, navigasyon gibi fonksiyonlarını kullanmak mümkün değil. Onun için Nokia'nın C6, C7, X7 ve türevleri olan telefonlara bakabilirsin. Yazılımları symbian s60v5 olarak kurulu. Yeni güncelleştirmeleri ile S^3 belle versiyonuna yükseltilebilmekte. Dahili ücretsiz haritası ile navigasyonu offline bile kullanma özelliğine sahip. Aradığın fiyat aralığında cihazlar olduğu için bunları öneririm.
Saygılar.

Aklıma yatan 2 model var ace 2 ve SONY XPERIA ST23 . Sony için kötü yorum yapan yok. Sanırım onu alabilirim. Diğerlerine içim ısınmadı, öneride bulunduğunuz için teşekkürler. Tabi 2.el bu fiyatlara temiz bulursam birşeyler onları düşünürüm yinede :)

Samsung Galaxy Ace 2'yi önerebilirim. Sygic Gps navigasyon proğramı ile de mükemmele yakın yol haritan olur, hem de bedavadır internet gerekmez...

nokia telefonların navigasyonu android telefonlardan daha başarılı ve ücretsiz. nokia telefonlara bakmanıda tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar