motor gitmiyor eskisi gibi

kaza yapmadan önce 125 130 görüyordu ibre 135 ettigimde oluyordu değişiyordu yani sürekli ama kaza ettigimden beri suan motorla tam gaz bastıgımda 100 105km yi gecmiyor tek kişiykende aynı 2 kişiykende aynı trafiğe kapalı yerde basıyorum tabi benzin filtresini sökmüş servis o yok diyemi acaba devirden düştü depoda değişti bayağı parcası değişti motorda bişey yok yağıda ipone yag bilmiyorum yani neden motor gitmezki marşa bastımı calısıyor sıkıntısı yok korktugum su git gide bugun 105 ediyorsam yarın 90 ı gecmeyecek bi gün 80 den yukarı cıkmayacak gibi

Motosikleti
BWS 100
evet. bence de ibresi doğru göstermeye başlamıştır.

kaza yapmışsın ve birsürü parçan değişmiş dostum problem heryerden kaynaklanıyor olabilir. burdan lafla sözle anlamamız çok zor

Gösterge değişti demişsin, 20 km farketmiş. Hızı hissetmek önemli bence gösterge doğru göstermeye başlamış

korkum su hani derler ya o cin malı bugun 100 yapsa yarın 80 i gecmez bu laf beni bozdu. herkezin agzından bi laf inanmamak elde değil denilen oldugu zaman

korkum su hani derler ya o cin malı bugun 100 yapsa yarın 80 i gecmez bu laf beni bozdu. herkezin agzından bi laf inanmamak elde değil denilen oldugu zaman

Kafana takma Adamlar haklı bazı motorların hız km'si genelde şişirilmiş oluyor.Tamirden sonra belki seninki de düzelmiştir.Bir de ön yada arka dişli değişti mi?

Eğer ön yada arka dişli orjinalinden küçük yada büyük takıldıysa ondan dolayıda olabilir diyecektim :silent:

gösterge simdi dogru gösteriyor diyene katıldım bi an ama ben zaten sabit 100km ile gidiyodum hep 120 yaptıgımda hissettiriyordu 100km de zaten hafif avuclarda titreşim hissettiriyordu 120 ye yaklastıgında ayaklardada titreşim oluyordu. bilsem sorunu yaptırıcam da simdi servise götürsem onu bunu değiştirir gene aynı malı verir bana

Neden bir smart phone uygulamasıyla GPS hızınızı ve motorun gösterdiği hızı kıyaslamıyorsunuz? Önceki göstergeyle ve hızınızla alakalı bir çıkarım yapmanız mümkün olmaz lakin bu analiz size şimdiki göstergenin doğruluğu hakkında fikir verecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar