Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

sport touring tavsiyesi

Başıma iş almak istemediğimden çok yüzeysel geçtim. 😁 Az çok tahmin etmek isteyen arkadaşlar için bu konuyu bırakıyorum. Yorumları da okumanızı tavsiye ederim. Bazı tutumların Türkiye'ye özel olmadığını görmek en azından biraz içinizi ferahlatır belki.
  2. John Gotti

sport touring tavsiyesi

Kronik diye o yüzden demiştim. Trident 660'larda da yaşanıyormuş. 765'te bana denk geldi. Tiger Sport 800 için ACT'nin yazdığını görünce o yüzden yazayım dedim.
  3. John Gotti

sport touring tavsiyesi

İşlevini yerine getirmediği için örneğin 1'den 2'ye / 4'ten 5'e atamıyorsun. Sorun zaten elektronik parçanın kendisi. 😁
  4. John Gotti

sport touring tavsiyesi

Evet bende de böyle başladı, sonra geçti mi geçmedi mi ne oluyor? diye ara ara afallamaya başladı. En son komple takılmaya başlamıştı quickshifter. 😁
  5. John Gotti

sport touring tavsiyesi

Tavsiyem yetkili serviste yeniden kalibre ettirmeniz. Saçma çalışıyorsa gerçekten bir saçmalık vardır. 😁 Benim Street Triple'da da saçmalama vardı en son işkillenip yetkili servise götürdüm. Kalibrasyon yaptık başlarda iyiydi sonra yine saçmalamaya başladı. En son garantiden değişti. Hiçbir şey...
  6. John Gotti

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Maybach'a sağ ön çamurluktan saplandım. 😂
  7. John Gotti

Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ?

Denemedim, yorum yapamayacağım ama merak ettiğim bir model.
  8. John Gotti

Goodwood Festivali'nde Boy Göstermiş Müthiş Moturlar

Konuşmayı okurken aklıma şu video geldi. 😂
  9. John Gotti

Mclaren diye okudum bir yerde bende. Her türlü yeni bi heyecan katacak orası kesin. Ben üyeliğimi iptal ettiğim için izlemiyorum artık. Son 2-3 sezon kabak tadı vermişti. Gidişata göre belki yenilerim. 😁
  10. John Gotti

Daha bombası Horner geri dönüyor galiba. 😁
  11. John Gotti

Şahane konu olmuş. Ek olarak RedBull 5 senedir üzerinde çalıştığı aracı bu sene Goodwood'da gösterecek. Sende meraklı adamsın bilgi olarak paylaşayım dedim. 😁
  12. John Gotti

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Gençliği cahillikle orantılayan adama bunları anlatamazsınız. Yol yakınken vazgeçin. 😁
  13. John Gotti

Benim altını çize çize verdiğim uç örnek karşılığında gündelik lastiklerle cevap yazan sensin. Kaldı ki bu lastik fabrika üretimi motosikletlerde de gelen bir lastik. Konunun pist olmadığını sen hariç herkes anladı zaten. Yırtık dondan fırlarcasına müdahil olup bu kadar sabit fikirle konuyu...
  14. John Gotti

İlk olarak ben senin gibi "kıvırarak" lastiklerrrrrr diye konuşmuyorum. İkincisi performans lastiklerinin pist ortamında bile 80-110 derece bandına gelmesi 3 tura kadar uzayabiliyor. Sen halen bana 60-70 derece sıcaklığa çıkar diye maval okuyosun. Gidip gündelik lastiklere bakarak konuşma artık...
  15. John Gotti

Konuşmanın en başında "LASTİK MODELİ BELİRTEREK" örnek vermemin sebebi buydu zaten. At gözlüğünü çıkaralım artık rica ediyorum. Fazla uzadı bu muhabbet. "PİYASADAKİ EN İYİ LASTİKLERDEN" örnekleme yaptığım bir kriter üzerinden "GENELLEME YAPARAK" bomboş bilgiler satmayı geç artık. (Sonradan dahil...
  16. John Gotti

Benimle özel olarak alıp veremediği bir durum var galiba. 😁 Başkası aynı şeyi anlatmaya çalıştığında savunma yapmıyor. Neyse ki aklı selim insanlar farklı şekillerde de anlatmaya çalışmış. Bırakalım kendini istediğine inandırsın. Olmayınca olmuyor bazen...
  17. John Gotti

Ben yoruldum diğer arkadaşlara havale ediyorum. Uğraşmak isteyen varsa buyursun.
  18. John Gotti

İnanılmaz bir cehalet ama yapılan açıklamalarla aydınlandığını düşünüyorum. Sözümün arkasındayım, o sıcaklığa çıkarabilen varsa göstersin elini öpelim.
  19. John Gotti

Yok ya forumdakiler donunda sallıyor o sıcaklıkları 70 ne ki amatör eğlencesi. 😂
  20. John Gotti

Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ?

Şahsen ben 390'ın ikinci ele düşmesini bekliyorum biraz. Kafama yatan bir ilan bulursam bir anda noterden çıkabilirim. 😁

Yeni mesajlar