Arama sonuçlarınız

1. S

B sınıfı ehliyet ile motor kullanabilirmiyim

Öncelikle herkese selamun aleyküm, fransa yaşıyorum izne Türkiye ye gittiğimde gezmek için cbr125 almayı düşünüyorum aslında. Ama ufak bir sorunum var. Buraya gelmeden Türkiye den B sınıfı ehliyet almıştım.B sınıfı ehliyetle Türkiyede motosiklet kullanabilirmiyim. 2. sorumda Türkiye de fransa...
  2. S

Motorculara karşı ön yargının sebebi nedir

Herkese selamun aleyküm değerli motorcu kardeşlerim ve motorcu abilerim, Forumda yeniyim aslında ama aklıma takılan birkaç soru var size sormak istedim; Küçüklükten beri araba sevdamın yanında birde bisikletle başlayan motor sevdam var, ne zaman motor alacağım desem çevrem buna karşı çıkıyor...
  3. S

Başlangıç için nasıl bir motosiklet önerirsiniz

Öncelikle Selamun Aleyküm motosikletçi abilerim, yaşım 19 yakında 20 olacak sayılır.Alacağım motosikletim ilk olacak ve tecrübem sıfır denecek düzeyde.Bende isterim şu an 600cc motosiklet ama deneyim, tecrübe olmayınca canımdan önemli değilya.Marka olarak suzuki veya japon motosikletleri...
  4. S

Fransadan herkese Selamun Aleyküm

Herkese merhabalar Sivas"lıyım Fransada yaşıyorum, 19 yaşındayım. Burada yeniyim sizlerle tanışmak isterim. Merhaba...

Yeni mesajlar