LASTİK TAVSİYESİ HK.

Herkese selamlar.
Arkadaşlar motoruma lastik alma arifesindeyim.
110 70 17 - 150 60 17 ebatlarında

Şimdi soru şu bridgestone s22 yi yurt dışında yabancılar çok övmüş. Lakin ilanlarda hem takım halinde göremedim , hemde var olanlar 2023 üretimi.

Diğer seçenek s21 onun stoğu var ama yorumlarını göremedim.

Bilgisi tecrübesi olan arkadaşları sevabına yorumlara bekliyorum

s22yi kesinlikle tavsiye ederim test birincisi.
bursa da genel distribitor var arayın yardımcı olur
0546 223 16 16
yoksa rosso 4 yada metzeler m9 alabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

s23 çıktı zaten belki s23 getirmişlerdir

Bir takım S21 eskitmiş ve S22 kullanan biri olarak S22yi kesinlikle önerebilirim.

Frenleme, manevra ve lastiğin virajdaki kararlılığı, stabilitesi çok iyi. Virajlarda verdiği güven acayip iyi, yanaklara kadar kesinlikle rahat bir sürüş vaadediyor.

Devam eden yağmurdaki performansı yeterli, fakat asfalt ilk ıslanmaya başladığında dikkat ister.

İstediğin ebatlarda arkadaşımda da s22 var, oda çok memnun. Fotoğrafları paylaşayım.

Dipnot düşeyim, fiyatları aşırı yükseldi. Yeni motor aldıktan sonra bütçemi yetiremedim. Lastiği test ettikten sonra farklı bir markaya yöneldim, Mitas Sport Force kullanıyorum. Bridgestone ile karşılaştıracak aşırı bir deneyim olmadı fakat 2500kmlik deneyimim şuan F/P oranında çok iyi bir tercih.

mt09 da s22 bende kullandım cidden aşırı memnundum.daha iyisi vardır kesinde gerek dahi yok.abs bile kaç kere çalıştı hatırlamıyorum.virajlarda vs çok güven veriyordu s23 çıktı allah bilir onlar nasıldır.kesinlikle para verip alacağım bir lastik s22 s23

Cok teşekkürler arkadaşlar. Bu hafta içi sipariş edeceğim inşallah. Sport force u 3 takım kullandım. Ama biraz daha iyi ve güvenli bir lastik istiyorum şu sıralar :mrgreen:

Herkese selamlar.

Şimdi soru şu bridgestone s22 yi yurt dışında yabancılar çok övmüş. Lakin ilanlarda hem takım halinde göremedim , hemde var olanlar 2023 üretimi.

s22 batlax veya viento sport öneririm.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Pirelli MT60 RS Türkiye yolları için biçilmiş kaftandır. Tek dezavantajı hamurundan dolayı 6 bin km bandında bitiyor.

Pirelli MT60 RS Türkiye yolları için biçilmiş kaftandır. Tek dezavantajı hamurundan dolayı 6 bin km bandında bitiyor.

Pirelli MT60RS'te güzel bir lastik ama yakın çevrede bulman biraz zor olur diye biliyorum şahsen ben bulamadım performanslı olarak 6-8bin km arası kullanabilirsin sonrasında performansı %20-30'a kadar düşer ve 3,5bin tl fiyat farkı var 3 sezonda veya 18bin kmde neredeyse 1 set fazladan vermiş oluyorsun

Bridgestone batlax s22 lerimiz hayırlı olsun diyelim o aman:flower:

ilk 100-150km lastik rodajı var unutma.uzerindeki tabaka eriyene kadar kademeli fren,hızlanma ve yatış yapmalısın.ben genelde korkudan 300km sonra performanslı suruyorum

Tavsiyeniz için teşekkürler. Lastik rodajina dikkat ediyorum her defasında. Bizim bu Çukurova bölgesinin bir güzelliği havalar genelde sicak olduğu için o mum tabakası özellikle yaz aylarında daha çabuk eriyor :mrgreen:

8iier61.jpeg
[/url][/IMG]

Evet bugün itibariyle s22 lerimize kavuştuk daha iyileri sizlerin olsun:flower:

Herkese selamlar.

Yurtdışında övülmesinin sebebi , Battlax geç ısınan bi lastik ve yurtdışında yolların güzelliğinden ısınması çok hızlı biter ve az ısınsa bile illaki başlarda tutar Pirelli Rosso4-Corsa-Angel GT veya S23 deneyebilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:12 ----------

[url=https://hizliresim.com/8iier61][url]https://i.hizliresim.com/8iier61.jpeg[/url][/url]

Evet bugün itibariyle s22 lerimize kavuştuk daha iyileri sizlerin olsun:flower:

Hayırlı olsun cevabı atarken görmemiştim :D , kazasız belasız sürüşler .

Açıkçası havalar soğuyunca cst çok sapıttı ilk başlarda havalarında iyi olması sebebi ile iyiydi belki. En azından ondan iyidir diye düşünüyorum. Bir de Çukurova bölgesi malumunuz sıcak s22 lerin daha iyi olacağını düşündüm o yüzden

kışın lastikden performans alamasssın cunku asfalt soguktur.lastigin ısınması yeterli degil,asfaltında sıcak olması lazım.haziranı beklemelisin

Battlax geç ısınır konusu tur lastikleri için bu arada, S22 de S23 de son derece hızlı ısınan lastikler.

Bu arada Sport Force'dan daha iyi ve güvenilir bir lastik arıyorum demişsin, hoş tercih de etmişsin zaten hayırlı olsun, SF'tan güvenilirden kastın nedir?

Sport force u dediğim gibi 3 takım kullandım. Sadece yağışlı hava da tereddüt ettim bir kaç kez. İmkanı da bulmuşken bir tık çıtayı yükseltmek istedim.

Aslında bir nevi arada nasil bir fark olacak onu da kendim deneyimlemek istedim.

Yoksa sp a sözüm yok

Olsun yaw sözün sorgulamak için değil meraktan sordum :D
Ben kısa aralıklarla SP (ön evo arka düz) ile Rosso Corsa 4'ü İstanbul Park'ta kıyaslama fırsatı buldum. O fiyata (ki eskiden bayağı uygundu şu an bilmiyorum) SF'a tekrar saygı duydum. En belirgin fark 12. viraj ve 1. virajda yani ağır fren noktalarında motorun önü sağa sola gezdi biraz ama kontrolden de çıkmadı. Çok güzel lastik.

Tek kötü yanı ömrü ve bu konuda da belki de en başarılı supersport lastiğine geçmiş oldun. Ben de şu an takılı RC4'ler bitince S23 denemek istiyorum. Tekrardan hayırlı olsun.

Insallah bakalım. Şu üzerindeki mum tabakasını bir eritelim önce :mrgreen: o zaman tam anlamıyla tadına varırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar