Arama sonuçlarınız

1. Remzidemir41

Superlight 150

Merhabalar.. Ilk motorum olarak henüz tam karar veremedim. Aklıma yeni takılan motor superlight 150. Sizce nasıl motor? Malzeme kalitesi, Vesaire... Zaten hız seven birisi değilim. Düşük devir kullanırım genelde. Yani cbf ile öyleydi 😂. Yani kısacası superlight 150 kullanan veya bilen varsa...
  2. Remzidemir41

Cbf 150

Selamlar :rendeer: A1 ehliyeti almama az kaldı. Sürücü kursundan bilgi almak için gitmiştim.Yaşım yetiyor fakat yaza doğru valide gönderecekmiş beni yani bu ay girebiliyorum fakat mart-nisan aralarında giricem ehliyet sınavına. Herneyse girdim içeri sohbet muhabbet ettik hocayla , sınava 100cc...
  3. Remzidemir41

Selamlar...

Merhabalar...Hepinize hayırlı haftasonları diliyorum motorcu abiler , ablalar.Tekeriniz düz bassın . Sizelere bir sorum olacaktı.Kocaeli de oturan varsa (izmit) , acaba bana motosiklet ekipmanlarının bol bulundugu bir magaza söyleyebilir mi ? Ben birtek Şişman motor (yamaha) yı biliyorum... Bu...
  4. Remzidemir41

Ekipman :queen:

Merhaba abiler ablalar :king: İkidebir sorular soruyorum farkındayım ama bu son sorum merak etmeyin :mrgreen: Yazlık ve kışlık olarak 2 ekipman seçtim(sizin tavsiyeniz üzerine...) +BU KIŞLIK MONT: +BU YAZLIK MONT: Şimdi.Deri mont un + sı 1.5 mm buffalo derisi olması , yani tam bir...
  5. Remzidemir41

Honda cb125e

Merhaba arkadaşlar :king: . Nisan ayında alacagım honda cb125e hakkında size birkaç fikrimi soracagım.Motorun üzerinde çizgi şeklindeki stickerları çıkartmak istiyorum.Acaba sizce nasıl durur ? :wiinkk...
  6. Remzidemir41

MOTORA YENİ BAŞLIYORUM YARDIMCILAR İÇERİ LÜTFEN...

Merhaba arkadaşlar , forumunuza yeni katılmış bulunmaktayım...Nisan ayında honda cb125e motorumu alacagım ve sizlerden bir ricam var. Seçtigim bazı motosiklet ekipmanlarını size göstermek ve fikirlerinizi almak istiyorum ... Acaba bu ekipmanlar alacagım motora fazla mı kaçar ? Yoksa iyi midir ...

Yeni mesajlar