Selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar...Hepinize hayırlı haftasonları diliyorum motorcu abiler , ablalar.Tekeriniz düz bassın . Sizelere bir sorum olacaktı.Kocaeli de oturan varsa (izmit) , acaba bana motosiklet ekipmanlarının bol bulundugu bir magaza söyleyebilir mi ? Ben birtek Şişman motor (yamaha) yı biliyorum... Bu arada İstanbul da da bildiginiz ucuz ve mont bedenleri daima bulunan yani pazarlık yapan magazalar varsa , magaza ismi verirseniz sevinirm.İyi günler :cherry:

Başerler Motosiklet e gidebilirsin iyi indirim yapıyorlar ve fazla secenek var bi ugra

Istanbul okmeydaninda (Darülaceze ve Perpanin yakinlarina) Feyizoglu var. Ugramanda yarar vardir diye dusunuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba güzel kardeşim, bende tuzla da yaşıyorum ve iş gereği çok fazla gebze tarafına uğruyorum. Genel de tercihim sakarya da olan Sofuoğlu Motosiklet oluyor ama bildiğim kadarı ile kocaeliye de şube açtılar hatta yanlış hatırlamıyorsam selman sofuoğlu kocaeli şubesinin sahibi sana yakın olduğu için ve halden anlayan vicdanlı insanlar oldukları için bir uğra istersen olurda olmazsa, istanbul da bağdat caddesi nin son kısmın da (Kızıltoprak) motosiklet dukkanları var fiyatlar pek makul sayılmasa da gün için de gidip bakıp dönebilirsin, o da olmazsa internet veya avrupa yakasıda bir ihtimal. Sana örnek bir konu bırakıyorum oradan bakabilirsin arkadaşlarımız gerekli şeyleri yazmış.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/132072-istanbul-ici-en-iyi-motor-aksesuar-magazasi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar