Ekipman :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba abiler ablalar :king: İkidebir sorular soruyorum farkındayım ama bu son sorum merak etmeyin :mrgreen:

Yazlık ve kışlık olarak 2 ekipman seçtim(sizin tavsiyeniz üzerine...)

+BU KIŞLIK MONT:

+BU YAZLIK MONT:

Şimdi.Deri mont un + sı 1.5 mm buffalo derisi olması , yani tam bir kışlık mont...Bol cebi olması...Fiyatı 800 tl digerlerine nazaran oldukça makul yani yarı yarıya diyebiliriz...

Deri mont un - leri , Üzerinde reflektif bulunmaması...

Yazlık mont u bayaga bir araştırdım.File montlar yırtılıyor diye duratex bir mont buldum.Ve yazın da giyen çok oluyormuş bu mont dan.Kevlardan daha dayanıklı bir malzemeymiş.Kollarına ve omuzunda havalandırmalar var..

Evet abiler ablalar yorumlarınızı bekliyorum... :flower: :flower: :flower:

Motosikleti
BWS 100
O derimontun modelini mi beğendin. Beğendiysen eyvallah.
Ama yine o markanın, robocop modeli vardır deri. Ona da bir baksana. Bayağı kullanan var. Ben kot modelini kullanıyorum, zamanında derisine param yetmemişti. :mrgreen: Onu almıştım memnunum. Seneye deri olanını alacağım.
ZAmanında 400 tl idi o deri ceket, Almadık o zamanlar. Tabi şimdi yukarıda fiyatlar normal şekilde dolar kurundan dolayı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Robocop un modelini sevmedim :) Bence V yaka lı olan daha güzel. Dainese e 1600 verecegime hudson alirim. Hem kaliteli hemde yari fiyatina :)

Deri dış sıcaklığı neyse aynen içine ileten bir materyal ve ayrıca yağmura dayanıklı değil. Güzel içliği olan bir touring mont bakmanızı tavsiye ederim.

Kışlık montun yakası kapalı olmalı boğazlı falan en çok rüzgarı kaskın altından alıyoruz

Tekstil, içliği olan ve çok sayıda havalandırma cebi olan bir mont almanı öneririm. Yazlık montun ayrı ve file olmalı. Birde "çarparsam pahalı mont korur beni" yerine "acıya dayanabildiğim kadar risk alayım" demeyi tercih ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar