Arama sonuçlarınız

1. AKS

CB125F Alma Arefesindeyim

Eyvallah valla ilk defa duydum :) yarın bi dominara bakacağım olmazsa listeme alayım
  2. AKS

Evet hocam bu dedikleriniz daha mantıklı ondan bi Dominar 250 bakmaya gideceğim yarın. Doğru :D
  3. AKS

Akdağmadeni'ni anca o paklar :D
  4. AKS

Bugün arkadaşım sağolsun destek çıkacağını söyledi bi 23 binde Dominar 250 ile konuştum 90 bin TL'ye sözde anlaştık cumartesi bakıcam hayırlısıyla. Ne diye konu açtık nereye geldik çok garip gerçekten :)
  5. AKS

Uzun süre değil de hocam 1 sene sonra yükseltmeyi düşünebilirim 125 çünkü az gelecek eminim :( ABS olmaması beni düşündürüyor şahsen ilk motorum da Dominar ABS'li olunca acaba nasıl bi durumla karşılaşırım çok emin olamıyorum ben de. Ahah Yerköy memleket benim hocam :) İkinci elde bütçem çok...
  6. AKS

Çok sağolun bi bakayım ya ben deliyim biraz ağustosa düğünüm var masrafa girmek istemiyorum ama şeytan gıdıklıyor tvs raider aradaki farka değecek motorsa onun ikinci elini de alabilirim. O zaman süper olur işte :)
  7. AKS

Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. Scooter alam uğraşmayayım diyorum ama vitesli motorun tadı bir ayrı çok da tadamadım. Sorunsuzlukta istiyorum. Bir de beni böyle Ankara'dan Yozgat'a götürürse 200 km, Kırıkkale molalı tadından yenmez diye düşündüm :)
  8. AKS

Herkese selamlar, Dominar 250 ile kaza yaptıktan ve kusurlu çıktığımdan ötürü satarak yollarımı ayırmak zorunda kalmıştım. Aradan geçen 5 ay sonra hem iyileşmek hem de biraz maddi olarak toparlamış bulunarak biraz motor bakınıyordum. Bir çok modeli araştırdım ikinci el fiyatlarına baktım ama hiç...
  9. AKS

Ankarada ki motorcular değerlendirsin -YDS BOT-

YDS Outlet kısmında ben aldım 3500 TL'ye oradan da alınabilir.
  10. AKS

Norton Geri Döndü: Atlas Ailesiyle Yeniden Zirveye

Racing modeli görünce bir aklıma gelmedi değil...
  11. AKS

Motorsuzluk zor, maddiyat daha da zor.

Üzer mi hocam uğraşmak istemiyorum bir yandan açıkcası kroniklerle parça sorunlarıyla.
  12. AKS

140 Gayet iyi bir hız hocam :P 1761848895 Ve gereksiz uzuyor normalde 10km'lik yolu toplu taşıma gitmediği için 20km yapmak zorundasın.
  13. AKS

Tamamen bu kafadayım hocam ya Ankara'da toplu taşıma rezaleti varken motorun yokluğu çok belli oluyor. Sadece kararsız kalıyorum alternatifte çok yok aslında 125 CBF falan var ama scooter bu seviyede daha mantıklı geliyor bana.
  14. AKS

Herkese selamlar dostlar, kaza sonrası motorumu sattım dominar 250'yi 40 bin TL'ye. Şimdi şükür toparladık işe başladık ama kapıda motorun olmaması çok zor. Sanki bir ayağım daha gitmiş gibi :D Sürekli kafamda 125lik ufak bir şey alayım şehir içi ayağımı yerden kessin düşüncesi var. Bu kapsamda...
  15. AKS

Kaza yaptım tamir ettirmeli miyim?

Son karar 30-40 bin TL civarına yaptırıp kullanmak gibi geliyor. Umarım Ankara'da iyi bir tamirci bulup yaptırırım. Diğer seçeneklerdense en mantıklısı bu gibi. Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim :)
  16. AKS

Galiba satamam :D
  17. AKS

Gidip başına bakamadım ama arkadaşlar disk, ön çamurluk, sol ayak pedi, ön kafa plastiği, gidon tutma demiri bir de düğmelerin dışındaki plastiklerde sıkıntı var gibi duruyo dediler. Ankarada iyi bi motorcu bulursam arkadaşın ranger'a atıp götürücem. Fuzuli olmayanları yaptırmam durur diye...
  18. AKS

Zarar keşke maddi olsa daha ellerdeki demirleri çıkartamadım :). Soracağım ya 30'a kadar okeyim yaptırayım dursun hafta sonları binerim. Satsam o paraya değmez mecbur evladiyelik durur heralde. Yoksa ben de hurda parasına satıp bir kaç yıl yayan devam etme zorunda kalacağım bi düğün hazırlıkları...
  19. AKS

Yaptırması da ayrı pahalı ondan servise de gitmek istemiyorum. Bi süre sergi halinde durur işyerinin önünde artık :)
  20. AKS

Herkese iyi forumlar sağlıklı sürüşler dilerim, 28 Temmuz'da otobüsle biraz kafa kafaya girmem sonucu bir kaza geçirdim. Sigorta da yapmayacak büyük ihtimalle kusuru %50 verecekler. Bu açıda motosikleti tamir mi ettirmeliyim yoksa bu şekilde alıcı olur mu nasıl yaparım biraz kararsız kaldım. Bu...

Yeni mesajlar