Arama sonuçlarınız

1. G

İzeltaşın Cırcırlı Tork Anahtarı Hakkında

Arkadaşlar, 1 - 1/4" Cırcırlı Tork Anahtar 4-20 Nm 2 - 3/8" Cırcırlı Tork Anahtar 20-100 Nm Tork anahtarını almayı düşünüyorum sizce mantıklı bir seçim midir? Bunlarda hata/tolerans problemleri olmaz değil mi? Birde sürekli ayarı bozulur m? Sürekli ayar yaptırmak gerekir mi?
  2. G

Elin incilmesi!

Merhabalar, 2.5 aydır motor kullanmıyordum, geçenlerde dağ yollarından gezi yaptım, 140km gidiş + konaklama + ertesi gün 140km dönüş. Hızım hep 40km-70km falandı, dağ yolları olduğu için. Neyse eve geldim, ertesi gün sol elim şişti. Dirseğimden itibaren elin parmaklarına kadar kaslarım ve...
  3. G

Lokma Takımı Hakkında

Arkadaşlar bende 1/2 İzeltaş Lokma takımı var, birde ekstradan 1/4'ün lokmaları var bir kaç tane. Bunu 1/2'nin koluna takmak istiyorum fakat çok büyükler. Nasıl yapıyoruz bunu bilen var mı? İlla 1/4 kolu mu almak lazım?
  4. G

Lastik Kazıtmaca!

Merhabalar, Toprak olan bir yerden çıkarken kenarda beton blok vardı, oradan tam çıkacakken patinaja düştü motor. Biraz kazıttırdım ama çıkmadı motor neyse, böyle çizildi lastik, beton bloktaki ufak taşlar lastiği kesmiş. Umarım problem oluşturmaz.
  5. G

Bir jant temizleyici rezaleti - Boyası çözüldü resmen!

Arkadaşlar, merhaba. Newmix adlı firmanın yerli üretim yaptığını ve n11deki olumlu yorumlarına bakarak jant temizleyiciyi aldım, uyguladım boyayı resmen çözdü.(matlastirdi) Adamları aradım ilk defa duyuyoruz dediler. ürün bu ...
  6. G

KTM kullananlar burada mı?

Merhaba arkadaşlar, Türkiye'de KTM hakkında detaylı ve doğru bilgiye ulaşmak çok zor. Özellikle teknik bilgi. Dolayısıyla diğer gruplardan farklı olarak, tahmini, dedikodu yada düşünsel tez ile değil, hep beraber araştırarak, yorularak birbirimize destek olarak ve en önemlisi bunu saygı...
  7. G

Shoei Photochromic Visör Hakkında, Kullanlar var mı?

Shoei Photochromic Visör kullanan, memnun kalan var mı? 150€ olduğu için, sinek çarpsa içim yanar. :D Memnun kalan var mı?
  8. G

Bu aynadan nerden bulabilirim?

Naked motorun neresine takıcam bilmiyorum ama :D Şöyle bir şey can kurtarıcı olabilir. Ne diye geçiyor bu aynalar ? Dezavantajları varmıdır?
  9. G

Motorun kabloları da şöyle bişi buldum?

Sonradan işlem vs mi yapılmış? Sizce ? https://imgur.com/a/NTbbJuz
  10. G

3. Vitesteki kompresyon durumu?

Arkadaşlar merhaba, 2 ay sonra motor binmeye başladım bir anormal durum farkettim, 2-4-5 viteslerde gazı kapattığımda kompresyon var fakat 3. vitesteyken gazı kapattığımda motor salınıp gidiyor sanki öyle bir his oluyor. Sizce normal bi durum mu bu?
  11. G

İstanbul'da olanlar?

Arkadaşlar merhaba, Aydın'dan İstanbul'a geldim, Fuar ve başka işlerim için gelmiştim ama fuara gidemiyorum, gelmişken, eğer müsait olanlar varsa görüşmek isterim,.tanışmak isterim :) Mecidiyeköy'deyim, Motorsuz geldim ona göre :)
  12. G

Adyın Söke'de Benzlikte Topuklu Ayakkabıyla Cinayete Teşebbüs

https://www.hurriyet.com.tr/video/benzin-istasyonunda-dehseti-yasadilar-41448296