Arama sonuçlarınız

1. burak5353

kar yagdıgındada motor sürmek istiyorum

bu yaz aldım motoru köyde oturuyorum bayır asa inip cıkıyorum hani kar yagdıgındada motorla inip cıkabilirmiyim ne bilim bisikletle kar günü cok gezerdim cocukken motorlada gezilirmi biraz sacma oldu ama kafamı kurcalıyor moralimi bozuyor evde oturmakda istemiyorum yürüyerekte gitmek...
  2. burak5353

Normalmi ?

1 haftada 3 defa ön fren boşaldı normalmi
  3. burak5353

motor gitmiyor eskisi gibi

kaza yapmadan önce 125 130 görüyordu ibre 135 ettigimde oluyordu değişiyordu yani sürekli ama kaza ettigimden beri suan motorla tam gaz bastıgımda 100 105km yi gecmiyor tek kişiykende aynı 2 kişiykende aynı trafiğe kapalı yerde basıyorum tabi benzin filtresini sökmüş servis o yok diyemi acaba...
  4. burak5353

20 gün once ettigim kaza masrafı

yaptıgım kazada gorunen tarafları 600tl tuttu fakat ekstra 100tl daha verdim adam gene bi liste cıkardı bunlar değişmesi lzm diye direksiyon yan 45tl istiyor camurluga 45tl istiyor amatösörler değişcek dedi tamir etti ama esaletten duruyor 180tl de ona istedi ben yeni motor mu aldım neyin...
  5. burak5353

1 ay once kaza yapmıstım motorum halan bitmedi bi sorum olcak

motor garantiden cıktımı
  6. burak5353

kaza yaptım motor pert

dün motorumla servise gittim debriyajını ayarlatmak için cıkısta tali yolda idim ana yoldan gelen aracı baktıgım halde göremedim yola cıkmamla carpması bir oldu motoru 15m savurdu benim sol ayağıma vurdu motorun koruma demiri sayesinde sadece incindi kırılmadı ordan fırlayıp arabanın ön camına...
  7. burak5353

motorsiklet sticker

motora tank pad yapıstırmak istiyorum fakat bu zamanla sökülürmü veya sökmek istesem motorun mesela deposuna yapıstırdım diyelim boyasını kaldırırmı
  8. burak5353

1000km 2. yağ değişimi

bugun motorun 2. yağ değişimini ettirdim yağ olarak ıpone yağ koydurdum fakat vitesler cok zor gectigini söyledim motor rödaj dönemindedir daha alısmadı dedi e zaten vitesler rahat geciyordu 500km yağı değiştikten sonra zorlanmaya basladıgını söyledim biz ayarlıcaz debriyajı rahat gecer...
  9. burak5353

böyle bir kask filimlerde olur denecek düzeyde

http://www.skullysystems.com/?gclid=CIzDoIS4lcECFdTLtAodjg0AVQ#intro
  10. burak5353

ısı boya

internetten ısı boya satın aldım bugun elime gecti yarin uygulicam ne sonuc alıcam bilmiyorum bu boyayı baska kulanan varmı markası metylan color spray siyah 600dereceye dayanıklı oldugu yazıyor netde kullanmıs olan varsa nasıl bir sonuc aldı yazabilirmi
  11. burak5353

bu site bağımlılık ediyor

her gün bu siteye 50 kere giris yapıyorum faceye bile bakadar girmiyorum bu sitenin neyine bağımlı oldum bi türlü anlam veremedim
  12. burak5353

Egzoz bandı hakkında bilgisi olan

egzoz bandı sesi azalttığını duymustum peki dayanıklımı paslanmayı onlermi acaba sesi fark edilir sekilde azaltırmı
  13. burak5353

Bayırda çekmiyor neden ?

bugun bi honda cbf150 kullanıcısıyla karsılastım bayağı bi konustuk motorları değiştik denedik bana 2 kişi bayırda cekmedigini söyledi normalde ben bayırda 2 kişi durup kalkabiliyorum ama o tatlı bir bayırda bile motor cekmediğini arkasına kimseyi alamadıgını söyledi hangi ustayada götürse...
  14. burak5353

vites geçişleri zorlastı

motorun yagını değiştikten sonra vites gecişlerinde bir zorlanma olustu acaba yagdanmı kaynaklanıyor
  15. burak5353

egzozcuya gittiğime pişman oldum

2 ay önce motordan düştüm egzoz koptu onun piskolojisiyle eve gitiğim gibi kaynak ettim egzozu düzgün edememiştim üşenip 2 gün önce bi egzozcuya kesip tekrar kaynak ettirdim fakat bugun servise yag değişimine gitiğimde egzoza edilmiş kaynağın curufları koptuğunda ortaya cıkan delikleri gördüm...
  16. burak5353

kırmızı ışıkta geçtim ceza ne zaman gelir

mobese onunde kırmızı ısıkta gecebildim o an fark edemedim ceza ne zaman gelir ne kadar gelir
  17. burak5353

motor ehliyeti masrafları

kurs ücreti 170tl anlastık devlete ait kısmı ne kadar tutar hiç sormadım kurs hocadan dosyayı kursun ücretini ödeyip alsam ay sonuna kadar ehliyet yerine gecermi cevirme oldugunda ehliyet yerine dosyayı göstersem sorun cıkarmı sonucta kazanmısız devlete ait kısmını ödedikmi alıyoruz ehliyeti
  18. burak5353

yarın direksiyon sınavına kendi motorumu sokuyorum

biraz önce direksiyon hocam aradı kendi motorumu sınava sokabilecegimi söyledi işlh kazasız belasız gecerim sınavı rezil olmadan
  19. burak5353

motorsiklete araç kornası takabilirmiyim

motorsiklete araç kornası dat-dat takarsam ceza yermiyim
  20. burak5353

kuba xcg 150 yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan

bu motorun yakın tüketimi hakkında bilgisi olan yazabilirmi hiç denemişmi kaç kilometrede ne yaktıgını yakıt tankının kaç litre oldugunu

Yeni mesajlar