Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Herkese Selamlar, Uzun süredir kendime macera arayışım sonucu geçen hafta sarı sitede çekme belgeli ve neredeyse uçak bileti fiyatına bir bws 100 buldum. Bunu bir işaret olarak algılayıp hemen işe koyuldum ve kendimi noterde buldum. 😁 Dün akşam itibariyle bizi bekleyen süprizleri daha fazla...
  2. John Gotti

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Herkese Selam, Geçen hafta ufak bir kaçamak yapmak için arkadaşımla Cuma öğleden sonra yola çıkıp, Pazar günü dönmeli mini bir tur planladık. İlk durağımız İpsala sınırı öncesi Yenimuhacir köyü Özen-Et lokantası'ydı. Her Yunanistan seyahatimde mutlaka uğrarım. Burada satır et ve ciğer sarma...
  3. John Gotti

Organ Bağışı Hk.

Herkese Selam, Sabah sabah belki iç karartıcı olacak ama bu konu hakkında sizleri bilgilendirmek isterim. Uzun zamandır ara ara düşündüğüm bir konuydu, dün durup dururken aklıma gelmesi sonucu biraz araştırma yaptım ve e-Nabız üzerinden kolaylıkla donör olunabildiğini farkettim. Kendi kendime...
  4. John Gotti

İstanbul ve çevresindekiler için etkinlik hasbihal konusu

Herkese selam, İstanbul ve civarındaki vatandaşlarla bu konu altında etkinlik yapabilmemiz adına elimi taşın altına koymak istedim. 😁 Görüyorum ki aramızda gözleme açan gotikler olmadan bir yere gidemeyen arkadaşlar var, lütfen kişisel gotiğinizi yanınızda getiriniz. Kimler ne tarafta ne zaman...
  5. John Gotti

Paslı Egzoz Temizliği Hakkında. (Alumax, Removex vs.)

Herkese merhaba, Son günlerde karşıma sürekli konuda belirttiğim ürünler çıkmakta, daha önce kullanmış olan var mı? Alüminyum'u inceltir mi? Egzoz'u pastan korumak için uygulayabileceğimiz ürün tavsiyeniz var mıdır? (Klasik yöntemler hariç. 😁)
  6. John Gotti

Trident'e Veda, 765'e Merhaba

Herkese Merhaba, Bugün ani bir operasyon ile Trident'imi satıp, sayın @73845 'in Street Triple'ını almış bulunmaktayım. Kendisi 765 için açtığı konuda böyle bir mesaj yazmıştı, hayat işte denemek nasip oldu. 😁 Şimdilik yolumuza 765 ile devam ediyoruz, ileri de hayat ne getirir bilinmez...
  7. John Gotti

Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Herkese Merhaba, Forza'ya geçtim, neden geçtim? Nasıl geçtim? Beverly 400 almak için çıktığım yola eski stok kampanyasını kıl payı ile kaçırmamla birlikte kaşıntımı durdurup Medley ile devam diyemedim. Tabi birde çok sevdiğim dostum talip olunca elden çıkarmak zorunda kaldım. Sonrasında...
  8. John Gotti

Medley 150 S Malossi Varyatör Yayı

Herkese Merhaba, Medley için DNA hava filtresi ve varyatör yayı değişimi yapmayı düşünüyorum. Yay değişiminin scooter'a herhangi bir zararı var mıdır? Dr.Pulley baga eklemeyi de düşünüyordum ama bazı forumlarda negatif yorumları gördüğüm için açıkcası pek cesaret edemedim.
  9. John Gotti

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Herkese Merhaba, 9 gün süren turun ardından ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım. Toplamda 3200KM yol kat ettiğim bu turda, Bulgaristan (Veliko Tarnovo,Filibe) , Romanya (Bükreş,Sibiu,Braşov,Cluj), Yunanistan (Komotini) lokasyonlarında konakladım ve sayamadığım kadar şehir / köy gezme fırsatı...
  10. John Gotti

Uludağ'ın etrafından dolaşarak günübirlik Domaniç turu

Herkese Merhaba, Geçtiğimiz Cumartesi 3 arkadaş böyle bir tur yapmak istedik. Sabah erkenden yola koyulup Eskihisar-Topçular feribotunu kullanarak kendimizi Yalova'ya attık. MV Agusta ve Ducati'nin yanında tek İngiliz olarak yola koyulduk😁. İlk olarak kahvaltı için Gökhan Aperatif'e uğradık...
  11. John Gotti

GS'e Veda Trident'e Merhaba :)

Herkese Merhaba, Geçen hafta Perşembe günü motosikletimi satıp, Cumartesi günü Trident'i satın aldım. Motosiklet gerçekten çok keyifli, sürüş hissiyatı ve dengesi hoşuma gitti. Virajlarda ikinci kez çizgi almanıza kolaylıkla izin veriyor. Kompresyonu biraz düşük performanslı sürüşte peş peşe...
  12. John Gotti

TransDarlık Rotası :)

Son günlerde çok fazla ilk motor alan arkadaşları görünce meşhur rotayı buraya bırakmak istedim. https://maps.app.goo.gl/Q24t5w9XHivLBhvDA Özellikle Nişantepe'den girip rotayı sürdüğünüzde yer yer gaz açıp yer yer çok düşük hızlarda viraj döneceğiniz yollar bulabiliyorsunuz. Yol üzerinde...
  13. John Gotti

CrossPro Koruma Demirleri Hk.

Herkese Selam, Daha önce crosspro koruma demiri kullanmış veya bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Güvenebileceğimiz bir marka mıdır? Kalitesi nasıldır?
  14. John Gotti

BMW F900XR mı? Yoksa F800GS mi?

Herkese Merhaba, F900XR ile F800GS arasında sıkışıp kalmış bulunmaktayım. İkisini de test etmiş olmama rağmen kararsızım. Bu iki model için yorum ve fikirlerinizi rica ederim. Belki bir karar kılmamda yardımcı olabilirsiniz. Not: NX500'ü beklerken segment atladım. :cherry:
  15. John Gotti

Anlas Viento Tourismo

Herkese Merhaba, Aranızda Anlas Viento Tourismo kullanan veya kullanmış olan var mı? Dunlop Trailmax Meridian'den farkı var mı?
  16. John Gotti

Türkiye'den Selanik ve Sofya Turu Hakkında

Herkese Merhaba, Önümüzdeki ilkbahar veya sonbaharda İstanbul'dan önce Selanik'e oradan Sofya'ya gidip tekrardan İstanbul'a döneceğim şekilde bir rota planladım. Yaklaşık 1.500 km olan bu rotayı günde ortalama 400-500 km sürüş yaparak tamamlamayı düşünüyorum. Daha önce bu şekilde yurtdışı turu...
  17. John Gotti

Honda NX500 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Herkese Merhaba Arkadaşlar, Malum yılardır CB500X ülkemize gelmiyordu ve geçtiğimiz aylarda NX500 olarak duyuruldu. Ülkemize geleceği hakkında söylentiler var. (Söylenti değil de gerçekten geliyor olabilir net bir bilgim yok.) Henüz bayilerde vs. kataloglarda göremedim fakat gelirse bu motoru...

Yeni mesajlar