Honda cb125e

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar :king: . Nisan ayında alacagım honda cb125e hakkında size birkaç fikrimi soracagım.Motorun üzerinde çizgi şeklindeki stickerları çıkartmak istiyorum.Acaba sizce nasıl durur ? :wiinkk:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ Bu arada kafası yuvarlak değil , uzay kafa olacak onuda göz önünde bulundurursanız sevinirim :queen:

Ben cikartmamistim ve sonradan boya solunca hafiften sırıtır diye çıkarmadım pişmanım siyah renge stickersiz çok yakışıyor.

ilk motorumdu ben ikinci el almıştım önceki sahibi çıkartmıştı son derece güzel druyor sticker sız beyazdı benimkide sıfır alacaksan alır almaz cıkar bi sğre öyle kullanırsan stickerları cıkartınca iz kalıyor cıkmıyor o iz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya aslıdna ben ace yi begenmedim :) İnternetten stickersız araştır bence dostum :) Yada hayal et. Stickersız yakışabilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben honda taraftarıyım :) Başlangıç motorum olarak hem sıfır , hemde honda istiyorum.Açıkçası yamaha nın bir tek mt-07 ve m7-09 modellerini begeniyorum... Ayrıca Honda nın yedek parçaları yamaha ya göre nispeten daha ucuz ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar