TARSUS SAKLI CENNET GEZİSİ

Merhaba Mt severler.

Bu cumartesi fırsattan istifade bir gezi yapayım dedim. Şansıma bir önceki motosikletim cbf600 ü sattığım ve arkadaş olduğum Kaan kardeşimin teklifi ile Tarsus saklı cennet'e gitmeye karar verdim. 5 motosiklet ve 6 kişi yola koyulduk.

V8iAv.md.jpg

Eski motosikletimi görünce duygulandım :mrgreen:
V8PE8.md.jpg

Adana'dan yaklaşık 96 km mesafede bir yer saklı cennet. Yol geneli asfalt. Fakat sarıkavak beldesinden sonra saklı cennet e inmek için stabilize bir yolda ilerlemeniz gerekiyor ki bu da 5 km lik bir yol. Büyük hacimli motosikletler için zor bir yol. Enduro ve cross motosikletler için daha uygun. Tabi benim gibi ben sabırlı adamım , dura dura motorumu dinlendire dinlendire çıkarım diyorsanız ayrı :p

V8OiN.md.jpg

V8Nye.md.jpg

V8VIH.md.jpg

Aşağısı saklı cennet
V8o2o.md.jpg

Yolda ilerlerken gördüğünüz manzarada fevkalade
V8h20.md.jpg

Bu da Kaan. Cbf600 ün sahibi, arada vfr ye sulanıyor gibi geldi ama neyse :queen:
V8kNj.md.jpg

Sonunda zorda olsa saklı cennete inmeyi başardık ve kesinlikle çektiğimiz zorluğa deydi.
V8cRq.md.jpg

V8J41.md.jpg

V8yhf.md.jpg

V8YIt.md.jpg

V8amc.md.jpg

V8BTx.md.jpg

V8IAQ.md.jpg

V8uRS.md.jpg

V852s.md.jpg

V8ClG.md.jpg

Saklı cennet gördüğüm en temiz yerlerden biriydi. Etrafta çöp vs göremedim hiç. Umarım hep böyle kalır.
Kaan ve arkadaşları kamp yapmak için kaldılar. Ben yağmur başlamadan kaçmalıyım dedim. 3 sıkma ve 1 ayranı gömdükten sonra yola koyuldum.
İsterseniz mangal ve malzemelerinizi götürüp ailece keyifli vakit geçirebilirsiniz. Araba ile bulunduğu yere inmesi kolay.
Masalar ücretliymiş yalnız. Onun haricinde mescid , wc , üzerinizi değiştirmek için kabinler mevcut. Yemek konusunda sıkma ve gözleme haricinde birşey bulmanız zor. Erzaklarınızı yanınızda götürün ya da sarıkavak beldesinden alabilirsiniz.

Kalın sağlıcakla. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elinize, ayağınıza, tekerinize sağlık. Uzun yıllar sorunsuz gezer bizimlede paylaşırsınız inşaallah. Gecemi renklendirdiğiniz için teşekkür ederim.

3. kere gittim inanan gittiğinizde Değmez o çektiğiniz eziyete hiç değmez yol çok berbat bende Cross var O yüzden 3 defa gittim ve yakın olduğu için gittim.

Güzel bir gezi olmuş. Ben de daha önce gitmiştim. Ama arabayla. Fakat üç arkadaş motosikletle katılmıştı gezimize. Benim motosiklet tecrübem yeterli olmadığı -ki hala yeterli tecrübeye sahip olmadığımı düşünüyorum- için arabamla gitmiştim. Çok güzel bir yer. yollar da son toprak yol bölümü hariç iyiydi. Bu yaz inşallah motosikletle gitmeyi düşünüyorum. Nasip-kısmet inşallah.

Güzel bir gezi olmuş. Ben de daha önce gitmiştim. Ama arabayla. Fakat üç arkadaş motosikletle katılmıştı gezimize. Benim motosiklet tecrübem yeterli olmadığı -ki hala yeterli tecrübeye sahip olmadığımı düşünüyorum- için arabamla gitmiştim. Çok güzel bir yer. yollar da son toprak yol bölümü hariç iyiydi. Bu yaz inşallah motosikletle gitmeyi düşünüyorum. Nasip-kısmet inşallah.

4 silindirli ve ağır motosikletler için yol hala uygun değil bence. Hararet tavan yapıyor. Ama 125 cc ve hafif motosikletler için sorun olmaz kanısındayım

Güzel bir gezi olmuş. (İçinde Vfr olan bir gezi kötü olabilir mi zaten?)

Benim de önceki motorum Cbf 600 idi sizin gibi, görünce belirtmek istedim.

Daha nice güzel gezilere.

Güzel bir gezi olmuş. (İçinde Vfr olan bir gezi kötü olabilir mi zaten?)

Benim de önceki motorum Cbf 600 idi sizin gibi, görünce belirtmek istedim.

Daha nice güzel gezilere.

Teşekkürler.
Ben hayalimdeki motoru aldım çok şükür. Daha da son olur sanırım :)

Salcı Necmettin Dayı ile kanyonun içine doğru sal ile gitseniz çok güzel yerler vardi orada. Bir dahaki sefere mutlaka gidin derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar