Arama sonuçlarınız

1. sailor33

LASTİK TAVSİYESİ HK.

Herkese selamlar. Arkadaşlar motoruma lastik alma arifesindeyim. 110 70 17 - 150 60 17 ebatlarında Şimdi soru şu bridgestone s22 yi yurt dışında yabancılar çok övmüş. Lakin ilanlarda hem takım halinde göremedim , hemde var olanlar 2023 üretimi. Diğer seçenek s21 onun stoğu var ama...
  2. sailor33

Cf moto 450 nk

Uzun bir aranın ardından herkese selamlar. Bugün itibariyle 450nk almış bulunuyorum. Yaş ilerledikçe kendime macera arıyorum sanırım:mrgreen: [/url][/IMG] Henüz 50 km bile yapmadım. Dominar 400 den sonra da tuhaf geliyor açıkçası. Eşimin de artık benimle motosiklete binmeye vakti olmadığından...
  3. sailor33

Km Si DÜŞÜRÜLMÜŞ CB650F

Arkadaşlar bu motorun km si 38 binden düşürülmüştür. Bilginiz olsun. Bi bitmediniz... Almayı düşünen vs varsa dikkatli olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-motor-fazlaligindan-satilik-temiz-745997807/detay Motoru bu arada arkadaşım geçen hafta sattı. Bu hafta km...
  4. sailor33

ADANA MT BU HAFTA İSKENDERUN'DAYDI

Evet sevgili motosiklet.net üyeleri ve takip edenleri. Geleneksel çarşamba toplantısında almış olduğumuz karar ile bu hafta İskenderun'un soğuk oluk yaylasına gitmeye karar verdik. Sabah bir heyecan ile motosikletin çantasına gerek gördüğüm ufak tefek eşyaları koyup, buluşma yerimize doğru...
  5. sailor33

TARSUS SAKLI CENNET GEZİSİ

Merhaba Mt severler. Bu cumartesi fırsattan istifade bir gezi yapayım dedim. Şansıma bir önceki motosikletim cbf600 ü sattığım ve arkadaş olduğum Kaan kardeşimin teklifi ile Tarsus saklı cennet'e gitmeye karar verdim. 5 motosiklet ve 6 kişi yola koyulduk. Eski motosikletimi görünce...
  6. sailor33

INTERCEPTOR E BİR HAYIRLI OLSUN ALIRIM

Herkese öncelikle merhaba arkadaşlar. Uzun arayışlar sonucunda , hayalimdeki vfr 800 üme kavuştum. Kendisi 2005 model 37 bin km de. Almadan önce araştırmasını vs. İyice yaptık. Sağolsun arkadaşlarımın vasıtası ile kilometre doğruydu. Hasar kaydı vardı 2500 tl. Onuda yine bir arkadaşımız...
  7. sailor33

ÜMRANİYE DUDULLU CIVARINDA HONDA SERVISI YA DA EKSPERTİZ

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi , bir vfr800 ile anlaştık. Motoru expertize sokabilecegimiz bir honda servisi ya da usta tavsiyenize ihtiyacım var. Pazartesi otobüse binip salı günü orada olacağım inşallah
  8. sailor33

2007 model cbf600

Merhaba MT üyeleri. Konu başlığından belli olacağı üzere motosikletimi satılığa çıkardım. Motosikletin herhangi bir sıkıntısı, kazası belası yok çok şükür. 57 bin küsur km de. Kappa 3 lu çanta seti, mitas sportforce lastikler yeni. Daha sormak istediğiniz birşey olursa özelden ulaşabilirsiniz.
  9. sailor33

Ölümden döndük

Merhaba arkadaşlar. Her şeyden önce umarım konu tüm arkadaşlara bir ders, öğüt niteliğinde olur. Konuyu hatırlayan vardır belki, mitas marka lastik aldım. Eski lastikler sökülüp yeni mitas sportforce+ lastikler takıldı. Buraya kadar herşey normal. Pazar günü yaklaşık 200 km lik yayla...
  10. sailor33

CBF 600 İLE YAPTIKLARIMIZ VE YAKTIKLARIMIZ :D

[B]Evet arkadaşlar , yakın zamanda almış olduğum cbf600 üm ile yaklaşık 800 km kadar yol yaptım. Kullanım , yakıt vs. gibi konularda hemde motosiklet üzerinde yaptığımız bakımlar vs hakkında biraz bilgi paylaşımı yapmak istedim. Öncelikle motosikletimiz 2007 model abs li bir motosiklet. Yalnız...
  11. sailor33

ÇOK ARADIK AMA DEĞDİ

Evet dostlar sonunda muradıma erdim. Cbf 600 üme kavuştum. Herkes gönlünün istediği motosiklete en kısa sürede kavuşur inşallah Bu arada motosikletim 2007 model , 3 lü kappa çanta seti ile aldım Darısı olmayanların başına :flower:
  12. sailor33

CBF 600 İÇİN LASTİK ÖNERİSİ

Öncelikle herkese merhaba Mt üyeleri Sonunda cbf 600 ü buldum ve aldım. Şuan genel bakımlar için serviste Motosikleti almışken lastikleri de hemen değiştireyim dedim. Formda ki konuları da araştırmama rağmen, genel lastik tavsiyeleri ss motosikletler için. Bu da kafa karışıklığına neden oldu...
  13. sailor33

BİR FİKİR DE BANA VERİN 🤔

Öncelikle herkese selamlar olsun sevgili dostlar. Uzun zamandır motosikletsizim. Nihayetinde durumları düzeltmişken kurtlarımızı dökelim bir motosiklet alalım dedik. 20 bin ya da maksimum 25 bin bandında bir motosiklet alma planım var 20 güne kadar. ( Bir aksilik yaşamazsak inşallah) Aslında...
  14. sailor33

GEÇERİK DAYI.!! (TRAKTÖR ALTINDAN GEÇMEYİ İÇERİR.)

Ne söylesem bilemedim:sunny:
  15. sailor33

DAHA GÜVENLİ KASKLAR GELİŞTİRİLİYOR

Arkadaşlar videonun Türkçesini maalesef bulamadım. Sadece 1 defa TRT HD de yayınlanmıştı 30:55 ten itibaren izlemenizi tavsiye ederim:cat: Yapılan çalışmanın amacı kaza esnasında kaska gelen darbenin minimize edilmesi hakkında. :cat: ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir...
  16. sailor33

ACELE İZMİR A Rh(-) NEGATİF KANA İHTİYAÇ VARDIR

Arkadaşlar Acele Olarak İzmir de bir Arkadaşımıza A rh (- ) kan ihtiyaç vardır. İletişim bilgileri aşağıdadır. Önemli: Acil A- kana ihtiyac vardir. Iletisim detaylari : Ferda Emsen Caganli (Mrs.) Bolte Lojistik Hizmetleri Ltd. Sti. +90-232-4634746, Phone , Ext : 115 [email protected]
  17. sailor33

Hyosung Gt250r Detaylı temizlik ve Bakım

İyi akşamlar Mt ciler. Bugün Motosikletim de tam da Çağdaş ustama olan ziyaretimi bitirmiş gidiyordum ki marşa bastım motosiklet çalışmadı :sunny: Allah tan burda oldu dedik. Bu defa hem sorunu çözelim hemde karenajları söküp kınalı kuzumu iyice temizliyelim dedim. Malum karenajların altını...
  18. sailor33

Minik motorcu Bakın neler yapıyor :)

Bu çocukta iş var :queen:
  19. sailor33

GT 250 R ZİNCİR PAS GİDERME VE BAKIM

Selam dostlar. Bugün zincirden gelen sese iyce gıcık oldum :sunny: Motorumu alalı henüz 10 gün falan oldu son 7000*7500 bakımında da açıkçası zinciri yağlatmaya vaktim kalmamıştı 4.30 saatin ardından. Motorun fotoğrafını çekmedim direkmen olaya gireyim dedim. Sağolsun tanıdığımız bir ustamız var...
  20. sailor33

Bahtsız Motosikletli Ayıya çarptı...

Kaza çok ilginç geldi. Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış. Bahtsız motorcunun karşısına da asfaltta ayı çıkarmış. :queen: Motosikletiyle ayıya öyle bir çarptı ki! Kanada'da bir motosiklet sürücüsü otoyolda saatte yaklaşık 140 kilometre hızla giderken, bir anda önüne çıkan ayıya...

Yeni mesajlar