CB125F Alma Arefesindeyim

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Herkese selamlar, Dominar 250 ile kaza yaptıktan ve kusurlu çıktığımdan ötürü satarak yollarımı ayırmak zorunda kalmıştım. Aradan geçen 5 ay sonra hem iyileşmek hem de biraz maddi olarak toparlamış bulunarak biraz motor bakınıyordum. Bir çok modeli araştırdım ikinci el fiyatlarına baktım ama hiç içime sindiremedim ki bütçemde düşük kalıyor zaten. Yeni 2025 CBF'lere bakarken led far gelmesi ekranın tft olması vb hoşuma gitti. Hem de yakın bir zamanda nakit ihtiyacına doğarsam daha kolay satabileceğimi düşnüdüğüm için hemen Tansoy bayiyi aradım 60 bin peşin verdiğimde kalan 80 bin TL'yi 12 taksit yapabileceklerini 17 bin tl faiz oynayacağını söyledi açıkcası bana mantıklı geldi. 10 bin TL'de sigorta ve noter ücretlerine verip almayı düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bir de sizin fikirlerinizi almak istedim tecrübeli abilerim ve kardeşlerimden.

Araştırdığım modeller:
  1. Jupiter 125
  2. Dio 110
  3. Activa 125
  4. Dash 125
  5. Raider 125
  6. NS 125 ABS
  7. 250 CL-X
  8. SYM Jetx 125
  9. Tweet 125 GT

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Şimdiden hayırlı olsun, çok iyi düşünmüşsünüz. Bence vitesli süren adam scooterden mutlu olmaz. Honda Cb125f denk getiremezseniz de listenizdeki Raider 125 de bir alternatif olabilir.
Listedekilerin içinde en iyisi..
Az yakar sorun çıkarmaz..
Al derim.. 👍
Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. Scooter alam uğraşmayayım diyorum ama vitesli motorun tadı bir ayrı çok da tadamadım. Sorunsuzlukta istiyorum. Bir de beni böyle Ankara'dan Yozgat'a götürürse 200 km, Kırıkkale molalı tadından yenmez diye düşündüm :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. Scooter alam uğraşmayayım diyorum ama vitesli motorun tadı bir ayrı çok da tadamadım. Sorunsuzlukta istiyorum. Bir de beni böyle Ankara'dan Yozgat'a götürürse 200 km, Kırıkkale molalı tadından yenmez diye düşündüm :)
Youtube'da "Emirhan Solo" diye bir ruh hastası var, Raider 125 ile epey uzun yol yapmışlığı var. Cb 125f olsun başkası olsun motorunuz da o yolu belli şartlarda yapar ama buradaki en büyük kıstas sizin sabrınız ve dayanıklılığınız.

Çok uzağa gitmeyelim kendi içimizden @mertowski de köfte yiyeceğiz diye Hero Dash ile İzmir'den kalkıp Lüleburgaz'a gelip aynı gün döndü İzmir'e.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vana gider gelir ,çay içer ,izmire gider gelirsin.... 👍

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Youtube'da "Emirhan Solo" diye bir ruh hastası var, Raider 125 ile epey uzun yol yapmışlığı var. Cb 125f olsun başkası olsun motorunuz da o yolu belli şartlarda yapar ama buradaki en büyük kıstas sizin sabrınız ve dayanıklılığınız.

Çok uzağa gitmeyelim kendi içimizden @mertowski de köfte yiyeceğiz diye Hero Dash ile İzmir'den kalkıp Lüleburgaz'a gelip aynı gün döndü İzmir'e.
Çok sağolun bi bakayım ya ben deliyim biraz ağustosa düğünüm var masrafa girmek istemiyorum ama şeytan gıdıklıyor tvs raider aradaki farka değecek motorsa onun ikinci elini de alabilirim.
Vana gider gelir ,çay içer ,izmire gider gelirsin.... 👍
O zaman süper olur işte :)

Motosikleti
Mondial Grumble
Cb125f sıfır km almak yerine idarelik temiz ikinci el raider almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Uyguna alıp uyguna satarsınız. Ama uzun süre bineceğim diyorsanız sıfır cb125f almak daha mantıklı bence.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
cbfi sürdüm aşırı konforlu motor dengesini falanda beğendim arka kampana olmasına rağmen güzel tutuyor o kadar para veripte en azından önde abs olabilirdi bu arada ben aynaları beğenmedim belki siz beğenirsiniz

Motosikleti
Triumph Trident 660
Benim jet x i veriyim sana 😃 yozgatın neresi bu arada

• Beğen
Tepkiler: AKS
Motosikleti
250sr
ben efeden 12 ay taksite 0 faiz şekilde almıştım ama ellerinde ki son motordu eğer ki stoklar yenileniyorsa bi efeyede sorabilirsin hizmetten memnun kaldım, ayrıca dominardan sonra akülü araba gibi geleceğini unutma, sürerken motorunun çalışması ve egsozu çok sessiz olduğu için sadece çekişin sesi vızzzz diye aynı akülü araba gibi hissettiriyor benim komiğime gitmişti, sıfır fiyatı çok güncellenmediği için sene başında 139.500den 140.5000e çıktı (1000) tl zam, o yüzden 2. elinde insanlar 0 almayı tercih ettiği için aldığın fiyata satamayabilirsin, uzun bineceksen alman mantıklı dedikleri gibi. şimdiden hayırlı olsun

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
CB 125F babamda var, 15 yıldır biniyor hala taş gibi motor. Girmediği yol da kalmadı ama çok uzun ömürlü bir alet. Yine de güç ve teknoloji açısından dominardan sonra attan eşeğe binmek gibi olabilir.

• Beğen

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Cb125f sıfır km almak yerine idarelik temiz ikinci el raider almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Uyguna alıp uyguna satarsınız. Ama uzun süre bineceğim diyorsanız sıfır cb125f almak daha mantıklı bence.
Uzun süre değil de hocam 1 sene sonra yükseltmeyi düşünebilirim 125 çünkü az gelecek eminim :(

cbfi sürdüm aşırı konforlu motor dengesini falanda beğendim arka kampana olmasına rağmen güzel tutuyor o kadar para veripte en azından önde abs olabilirdi bu arada ben aynaları beğenmedim belki siz beğenirsiniz
ABS olmaması beni düşündürüyor şahsen ilk motorum da Dominar ABS'li olunca acaba nasıl bi durumla karşılaşırım çok emin olamıyorum ben de.
Benim jet x i veriyim sana 😃 yozgatın neresi bu arada
Ahah Yerköy memleket benim hocam :) İkinci elde bütçem çok yok ya 80 civarı düşünüyorum alırsam ikinci el bir şey.
ben efeden 12 ay taksite 0 faiz şekilde almıştım ama ellerinde ki son motordu eğer ki stoklar yenileniyorsa bi efeyede sorabilirsin hizmetten memnun kaldım, ayrıca dominardan sonra akülü araba gibi geleceğini unutma, sürerken motorunun çalışması ve egsozu çok sessiz olduğu için sadece çekişin sesi vızzzz diye aynı akülü araba gibi hissettiriyor benim komiğime gitmişti, sıfır fiyatı çok güncellenmediği için sene başında 139.500den 140.5000e çıktı (1000) tl zam, o yüzden 2. elinde insanlar 0 almayı tercih ettiği için aldığın fiyata satamayabilirsin, uzun bineceksen alman mantıklı dedikleri gibi. şimdiden hayırlı olsun
Bugün bi arayayım siz çok güzel almışssınız eğer imkan varsa 12 taksit 0 faize çok iyi.
CB 125F babamda var, 15 yıldır biniyor hala taş gibi motor. Girmediği yol da kalmadı ama çok uzun ömürlü bir alet. Yine de güç ve teknoloji açısından dominardan sonra attan eşeğe binmek gibi olabilir.
Hala gönlüm sahibinden 2.el dominarlarda ben 33 binde kaza yaptığım ve o zamana kadar maşallah çok sorun yaratmadığı için gönlümde yeri çok ayrı :)

80 bine rtr200, 90 bine Bajaj modelleri mevcut dominardan sonra 125lik size yetmeyecek orası açık. Şehirlerarası da sollama yapmakta zorlanacaksınız ona göre bakın derim. Sıfır almak için düşünüyorsanız cb mantıklı.

Motosikleti
İki Teker Havada
80 bine rtr200, 90 bine Bajaj modelleri mevcut dominardan sonra 125lik size yetmeyecek orası açık. Şehirlerarası da sollama yapmakta zorlanacaksınız ona göre bakın derim. Sıfır almak için düşünüyorsanız cb mantıklı.
Sıfıra o fiyat vermek yerine hint malı alınmasından yanayım

• Beğen
Motosikleti
Kuba x-boss
Honda ve tvs hakkında fikrim yok, ama listede cf motonun cl-x modelini görünce yazmak istedim. Fiyat olarak iyi geliyor, seneye almak istiyorum. Nk ve türevlerine göre daha sağlam diyorlar. Muhtemelen piyasası yavaştır ama 2. El alınırsa fazla üzmez bence.

• Beğen

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Bugün arkadaşım sağolsun destek çıkacağını söyledi bi 23 binde Dominar 250 ile konuştum 90 bin TL'ye sözde anlaştık cumartesi bakıcam hayırlısıyla. Ne diye konu açtık nereye geldik çok garip gerçekten :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Uzun süre değil de hocam 1 sene sonra yükseltmeyi düşünebilirim 125 çünkü az gelecek eminim :(

ABS olmaması beni düşündürüyor şahsen ilk motorum da Dominar ABS'li olunca acaba nasıl bi durumla karşılaşırım çok emin olamıyorum ben de.

Ahah Yerköy memleket benim hocam :) İkinci elde bütçem çok yok ya 80 civarı düşünüyorum alırsam ikinci el bir şey.

Bugün bi arayayım siz çok güzel almışssınız eğer imkan varsa 12 taksit 0 faize çok iyi.

Hala gönlüm sahibinden 2.el dominarlarda ben 33 binde kaza yaptığım ve o zamana kadar maşallah çok sorun yaratmadığı için gönlümde yeri çok ayrı :)
Bizim oralarda hep mondial 200 enduro modelini kullanıyorlar akdağlıyım ben de 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar