Bahtsız Motosikletli Ayıya çarptı...

Kaza çok ilginç geldi. Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış.
Bahtsız motorcunun karşısına da asfaltta ayı çıkarmış. :queen:

Motosikletiyle ayıya öyle bir çarptı ki!
Kanada'da bir motosiklet sürücüsü otoyolda saatte yaklaşık 140 kilometre hızla giderken, bir anda önüne çıkan ayıya çarptı. Kaza sonrası ayı kalkıp yoluna devam ederken, sürücünün yaralandığı ancak hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu neki..hergün trafikte yüzlerce ayıya denk geliyorum,hemide ehliyetli:queen:

Motosikleti
N'aC'i
gece 03:30 da işten cıktım eve geliyorum.. virajı bir aldım tek sıra halinde 1 anne tilki pesindede 5 tane yavru tilki hoplaya zıplaya oynaya karsıdan karsıya geçiyorlar :) zor durdum kacmasalar sevicektim kerataları :)

gece 03:30 da işten cıktım eve geliyorum.. virajı bir aldım tek sıra halinde 1 anne tilki pesindede 5 tane yavru tilki hoplaya zıplaya oynaya karsıdan karsıya geçiyorlar :) zor durdum kacmasalar sevicektim kerataları :)

Vahşi hayvan tutkusu var sanırsam :cherry:

dua etsin o arkadan anası gelmemiş ayının..işte o zaman iş sakattı

aynı bu şekilde bir hafta önce köpeğe çarptım bende. köpek bişey olmamış gibi gitti.tabi daha yavaştım.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
adam çok yanlış yapmış hemen dönüp ayıya bi veteriner bulmalıydı terbiyesiz herif. kınıyorum kendisini!
bknz. konu başlığı: (malesef köpeğe çarptık)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kaldırımdaki uçuşan şeyi (poşetti sanırım) kovalayan minik kedi yavrusunun yola aniden fırlaması ile frenlere asılıp düşmeme ramak kalmasını hatırlattı bu video. Durur durur (bazende hic durmaz) yola kendini birden atıverir bu hayvancıklar

adam çok yanlış yapmış hemen dönüp ayıya bi veteriner bulmalıydı terbiyesiz herif. kınıyorum kendisini!
bknz. konu başlığı: (malesef köpeğe çarptık)

Vay efendim köpeğe madem carptın hemen götürmeliydin veterinere...cok kınıyorum Adanadan seni :p
köpeğe carptığınızda inip yaklaşmak çok tehlikelidir.Bunun sebebi hayvan kendine zarar verebileceğinizi zannederek canın yanmasından da çok saldırgan olabilir.Tecrübe ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar