Motorsuzluk zor, maddiyat daha da zor.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Herkese selamlar dostlar, kaza sonrası motorumu sattım dominar 250'yi 40 bin TL'ye. Şimdi şükür toparladık işe başladık ama kapıda motorun olmaması çok zor. Sanki bir ayağım daha gitmiş gibi :D Sürekli kafamda 125lik ufak bir şey alayım şehir içi ayağımı yerden kessin düşüncesi var. Bu kapsamda Rayzr çok tatlı geliyor yalan yok 109 bin TL ve 9 taksitle işimi görür gibi geliyor. Bilmiyorum mantıklı mı şuan çok mantıklı düşünemediğim için sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum, bu fiyat bandında ne alınabilir ikinci el vs. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese sağlıklı iyi sürüşler diliyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
En kötü motor bile bence motorsuzluktan iyidir. Bence gücün neye yetiyorsa, ekonomik olarak nasıl daha rahat satın alabiliyorsun o motoru al. Varsın olsun 125 olsun, 250 olsun, skuter olsun, vitesli olsun önemli değil, yeter ki olsun.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
En kötü motor bile bence motorsuzluktan iyidir. Bence gücün neye yetiyorsa, ekonomik olarak nasıl daha rahat satın alabiliyorsun o motoru al. Varsın olsun 125 olsun, 250 olsun, skuter olsun, vitesli olsun önemli değil, yeter ki olsun.
Tamamen bu kafadayım hocam ya Ankara'da toplu taşıma rezaleti varken motorun yokluğu çok belli oluyor. Sadece kararsız kalıyorum alternatifte çok yok aslında 125 CBF falan var ama scooter bu seviyede daha mantıklı geliyor bana.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tamamen bu kafadayım hocam ya Ankara'da toplu taşıma rezaleti varken motorun yokluğu çok belli oluyor. Sadece kararsız kalıyorum alternatifte çok yok aslında 125 CBF falan var ama scooter bu seviyede daha mantıklı geliyor bana.
Şimdilik ayağını yerden kessin, Cb125f olur, Tvs Apache Rtr 200 olur, başka bir şey olur, sen hele yeniden bir adım at, kervan yolda düzülür misali bir kaç ay sonra satıp üzerine koyup istediğine daha yakın bir motor alırsın. İnsanoğlu nankör, her ortama ve şarta alışıyor. Ben de 650 cc'den 250 cc'ye indim, keyfim zerre bozulmadı, hala geziyorum it gibi.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İstanbulda durakta bu otobüs nereye gidiyor dediğin zaman bilmeyen birisi imkansız çok zor.
Ankarada kaç kişiye denk geldim bilmiyorum dedi

Şimdilik ayağını yerden kessin, Cb125f olur, Tvs Apache Rtr 200 olur, başka bir şey olur, sen hele yeniden bir adım at, kervan yolda düzülür misali bir kaç ay sonra satıp üzerine koyup istediğine daha yakın bir motor alırsın. İnsanoğlu nankör, her ortama ve şarta alışıyor. Ben de 650 cc'den 250 cc'ye indim, keyfim zerre bozulmadı, hala geziyorum it gibi.
Ulen zalim wolf az daha cigerli yurusen kaan abiyi uzmesen ne iyi olacak.

Kısır eşek gibi 140 a zor cikiyorsun :)

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Ulen zalim wolf az daha cigerli yurusen kaan abiyi uzmesen ne iyi olacak.

Kısır eşek gibi 140 a zor cikiyorsun :)
140 Gayet iyi bir hız hocam :p
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstanbulda durakta bu otobüs nereye gidiyor dediğin zaman bilmeyen birisi imkansız çok zor.
Ve gereksiz uzuyor normalde 10km'lik yolu toplu taşıma gitmediği için 20km yapmak zorundasın.

Motosikleti
Hero Dash 125

Google Maps'de toplu ulaşım rotası çizdiğimizde otobüs hat numaraları, diğer toplu ulaşım seçenekleri gibi türlü türlü bilgi veriyor. İnsanlara bir şey sormaktansa Google Amca ile muhattap olmayı tercih ediyorum.

Motür konusuna gelecek olursak, 50-60 bin liraya garantisi devam eden, düşük kilometreli, kısmen aksesuarlı Hero Dash 125 sukuter alınabilir. İkinci elleri gayet uygun fiyata satılıyor.

Son düzenleme:

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Google Maps'de toplu ulaşım rotası çizdiğimizde otobüs hat numaraları, diğer toplu ulaşım seçenekleri gibi türlü türlü bilgi veriyor. İnsanlara bir şey sormaktansa Google Amca ile muhattap olmayı tercih ediyorum.

Motür konusuna gelecek olursak, 50-60 bin liraya garantisi devam eden, düşük kilometreli, kısmen aksesuarlı Hero Dash 125 sukuter alınabilir. İkinci elleri gayet uygun fiyata satılıyor.
Üzer mi hocam uğraşmak istemiyorum bir yandan açıkcası kroniklerle parça sorunlarıyla.

Hakikaten yaw bir motor hiç mi gitmez? Ben 6-7 sene önce bu motorla nasıl uçmuşum kaçmışım hayret.
Abi o zamanlar motorla 170/220 gibi hizlari daha once gormedigin icin sana yeterli geliyordu.

Kawa ibinelik yapmadan evvel tapagazla yuksek hizlara alistin.

Ver senin wolfu 125 cc ye binen adama her dakika dua eder sana Kaan abi sen ne kral adamsin diye:)

Haklısın sanırım canım kardeşim
Abi asıl adama en cok ne koyar biliyormusun,

Senin kawayi usta yaptirip birine satmis diyelim

Sende wolfle aheste aheste giderken yanindan senin eski makina gecmis adamin bogazi dugumlenir yaw :)

Anilar,hatiralar,yasanmisliklar var

Cocukluk askin olan hatunun baska bir lavukla el ele tutusup yanindan gecmesi bile o kadar koymaz adama.

Motosikleti
Hero Dash 125
Üzer mi hocam uğraşmak istemiyorum bir yandan açıkcası kroniklerle parça sorunlarıyla.
Şu zamana kadar tek karşılaştığım kroniği oldu. Hava filtresinin tahliyesinden yağ attı. Servise bıraktım hallettiler. 300 km civarıdır bir sorun yok şimdilik. Zaten 5 sene yada 50.000 km garanti var. Sorun tekrarlarsa servise yine gider yaptırırım.

Yani şuan için pek seçeneğiniz yok gibi, ben sadece bir fikir verdim. Marka modelleri belirleyerek eksisini artısını hesap edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: AKS
Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Hakikaten yaw bir motor hiç mi gitmez? Ben 6-7 sene önce bu motorla nasıl uçmuşum kaçmışım hayret.
Istanbulda 140 yapmak icin ya gecenin bir koru cikacaksin yada havaalani yoluna cikip catalcaya dogru gideceksin :) Bunlar guzel luksler.. keske bizde ciksa, guzelim motorlar 100 u gecemiyor genellikle..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Istanbulda 140 yapmak icin ya gecenin bir koru cikacaksin yada havaalani yoluna cikip catalcaya dogru gideceksin :) Bunlar guzel luksler.. keske bizde ciksa, guzelim motorlar 100 u gecemiyor genellikle..
Yani bazen diyorum ki yükseltmek istiyorum ama 125 cc de 660 cc de kullansam çıkacağım hız 80-120.
Ama elinin altında bunun daha fazlası olduğunu bilmek ,uzun yola çıkınca yok abi ya ben mahallede gezmeye yeterim sadece demediğini bilmenin vermiş olduğu tatminliğin peşinde miyiz düşünüyorum. Bir de tork muhabbeti var tabii ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar