Shoei Photochromic Visör Hakkında, Kullanlar var mı?

Shoei Photochromic Visör kullanan, memnun kalan var mı? 150€ olduğu için, sinek çarpsa içim yanar. :D Memnun kalan var mı?

Ben yaklasik 2 yildir kullaniyorum, yaptigim en iyi yatirim olabilir. cok memnunum.

Geçenlerde gördüm. Siyah vizör almamış olsaydım kesinlikle alırdım.Gayet işlevsel bir ürün bence

Tünel gibi ani ışık değişikliği olan yerlerde yavaş kalıyor diye birşey okumuştum, emin değilim. Var mı aslı astarı?

Super Moderator
Tünel gibi ani ışık değişikliği olan yerlerde yavaş kalıyor diye birşey okumuştum, emin değilim. Var mı aslı astarı?

İşlemcisi cok yavaş, o yüzden :)

Sürat yüksek değil ise bir problem yok, fakat cok yüksek sürat ile tünele girersen evet. Sonuçta sensörü olan elektronik bir devre değil.

Sürekli siyah cam kullandığım için şunu söyleyebilirim tünellerde bugüne kadar hiç rahatsızlık yaşamadım. Artık tünellerdeki standartlar nedeniyle tüneller neredeyse gündüz gibi aydınlatılıyor. Yine tabiki 50 metrelik bir tünele 200 km hızla girilirse vizör daha rengi solmadan tünelden çıkılmış olacaktır :) Haricinde photochromic vizör ile ilgili çok fazla video var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar