kaza yaptım motor pert

dün motorumla servise gittim debriyajını ayarlatmak için cıkısta tali yolda idim ana yoldan gelen aracı baktıgım halde göremedim yola cıkmamla carpması bir oldu motoru 15m savurdu benim sol ayağıma vurdu motorun koruma demiri sayesinde sadece incindi kırılmadı ordan fırlayıp arabanın ön camına kafamı vurdum camı tuz ettim sekerek yere düstüm ordada kafamı yere vurdum 100tl lik kaskım hayatımı kurtardı
motorumun ön tarafı komple dagıldı gösterge direksiyonun tutan demir grenajlar falan sadece motor aksamında bi şeyi yok depo su yamuldu patladı benzin aktı aküsü kopmustu ucmustu allahtan motor yanmadı simdi hata bende olduguna göre benim axa sigorta karsı taraftaki adamın masrafını karsılarmı adamın aracının önü kopmle parcalandı camınıda kırdım göz kararı 5000 6000tl lik bi masrafı vardır gibi konustular aracı 2sn ye gördüm carptıgı anı dmax dı galiba bnm sigortam adamınkinin hepsini karsılarmı

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Öncelikle geçmiş olsun. Sigorta poliçende ödeyecebileceği miktarı yazar.

Geçmiş olsun sigorta halleder sen merak etme..Bundan sonra kendi adına motorlu taşıt almazsın olur biter çıkacak sigorta fiyatından ötürü :rendeer: Hep derler bakmak la görmek ayrı şeyler diye işte ispatı..

Öncelikle geçmiş olsun. Kaza sonrası fotoğraf çekilip tutanak tutuldu ise ve tutanakda olay tüm ayrıntıları ile anlatıldı ise sorun yok. Zaten siz kendi hatanızı kabul ediyorsunuz. Tutanağa da bunu yazdıysanız karşı tarafın hasarı sizin sigortanız tarafından karşılanacak. Cebinizden para çıkmayacak.
Ciddi bir kazayı ucuz atlatmışsınız. Allah kimsenin başına kaza bela getirmesin.

sol tarafıma gecicektim sagıma baktım uzaktan tır geliyordu yavastı soluma baktım net 250m ye kadar görüyordum ısıklara kadar ama 1.viteste kalkmamla arabanın bana carpması bir oldu önümü net gördügüm halde tamda üstümde mobese var yarın belli olacak ama suc bende kesin öyle düsünüyorum adamın yoluna tali yoldan ben atladım o yolunda idi basımda kask olmasa arabanın hem ön camına vurucaktım hemde yere sert düsüp asvalta vurucaktım kaza yaptıgım sırada motor servisindeki abi geldi yanıma ilk bugun konustum bana ambulans gelene kadar bi kaç kere bayıldın basını vurdugundan 5 6 kere babamı arayın gelsin dedin hafızan bi anlık gitti dedi ben sadece 1 kere babamı arayın dedim adamda aradı babamı cagırdı onu hatırlıyorum o an hastanedede korkudan 2 defa şok gecirmisim ama bu kadar büyük kazada sadece incinmelerle atlattım bidahada motor sürebilirmiyim bilmiyorum sol ayagımın kırık olmadıgını ezilmeler oldugunu söyledi doktor parmaklarımı bile oynatamıyorum sadece üstüne basabiliyorum sol kolumdada titreme uyusma var sürekli

Geçmiş olsun sigortan karşı tarafın hasarını karşılayacaktır.

mobese görüntülerini yarın göstericekler alabilirsem koyarım siteye videoyu

hayır yoktu motorun ön koruma demiri vardı oda belkide ayagımın kırılmasını önlemistir diye düsünüyorum motoru 15mtre cıvarı fırlattı saglam pek bir yeri kalmadı gibi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok gecmis olsun sen once bir sagligina kavus motor surme isine sonra bakarsin.sigorta policende karsi tarafin hasarini kac paraya kadar odeyecegi yazar ustu cikarsa sana kalir yanlis bilmiyorsam.cok gecmis olsun

büyük geçmiş olsun, canınıza bi zeval gelmemiş, gerisi pek önemli değil gerçekten.
elim kırık bir hafta on gündür, yine de sürmek istiyorum.
bunlar hep deneyim :)

Allah kaza bela vermesin cümlemize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar