motomax indirimi hakkinda

İnşallah bir çapanoğlu çıkmaz motomaxtan yediğim ikinci gol olur :D Hasanpaşa mağazası kapalı olacakmış kampanya boyunca bana da o enteresan geldi.
insallah cikmaz. Bence kargolama surecini hizlandirmak icin kapatiyor olabilirler. iyi niyetli yaklasmak lazim 😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şu çene kısmı kaskın arkasına doğru açılan kasklardan kullanan var mı aramızda ?

Şehir içi sukuterde iş görür mü , çene açıkken garip birşeyler oluyormu (ses , titreşim vs)

Nolan ve Shark da gördüm bu tip kasklar, Motomax da varmı ben mi göremedim 🤔
bence cene acilir kask almayin guvenligi konusunda pek iyi seyler soylenmiyor. ama asiri kaliteli kasklarda nasildir bilmem.

R1 ile 1400 arasında ki fark nedir bilginiz var mı
galiba 1400 de kask icinde gunes vizoru var r1 de yok baska fark oldugunu sanmiyorum ama emin degilim. bi de renk ve desen olarak r1 lerin goruntuleri daha cok hosuma gitti benim

• Beğen
Tepkiler: Vom
R1 ile 1400 arasında ki fark nedir bilginiz var mı

🔍 Temel Farklar:

ÖzellikEXO-R1 Evo Carbon AirEXO-1400 Evo II Air Carbon
Kullanım AmacıPist ve yüksek performanslı sürüşler için tasarlanmıştır.Uzun yol ve günlük kullanım için konfor odaklıdır.
AğırlıkDaha hafif yapıdadır, bu da uzun süreli kullanımlarda yorgunluğu azaltır.Biraz daha ağır olabilir, ancak bu fark genellikle minimaldir.
Dahili Güneş VizörüBulunmamaktadır.Dahili Speedview™ güneş vizörüne sahiptir.
Aerodinamik YapıYüksek hızlarda stabilite sağlayacak şekilde optimize edilmiştir.Daha çok konfor ve sessizlik üzerine odaklanılmıştır.
Havalandırma SistemiAero-tuned Ventilation System ile gelişmiş hava akışı sunar.Benzer havalandırma sistemine sahiptir, ancak performans odaklı değildir.
Vizör MekanizmasıEllip-tec®II sistemi ile hızlı ve güvenli vizör değişimi sağlar.Aynı vizör mekanizmasına sahiptir.
İç Ped SistemiKwickwick® 3 iç ped sistemi ile konfor ve hijyen sunar.Aynı iç ped sistemine sahiptir.
Fiyat AralığıGenellikle daha yüksek fiyatlıdır.Daha uygun fiyatlıdır.

🎯 Hangi Kask Sizin İçin Uygun?

• EXO-R1 Evo Carbon Air: Eğer pistte sürüş yapıyor veya yüksek performanslı motosiklet kullanıyorsanız, bu model aerodinamik yapısı ve hafifliği ile size avantaj sağlayacaktır.
  • EXO-1400 Evo II Air Carbon: Günlük kullanım veya uzun yolculuklar yapıyorsanız, dahili güneş vizörü ve konfor odaklı tasarımı ile bu model sizin için daha uygun olabilir.

Ellerindeki malları tüketiyorlardır, sezon başlamasına rağmen rağmen bekledikleri satışı yapamadılarsa.

Motulde falan da olsaydı girişecektim de bir ihtiyac bulamadım. Yakın zamanda para döken adama koyar ama bu indirimli fiyatlar.
Valla her türlü almam lazımdı.Biraz bütçeyi zorlayacak ama 5000 lira kardayız en azından :)

Normalde K1S almayı düşünüyordum ama Exo 1400 Carbon da neredeyse aynı fiyatlara düşmüş. Kasklar hakkında çok bilgim yok normalde, neredeyse her anlamda Exo 1400 daha mantıklı geldi ama Sharp da K1S için 5 yıldız Exo 1400 için 4 yıldız demiş o kafamı karıştırdı.

Motoru almama daha 2-3 hafta var aslında acelem yok ama Exo al fiyatı güzel derseniz kaskı önden alabilirim.

Ek olarak başka fiyatı uygun ekipman varsa yazabilirseniz sevinirim, ekipman olarak sıfır sayılırım şuan.

Normalde K1S almayı düşünüyordum ama Exo 1400 Carbon da neredeyse aynı fiyatlara düşmüş. Kasklar hakkında çok bilgim yok normalde, neredeyse her anlamda Exo 1400 daha mantıklı geldi ama Sharp da K1S için 5 yıldız Exo 1400 için 4 yıldız demiş o kafamı karıştırdı.

Motoru almama daha 2-3 hafta var aslında acelem yok ama Exo al fiyatı güzel derseniz kaskı önden alabilirim.

Ek olarak başka fiyatı uygun ekipman varsa yazabilirseniz sevinirim, ekipman olarak sıfır sayılırım şuan.
k1s termoplastik bir kask, exo 1400 un karbon olanini alirsan o karbon bir kask bunu goz onunde bulundur bence. kabuk yapisi onemli bir kriterdir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
EXO-1400 Evo II Air Carbon

Daha çok konfor ve sessizlik üzerine odaklanılmıştır.
Buradan sessiz diye bu kaskı almak isteyenlere sesleniyorum. 5-6 bin kmdir kullanıyorum, bir süre sonra iç pedleri katlanıyor ve rüzgar konusunda da çok başarılı değil. Bir önceki kaskımda rüzgar sesinden şikayetçi olduğum için ve bu kaskın incelemelerinde sessiz olduğu söylendiği için tercih ettim. Hiç beklediğimi bulamadım.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
abilerim merhaba forumun faydasını bir kezdaha gördüm teşekkür ediyorum almak istediğim mont bu
https://www.motomax.com.tr/4riders-windpro-yazlik-korumali-motosiklet-montu
şuan kullandığım ise bu
https://www.n11.com/urun/venom-mont...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
fakat xl olduğu için soğu havalarda çok iyi bedenime oturuyor ne zaman yazlık moda geçsem kolda dirsek koruyucular kayma yapıp rahatsız ediyor düşme anında da koruyacağını düşünmüyorum 4 yıldır kullanıyorum ama hazır indirim yakalamışken ilk attığım ürünün hangi bedenini alsam uygun olur. 1.78 95 kg civarı kilom var göğüs 113 cm

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kask hakkında görüşleriniz neler Scorpion EXO 391​

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bana maili şimdi geldi gördüm. Gireyim dedim mail şifre doğruı girmeme rağmen hatalı diyor bilgileriniz. Şifremi unuttum a tıklıyorum mail gelmiyor. Engellenmiş maillere baktım orada da yok bir şey. Üyesiz alışveriş yapayım dedim almak istediğim mont bitti sn ler içinde. Hay yapacakları işin taa.....

• Beğen
Tepkiler: F54
Buradan sessiz diye bu kaskı almak isteyenlere sesleniyorum. 5-6 bin kmdir kullanıyorum, bir süre sonra iç pedleri katlanıyor ve rüzgar konusunda da çok başarılı değil. Bir önceki kaskımda rüzgar sesinden şikayetçi olduğum için ve bu kaskın incelemelerinde sessiz olduğu söylendiği için tercih ettim. Hiç beklediğimi bulamadım.
Extra bir beklentim yok ama 70 le giderken bile uğultu yapan LS2 Rapid kadar da kötü olmasını istemem tabi, Carbon versiyonunu almayı düşünüyordum ciddi bir sorunu varsa vazgeçebilirim.

Yazlık açık, Scorpion marka kask baktım. İnternette de diğer magazalarda 3.500, 6.000 tl den düşmüş göya. 3.500 fırsat kaskı.

İndirim anca mağaza kapanmaya giderse yapar.

Artık inandırıcı değil şu ekonomide

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
İndirimler iyiymiş ya. Sessiz p/f bir kask önerisi varsa alırım. Yetti benimkinin rüzgar uğultusu.
Birde eldiven patlatırım, mis.

Ahaha, 18.00'a kadar kapanmış site.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Ulan tam sırt çantası alacaktım kapadılar siteyi 18e kadar

Motosikleti
Yamaha XSR700
Extra bir beklentim yok ama 70 le giderken bile uğultu yapan LS2 Rapid kadar da kötü olmasını istemem tabi, Carbon versiyonunu almayı düşünüyordum ciddi bir sorunu varsa vazgeçebilirim.
Bende 1400 karbon var. 70-80 üzeri hızlarda kulak tıkacı şart. 70-80 gibi başlıyor yani rahatsız etmeye. Bende daha öncesinde shark s600 vardı. Çok eski bir kask. Onun rüzgar sesinden şikayet ederdim ama o daha iyiydi bundan.

Keske dun sabah farketseymisim daha cok secenek olurdu .Batmadilarsa gercekten iyi indirim var.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
abilerim merhaba forumun faydasını bir kezdaha gördüm teşekkür ediyorum almak istediğim mont bu
https://www.motomax.com.tr/4riders-windpro-yazlik-korumali-motosiklet-montu
şuan kullandığım ise bu
https://www.n11.com/urun/venom-mont...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
fakat xl olduğu için soğu havalarda çok iyi bedenime oturuyor ne zaman yazlık moda geçsem kolda dirsek koruyucular kayma yapıp rahatsız ediyor düşme anında da koruyacağını düşünmüyorum 4 yıldır kullanıyorum ama hazır indirim yakalamışken ilk attığım ürünün hangi bedenini alsam uygun olur. 1.78 95 kg civarı kilom var göğüs 113 cm
Bende beden olarak xl seçip hemen sipariş geçmiştim ilk kez bu firmadan alışveriş yaptım şimdi kapanınca tedirgin oldum umarım sorunsuz gelir.
Bu hafta Ankara da bir motosiklet fuarı olacak oraya gelirler mi bilmiyorum gelirlerse fiyatlara tekrar bi bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar