Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

motomax indirimi hakkinda

🔍 Temel Farklar: Özellik EXO-R1 Evo Carbon Air EXO-1400 Evo II Air Carbon Kullanım Amacı Pist ve yüksek performanslı sürüşler için tasarlanmıştır. Uzun yol ve günlük kullanım için konfor odaklıdır. Ağırlık Daha hafif yapıdadır, bu da uzun süreli kullanımlarda yorgunluğu azaltır. Biraz...
  2. tecrube0

Şu montu 2022 yılında 2900 liraya almışım şuan 6000 lira almayı düşünen varsa gayet konforlu güzel bir mont.
  3. tecrube0

İnşallah bir çapanoğlu çıkmaz motomaxtan yediğim ikinci gol olur :D Hasanpaşa mağazası kapalı olacakmış kampanya boyunca bana da o enteresan geldi.
  4. tecrube0

Kilim kasklar bitti neredeyse 2 model kaldı.Scorpion ADF-9000 Air e göz koymuştum ama ben kampanyayı öğrenene kadar bitmiş.
  5. tecrube0

Kazadan sonra kasktan çekiniyordum ağaçlara vs vurduk malum.Benim almak istediğim kask malesef kalmamış şu kaskı tercih ettim 6 taksit 14500 e geldi . https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-1400-evo-ii-air-carbon-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah
  6. tecrube0

Sakar Virajlarının aşırı underrated olması

Nisan ayında 2500 km yol yaptım .Özellikle 3 yere gitmek için plan yapmıştım. Kesinlikle değdiğini düşünüyorum.Yolllara öyle bir dalmışım ki çoğu yerde kamerayı açmayı unutmuşum :) 1-Sakar geçidi 2-Kaş -Kalkan yolu 3-Antalya da yaşayan 6 senedir görmediğim arkadaşımı görmek için.
  7. tecrube0

Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Dominar 400 ug
  8. tecrube0

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Şimdi artık sadece katkılı satıyorlar eskiden tüm motorlarıma ben de shellden alıyordum.Hatta tüm motorların taşıt tanımaları hala duruyor.
  9. tecrube0

Petrol Ofisi Maximoto kullandınız mı?

Motosiklet fuarında yarışma sonrası 1 litre hediye ettiler .ns160 1350 ml yağ alıyor 1 litre de ben alıyım dedim hiçbir benzincide 10W40 motosiklet yağı bulamadım henüz.
  10. tecrube0

Motoru bugün aldım sonunda .Arka frende sertlik var muhtemelen hidrolikte hava var onu da çözeceğim inşallah :)
  11. tecrube0

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Bajaj motoru olanlar Shell den yakıt almayın. Katalizörün anasını ağlatıyor.
  12. tecrube0

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

150 cc cross motoru kullanmayı öğreten bayi bu konuyu nasıl atlamış anlamadım.
  13. tecrube0

e kuralkan dan parça aldım uyumlu mu emin olamadım

Kuralkan parçaları satıyor ama açıklama yazmıyor eskiden hangi motorlara uyumlu olduğu açıklama kısmında yazardı şimdi deneme yanılma ile bulacağız nerdeyse.
  14. tecrube0

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

Geçen hafta bikaza yaptım acayip birşeydi. En son bir ağaca çarpıp durdum .Motorda maşa hariç ön taraf neredeyse değişti.ben de sadece kaburgada kırık vardı nasıl başka birşey olmadı bana diye şaşırdım.Çevremdekilerin dediği "sen pimpirikli adamsın korumaları vs aldığın için bu şekilde...
  15. tecrube0

DATÇADA kamp yapılırmı

Çubucak orman kampı güzel yerdedir :)
  16. tecrube0

Biraz ayrılık

Geçmiş olsun.
  17. tecrube0

Motordayken hgs okutma sorunu

Ya bu hgs de bazı ücreti iki kez kesiyorlar geçen baktığımda motoru 2 sınıf araçolarak geçmişler düzeltmek için başvuru yaptım normalde tarihi de düzeltmeleri gerekirdi düzeltmediler bu sefer tarih geçtiği için ceza ödedim.
  18. tecrube0

Herkese merhaba , Bugün hastaneden çıkar çıkmaz motoru baymoto ya götürdüm.Jant dahil nerdeyse herşey değişiyor mil , jant,disk ,gidon ön fren maneti değişecek.Benim merak ettiğim jant değiştiğinde eski janta ne oluyor ? Jant 12000 lira eski jantın düzelme ihtimali var mesela
  19. tecrube0

Bir kac gundur sehit prof.ilhan varank sancaktepe egt ve arastirma hastanesindeyim yarin cikicam insallah.Valla kazayi 1 kaburga kirigi ve kucuk bir akciger yirtigi ile atlattim.kaza soyle oldu akcakocaya kadar gittim.sonea sile üzerinden istanbula doneyim dedim agvaya dogru giderken birden...
  20. tecrube0

Dun duzce köylerinde gezdikten sonra akca kocaya oradan da agva sile gezmek isterken agva yolunda yoldan ciktim. Biseyim olmadigini dusunup yarik lastik ve egik jantla cekme koye kadar geldim.devlet hastanesine geldim.Kaburgalar8mdan 1 i kirilmis akcigerde yirtik olmus servise yatmak icin...

Yeni mesajlar