- Konu Yazar
Herkese iyi forumlar şuan motor alma arafesindeyim bütçem maksimum 150 bin tl ilk motorum olacak aklımda crf 250l, klx 250 ve alternatif olarakta xpulse 200 ve tvs Apache 200 var bu bütçede çok temiz klx 250 ler bulunuyor ancak yedek parça ve servis sorunu sebebiyle herkes uzak durmam gerektiği söylüyor gönlümde uzun zamandır crf var ancak onunda son zamanlarda fiyatı gereksiz yükseldiğinden ötürü gece aylara kadar 150 binlere temizler bulunurken şimdi bu paralara 35-40 bin km dekiler bulunuyor yüksek km olmalarından oturu biraz çekinceli yaklaşıyorum alternatif olarak xpulse 200 düşündüm ama onunda kronikleri fazla olduğu için tam emin olamadım bir yandan da bu paralara 2. Ele alacağıma gidip sıfır tvs Apache alayım ilerleyen zamanlarda satip yukselteyim
Yada hiç motor almayıp xpulse 210 un gelmesini bekleyeyim diyorum siz değerli forum üyeleri ne düşünüyor yardımcı olabilir misiniz
Yada hiç motor almayıp xpulse 210 un gelmesini bekleyeyim diyorum siz değerli forum üyeleri ne düşünüyor yardımcı olabilir misiniz