Bu aynadan nerden bulabilirim?

Naked motorun neresine takıcam bilmiyorum ama :D Şöyle bir şey can kurtarıcı olabilir. Ne diye geçiyor bu aynalar ? Dezavantajları varmıdır?

1FZpn9.png

Motosikleti
D400
başkan onun yerine aynalarını geliştirebilirsin.

sacma gelme ban acıkcası dikkat dağıtıcı. cok istiyorsan araba dikiz aynası montajla :D

Kör nokta aynası diye geçiyor galiba. ADV tarzı Ön camı yüksekte ve uzun bir motosikletiniz yoksa kullanışlı olmaz onun yerine motosikletin kendi aynasının ucuna takılan yuvarlak ve ufak kör nokta aynaları var

Motosikleti
QJ SRT800s
kör nokta aynası. ama standart ayna yerine biraz daha geniş aynalar daha kullanışlı oluyor.

https://www.feyizoglu.com/BSS-180-Derece-Kor-Nokta-Aynasi_52611.html

başkan onun yerine aynalarını geliştirebilirsin.

sacma gelme ban acıkcası dikkat dağıtıcı. cok istiyorsan araba dikiz aynası montajla :D

Hahaha, bu iyiydi :D Bizi arabanınkini sökeyim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Kör nokta aynası diye geçiyor galiba. ADV tarzı Ön camı yüksekte ve uzun bir motosikletiniz yoksa kullanışlı olmaz onun yerine motosikletin kendi aynasının ucuna takılan yuvarlak ve ufak kör nokta aynaları var

Zaten kendi motorumun aynasından sadece ucuyla arkamı görüyorum, birde ucuna kör nokta takarsam artık :D

O takilan aynayada güvenmek hata,

Daha uzakta gibi bir goruntu oyunu yapiyor.

Zaten araclarin aynalarinda yazar,

Nesneler görundugunden daha yakinda olabilir diye.

Benzer bombeli oval olanlar,

Dar dönuşlu sokak aralarinda da var,insani yaniltabiliyor.başima buna benzer bir olay gelmişti.

Son düzenleme:
merhaba,ben aşağıda ki linkten satın aldım.
https://urun.n11.com/dis-ayna/bss180-kor-nokta-tarayici-forma-sahip-guvenlik-aynasi-bss180-P232759256
outlet satışları da var, daha makul fiyatlı

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ben kuıllanıyorum aksesuar olarak kullanıyorum belli zaman sonra aşağı düşüyor. Sağını solunu gösterdiği pek yok. Başka motorda nasıldır bilemiyorum. Dikkat dağıtmıyor ilk başta bende ondan endişelenmiştim ama alakası yok.

Kullanan birisine işe yarayıp yaramadığını sormuştum geçen hafta: "Alıp takmış bulundum, bir daha da sökmedim, kaldı öyle, bir b.ka yaradığı yok."

Valla pek saçma değil ya :D ben superlight 200 kullanıyorum bilen bilir aynaları sadece dirsekleri gösteriyordu bi taktım neredeyse bütün arkamı görmeye başladım sonra gidonu yükseltince söktüm ama zamında çok işime yarıyordu =)

Valla pek saçma değil ya :D ben superlight 200 kullanıyorum bilen bilir aynaları sadece dirsekleri gösteriyordu bi taktım neredeyse bütün arkamı görmeye başladım sonra gidonu yükseltince söktüm ama zamında çok işime yarıyordu =)

Superlight 200 bir arkadaşımda var, bana vermişti bir süreliğine yolda giderken arkayı hiç görmüordum, aynayı oynatacağım oynatamıyorum, o kadar sıkmış(m*nyak herif) loctitemiş mi napmış, düzeltemedimde öyle kullandım bir hafta :D Rezildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar