Arama sonuçlarınız

1. Metela

Yamaha Yamaha Tracer 9 GT PLUS GT+

KONUYU MODELLER KISMINDA AÇMAYA ÇALIŞTIM ANCAK EKLEMEDİĞİ İÇİN BURAYA AÇTIM. MODERATÖR ARKADAŞLAR UMARIM BU KONUYLA İLGİLENİR. Forumda 9 gt başlığı var ancak Gt+ veta Gt Plus başlığı olmadığı için açma gereksinimi duydum. Sonuçta Tracer modelinin zirvesi. 1 hafta önce 2023 modelinin sahibi...
  2. Metela

1 Şubat 2023 itibari ile Kadıköy motosiklet kaldırım park yasağı

100 Oktan'da sağolsun Alişan bu konuyu açmış iyi etmiş. Belediye önce yasaklamış, şimdi sorun yaratıp mı çözüm bulacak? Bu şekilde mi iyi ve akıllıca uygulama yaptıklarını sanıyorlar? Tabi ki yetkili biri cevap vermez, çünkü daha önce de yaşadık. Yine de iyi niyetli olmak istiyorum, şov değildir...
  3. Metela

Aegis Rider HUD Yapay Zeka Desteğine Sahip Kask

Motosiklet sürücülerinin güvenliğini artırmaya odaklanan yeni bir kask geliştirildi. Yapay zeka desteğine sahip olan Aegis Rider HUD isimli kask, yoldaki tüm engelleri gösterebiliyor. Ayrıca sürücüler, oluşturulan güvenli güzergah çizgisini takip ederek virajları sorunsuz bir şekilde...
  4. Metela

2021 Eylül ayı Yamaha fiyat listesi

Klasik güncellemeler. İnsanın içini en çok acıtan motosiklet mantığında 250'lik çok da matah olmayan bir scooter'ın 67 bin TL olması, gelişmiş ülkelerde terlik niyetine alınacak bir motor için neredeyse 20 asgari ücretten fazla para verilmesi, sözün bittiği noktadayız, 2013'de üstüne tüm...
  5. Metela

Mete Gazoz tokyo 2020 olimpiyatlarında ilk altın madalyamızı kazandırdı

Tarihimizde ilk defa okçulukta altın madalya kazandık. Çok mütevazi bir o kadar da hırslı Mete Gazoz bize bu mutluluğu yaşattı, umarım diğer spor dallarında da bu olimpiyatta başarılarımız olur, eminim hepsi çok çalışıyor, bronz madalya alan sporcularımızı da ya da alamayan ama emek veren her...
  6. Metela

Musilaj, deniz salyası hepimizin başına bela, Marmara denizi ölüyor!

Önce hemen size kısa bir tanım paylaşıyım: Müsilaj nedir? Müsilaj, hemen hemen tüm bitkiler ve bazı mikroorganizmalar tarafından üretilen kalın, yapışkan bir maddedir. Müsilaj, biyolojik ve kimyasal birçok koşulun bir araya gelmesiyle oluşuyor. Bu yapının oluşabilmesi için suyun çok sıcak ve...
  7. Metela

Zafer hocanın yayınladığı sarsıcı video.

Bugün yayınlanan bir video gerçekten beni etkiledi. Tabi bunu doğrudan bu zamana bağlamamak lazım ancak ramazan ayında da bu tip vakalar daha sık olabiliyor, bu kişi oruç mu ya da bir şeye yetişiyor mu bilemem ama hiç bir bahanesi olamaz, kanun tanımazlık, psikopatlık, insan hayatını tehlikeye...
  8. Metela

Lastik temizleme konusu yine yeniden...

Biliyorum bu konu forumda ara ara açılıyor ancak her zaman yeni ürünler de geliyor olabilir veya yeni yöntemler de bulunmuş olabilir. Benim motosikletin lastiği artık kahverengi gibi oldu, şimdiye kadar lastiğe asla bir şey sürmedim, şu an ilk senesi bile dolmadı ama görüntüsünü hiç...
  9. Metela

Motosiklet ve İlk yardım

Arkadaşlar merhaba, İlk yardım konusunda toplum olarak çok gerideyiz, kendi adıma ben de bazı temel şeyler dışında yıllarca ilk yardım konusunda pek de bilinçli değildim, geçen senelerde eğitim aldım. Burada eminim iyi bilgi sahibi ya da profesyonel arkadaşlarımız da vardır, naçizane kendi ders...
  10. Metela

Yeni Motosiklet vergileri (MTV) yola çıktı 2021'de bizi bekliyor olacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Yurt İçi Üretici Fiyatlarının Ekim ayı itibariyle 12 aylık ortalamasını yüzde 9.11 olarak açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, yeniden değerleme oranı da yüzde 9.11 olarak tespit edilmiş oldu. Böylece, yıl başından...
  11. Metela

CFMOTO 2021 için 1250TR-G Modelini tanıtıma çıkarttı

CFMoto ciddi ciddi kalitesini ve modellerini yükseltiyor, herhalde devler arasına girme yolunda da emin adımlarla avrupa, amerika ve uzakdoğuya kafa tutacak şekilde ilerliyor. 1250 cc gibi yüksek bir modelle 2021 yılında boy gösterecek, KTM ile işbirliği geçmişten bu yana olduğundan bu motorda...
  12. Metela

Markaların ve modellerin Kasım fiyatları tahmini ne olacak?

Dolar 8,32'yi gördü, euro 9.77, ekonomi ortada paramız pul oldu, sorumlular ise keyif çayı içiyor, fazla siyasete girmeden, ne diyorsunuz markaların fiyat listeleri ne olacak sizce? Bildiğiniz model bazında Kasım ayında kesin olarak zamlanacak (güncelleme lafından tiksiniyorum) fiyatlar ne...
  13. Metela

championhelmets ve fcmoto hakkında

Merhaba, Bu aralar bir kask alma niyetine girdim. Championhelmets ya da fcmoto sitelerine de bakıyorum tabi ki fiyatlar ülkemize göre çok daha uygun ancak bu sitelerden hiç alışveriş yapmadığım için bir bilgim yok. Shoei Gt air 2 ya da nxr serisi bir kask almak istiyorum, güvenilir mi...
  14. Metela

Kask önerisi

İmkan varken ekipmana kaliteden ödün vermeden para verin ya da para ayırın önerisinde bulunduğum çok zaman olmuştur. Senelerdir bütçeme göre de kaliteli aksesuar almaya çalışıyorum ancak kask olayında çıtayı çok yükseltmedim, hep nolan n87 ve shark kaskları bütçeme uygun olarak tercih ettim. 3...
  15. Metela

İlanlarda kullanılan vize saçmalığı

Ya arkadaş vize nedir ya! İlanlarda muayene yerine hiçbir şekilde anlamı olmayan bir delinin ya da kronun ortaya atıp diğer akılsızların kullandığı bu saçma "vize" kelimesini her gördüğümde uyuz oluyorum. Kullanmayın arkadaşlar! Ne ruhsatta yazar, ne Tüvtürk kullanır, kim çıkarttı bunu anlamış...
  16. Metela

Yazlık bot tavsiyesi

Merhabalar Yazlık bot ne tavsiye edersiniz? Hafif, havadar, kışın hiç giymeyeceğim için sadece yaz amaçlı, korumaları doğru düzgün, ergonomik güvenilir bir bot arıyorum, tabi ekonomik olması da hepimizin istediği gibi tercih ama ucuz olsun derdinde değilim. Yds yazlık var ama deri olması sanki...
  17. Metela

2016 öncesi Honda CB650f mi yoksa 2017 sonrası mı?

Kararsız kaldım arkadaşlar, Cb650f alacağım ancak 2016 öncesi olan kasanın 2017 ve son olarak 2018 de çıkan kasasında bazı farklar var, amortisör, euro4 e özel güçlendirilmiş motor ve yakıt sistemi gibi Aramızda deneyimli arkadaşlar var mı bu konuda, bu iki kasa arasında dağlar bir fark mı var...
  18. Metela

Sis farı ve Çakar sebebi ile ikinci kez polisten uyarı aldım

Bundan iki ay önce yeni lastiklerimi deneme amaçlı şile yollarında bir arkadaşımla gezerken Jandarma trafik polisi tarafından durduruldum, haklı olarak çakarın yasak olduğunu sökmem gerektiğini söyledi, bugün de Gayrettepe civarında polis tarafından yine durduruldum, aynı şekilde yine bana sök...
  19. Metela

2019 motosiklet fuarında Kawasaki'nin yanında Triumph, Ducati ve Suzuki de yok!

Motosiklet firmaları ile bağlantısı olan bir arkadaşım bildirdi, böyle bir durum var. 2019 motosiklet fuarında Kawasaki'nin yanında Triumph, Ducati ve Suzuki de yok! Herhalde zenginleştiğimiz için bu markalar fuara gelmek istemiyor. Evet bu gidişle yakında sadece Japonya hariç uzakdoğu...
  20. Metela

Bir tablo hayata nasıl döndürülür - restorasyon içerir..

Restorasyon ve tarih her zaman ilgi alanım olmuştur, bu aralar işimin de içeriğinde olan tabloları ile ilgili bu restorasyonlara bakıyorum, sizlerle de paylaşmak istedim, resim yapmak gibi ayrı bir sanat bu adamın restorasyonları..

Yeni mesajlar