Arama sonuçlarınız

1. V

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

cok pahalı gönlüm wr250 istiyor ancak sıfır crf 250l fiyatına 10 yaşında wr satıyorlar
  2. V

Ofroad cross trafiğe çıkar mı

euro emisyonlarinda oturu neredeyse son 10 yil icinde uretilmis ve trafige cikmis hicbir spesiyal makineye plaka ruhsat cikartamazsin yapmaya calisirsanda motor kadar para harcarsin butcen elverirse husqvarna 701 sm var fabrikasyon olarak supermoto olarak gelen guzel bir makine yada ktm 690 sm...
  3. V

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

rks nin elektirikli motorlarinda var 2 tane servislerinden memnun kalmadim bisikletciden bozma yerlere servislik vermisler adamlar ilgilenmiyor arizasi var diye gidiyorum basindan saviyor bakmiyor
  4. V

Kuyruk kısmını komple soydum yarın sanayiye gidip içine demir boru koydurup kaynaklattiricam sonucunu yazarım
  5. V

Eskişehir yakınları enduro için uygun yer önerisi

frigya vadisinin o taraflara bakabilirsin
  6. V

Motor Şase Numarası Kriminal İnceleme

mahkemeden ne sonuc cıktı hocam
  7. V

parçanın içine metal boru attırmayı bende düşünüyorum ancak ne kaynağı ile düzelttirmek lazım bunu normal elektrod olmaz sanırım astar olarakta antifas spreyler var onu kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur 1780147708 açıkçası honda gibi markadan böyle bir şey bende beklemezdim
  8. V

işin kötü yanı ben hiç topcase kullanmadım önceki sahibi kullanıyordu muhtemelen ondan kaynaklı bu kırık parçayı sökmeye gerek olmayabilir gibi duruyor çünkü kuyruk şasesini altı üstü komple sökülebiliyor bir tek egzozu sökmem yeterli olacak gibi
  9. V

R1150 R Custom Motor Hakkında

muayeneye goturdugunuz istasyon karma istasyon olsun yani hem arabaya hemde motora bakilan yer olsun oyle yerlerde motoru fazla kurcalamiyorlar sadece motorsiklete bakan istasyona gotururseniz sorun cikartabilirler cok inciliyorlarmis
  10. V

herkese selamlar motorumun kuyruk şasesi kırılmış dün farkettim biraz araştırınca crf'lerin kuyruk şasesinin sağlam olmadığını özellikle topcase yada arkada ağır yük ile seyahat halinde bu şekilde kuyruk şase kırdığını öğrendim hem ülkemizde hemde yurtdışında başına gelen pek çok kişi varmış...
  11. V

A2 Enduro model yetersizliği

Abi selamlar 2013 crf 250 l kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım ancak dururken boştan 1 e almada sorun yaşıyorum ya geçmiyor ileri geri yaptırmam gerekiyor motoru yada küt diye sert basmam gerekiyor anca öyle geçiyor hareket ederken 1 e atabiliyorum ancak dururken oluyor bu neden olabilir
  12. V

Motorum 1. Vitese zor geçiyor

Herkese selamlar 2013 crf 250 l kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım ancak dururken boştan 1 e almada sorun yaşıyorum ya geçmiyor ileri geri yaptırmam gerekiyor motoru yada küt diye sert basmam gerekiyor anca öyle geçiyor hareket ederken 1 e atabiliyorum ancak dururken oluyor bu neden olabilir
  13. V

Noter hakkında bilgi

Teşekkürler herkese o zaman sigorta noter vs derken 10 binde oraya gidecek
  14. V

100.000 TL Bütce ile uzun yol yapmalık motor önerisi

2. El temiz bir Apache 200 yada xpulse al derim
  15. V

Noter hakkında bilgi

Teşekkürler peki takasbank komisyonu ne kadar onu biliyor musunuz
  16. V

Noter hakkında bilgi

Herkese selamlar ikinci el bir crf aldım bu hafta içi noter işlemlerini halledicez ancak masraflar hakkinda bilgisi olan var mi devir ücreti ve takasbank komisyonu hakkında
  17. V

Crf 250l vs klx 250 vs xpulse 200

Klx sahiplerine sordum hepsi motorun crf ye göre çok daha iyi olduğunu ama yedek parçada çok ciddi sıkıntı olduğu için uzak durmam gerektiğini söyledi parçaların gelmesi ya çok uzun sürüyormuş yada bulunmuyormuş ama benimde çok hoşuma gitti klx her ne kadar ikinci el piyasası ölü olsada motor...
  18. V

125cc ile gece uzun yol yapmak

Crf 250 gibi yüksek motorlarda sigiyor mu
  19. V

Crf 250l vs klx 250 vs xpulse 200

Herkese iyi forumlar şuan motor alma arafesindeyim bütçem maksimum 150 bin tl ilk motorum olacak aklımda crf 250l, klx 250 ve alternatif olarakta xpulse 200 ve tvs Apache 200 var bu bütçede çok temiz klx 250 ler bulunuyor ancak yedek parça ve servis sorunu sebebiyle herkes uzak durmam gerektiği...

Yeni mesajlar