Arama sonuçlarınız

1. meshuggah

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

aktif olarak 125cc ile kuryelik yapıyorum hobi olarak da izinli günlerimde xsr700 kullanıyorum. ilk zamanlarda altımda oyuncak oldu satıp yükselteyim yav dediğim xsr700 şimdi korkutup ürkütüyor aşırı temkinli kullanıyorum. başlangıç için hafife kesinlikle alınmaması gereken beygirler torklar...
  2. meshuggah

Motorcuya parasini gec vermek

sırf bu ahlaksız işlerden kaynaklı hinduları izleye izleye elimden ne geliyorsa yapasım var zaten pimpirikli herifim allah düşürmesin carlayın beyler
  3. meshuggah

Tvs raider 125 aniden gelen yoğun titreme ve ısınma

bir gelişme varsa bende merak ettim süreci ve problemi ayrıca bu sorunu gösterebilirsen çok daha iyi olur videolu falan. forumda bilgi olur
  4. meshuggah

Mondial drift l hangi yağ

bir ustaya danış bunu ama aynı konuları bende sorguladım genelde pek tavsiye edilmedi. aşırı sıcaklar dışında kalın yağlar özellikle ilk çalıştırmada motoru geç yağlayacağı için aşınma oluşur. viskoziteyi arttırmak yerine aşırı sıcaklarda yağı biraz daha erken değiştirmen bence daha mantıklı.
  5. meshuggah

Honda Honda CB 125 F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (Yeni Model)

aslında şöyle ben ilk olarak ustama gidip supabına baktırdım sonra düzelmeyince servise gittim. serviste ki ustaya da demiştim subaplara da bir bak diye egzozu biraz sıkı imiş onu düzeltmiş gevşetmiş. şimdi bende deli gibi engine noise videoları izliyorum sesler hep eksantriğe çıkıyor bakalım...
  6. meshuggah

subap değil çünkü 3 gün önce eksantriğe yapılan işlem ile birlikte subap'a da bakıldı vallahi midem bulandı. yarın sabahtan servisin kapısına dayanacağım.
  7. meshuggah

selamlar, sıfır olarak aldığım cb125f ile 30k kmde şuan bir sorunla karşılaştım; servise gittiğimde eksantrik ile alakalı bir problem olduğu söylenip gerekli parçaların değişikliği yapıldı. değişimden sonra bana bir makara(siyah plastik bir parça) gösterildi dişleri aşınmış vs. o şekli ile...
  8. meshuggah

Bu motordan nasıl anlayabilirim

ya AHSHSHAHAHAHAHSHSHAH ne anlatıyon be abi gözünü seveyim be abla
  9. meshuggah

20w50 ,15w50,10w40 hangisini kullanmalı?

125 CC bir motosiklet için 10w40 üstü yağ kanalları için pek uygun olmayabilir soğuk çalıştırmalarda yağlama geç başlayacağı için risk oluşturur bence bunun yerine farklı yağ markalarını denemelisin Ben de 5100 serisini kullandığımda viteslerden çok sıkıntı çektim yağı değişince problem düzeldi
  10. meshuggah

serviste yapılan işlem sonuç vermedi param boşa mı gidecek?

yeni olduğum için sesi videoyu direkt burada paylaşabilir miyim yada nasıl olur bilmiyorum bilgi verirseniz bende çok sevinirim daha detaylı bilgi olur 1743940068 @erensel @Nikkfurie videoyu yükledim bakabilirsiniz arkadaşlar
  11. meshuggah

Dominar 250 bu duman normal mi

eğer videoda'ki gibiyse gayet normal görünüyor
  12. meshuggah

komple eksantrik seti değişti zincir yay vs
  13. meshuggah

evet bana parçayı gösterdi aşınmış gibiydi ama pek anlamadığım için umursamadım keşke fotoğrafını çekseydim. diğer yandan bir çakallık olsa parçayı göstermezlerdi diye düşünüyorum. bilinçli şekilde parçaya zarar verip aa bak parçan aşınmış diyeceklerini düşünmek istemiyorum... ayrıca set...
  14. meshuggah

süreç şöyle oldu ustaya motorun durumunu izah ettim sesi dinlettim ve önceki gösterdiğim dinlettiğim ustalar eksantrik diyor sen diyorsun falan dedim. o da sesi dinledi evet eksantrik dedi gitti gerekli parçaları yedek parçadan seçip siparişini oluşturduk ödemeyi yaptım randevu günü geldiğinde...
  15. meshuggah

selamlar, yeni kasa cb125f'in motorundan ses gelmesi üzerine servisten eksantrik seti değişeceğini sonucunu aldık ve değiştikte. maalesef hiç bir değişiklik olmadı sesler aynı devam ediyor. pazartesi tekrar gideceğim motorum garantide değil bu işlem için bir ücret ödemiştim zaten şimdi ise...
  16. meshuggah

Zincir Dişli değişimi Yetkili Serviste Mi Yaptırılmalı?

zincir dişli değişimi üst düzey ustalık gerektiren bir durum değil bence servis olması biraz insanın içini rahatlatsa da bence şart değil gidilebilir. ayrıca zincir dişliyi servisten aldıysan eğer fiyat ne dediler?
  17. meshuggah

Honda CB125F yine başaramadı

garanti'den çıkarttım, normalde 6200 total. 2400 küsür parçalar kalanı işçilik. indirim uygulandı trendyolda olduğum için o şekliyle 5200'e geldi. işçiliği çok fazla aldılar ama...
  18. meshuggah

Honda CB125F yine başaramadı

durumu güncelliyorum arkadaşlar eksantrik içerisinde bir makara var o baya aşınmış parçayı gösterdi gerçi ama bişey anlamadım 30k km de böyle bir durum erken gibi...
  19. meshuggah

Günlük Şehiriçi Kullanım Amaçlı Motosiklet Tavsiye

bütçeye bağlı olarak japon, hint, çinli şeklinde gidebilirsin. bu kullanım senaryosuna göre 125cc ile 200cc arasında modeller uygun olabilir. scooter veya vitesli konusu da tamamen senin tercihine kalmış. ama hem scooter hemde şuan aktif olarak vitesli motosikletle kuryelik yapan biri olarak...
  20. meshuggah

bıçkı yağı(motorlu testere zincir yağı)

Merhaba arkadaşlar, birçoğunuz zincir yağı ile ilgili bir konu açtınız ve bu konudan bahsettiniz. Ancak merak ettiğim bir yağ var, o da bıçkı yağı. motorlu testerelerin zincirini yağlamak için kullanılır. Bu yağ çok yapışkandır ve metali serin tutar. Zincir yağı araştırması için izlediğim bir...