Arama sonuçlarınız

1. M

kulak ile ilgili

Arkadaşlar kulak mememde bir şişlik var bazen geçiyor bazen tekrar çıkıyor şişmeye acımaya başlıyor bi süre sonra tekrar gidiyor yağ bezesimidir bu
  2. M

Türk Telekom Nakiş işlemi

Arkadaşlar yeni eve taşındık malum internet ve telefon olmazsa olmazlardan geliyor pazartesi günü nakil için başvurduk 3-4 gün içinde gelip bağlanıcak dendi 2 gün önce aradılar diğer evde telefon filan kalmıcak dimi dedi evet dedik halen gelen giden yok turk telekom müşteri hizmetlerini aradım...
  3. M

İlk kazamı yapmış bulunmaktayım :)

Arkadaşlar 1 hafta önce yeni eve taşındık benim okul kıyafetlerini diğer evde kalmış hemen motorla çarşı içine gidip kıyafetlerimi almak istedim yol çift şerit çift yönlü önümdeki fiorino sola sinyal verdi dönmek için sonra sağda bir boşluk var arkada araba varsa virajı dönmek isteyenler orda...
  4. M

ev satın almak ve kiracı çıkartmak

Arkadaşlar okulum yüzünden başka bi yerden ev satın aldık kiracının sözleşmesi bitmesine rağmen ve evin camlarına demir parmaklık yaptırmışlar 4 aydır kira vermiyorlar dediğim gibi evi satın aldık kiracılar çıkmıyor ne yapıpta kiracıları çıkartabiliriz evim ve okulumun arası 20 km sabah akşam...
  5. M

Samsung Galaxy note3 neo hafıza kartı problemi

Arkadaşlar öncelikle iyi günler geçen cumartesi note 3 neo telefon almıştım eski telefonumda olan 16 gb class 10 toshiba marka hafıza kartımı taktım gnde en fazla 2 kez hafıza kartı beklenmedik şekilde çıkarıldı uyarısı veriyor ve kendi kendine okuyor telefonu formatladım hafıza kartını...
  6. M

turkcell den online alışveriş

arkadaşlar bugün turkcellden galay note 3 neo aldım ama hangi kargo ile göndericekleri belli değil ve nereden gönericekleri daha önce oradan alışveriş yapan oldumu
  7. M

leptop ekran kartı değiştirmek?

Arkadaşlar iyi günler elimde bir leptop var ve ekran kartını değiştirmek istiyorum araştırmama göre mxm slotlu leptoplar değişiyormuş bu leptopta olup olmadığını nasıl anlarım? Marka :Grundig 1598
  8. M

zincir maşaya deymemesi için parça

arkadaşlar konu için üzgünüm sizin için gereksiz ama benim için önemli zincir arka maşaya sürtmesin diye plastik bir parça var o parçayı zincir yemiş zincir maşanın demir kısmına deymeye başladı ve o parçanın adını bilmiyorum kimse sorsam elimde yok diyorlar ufak parça olduğu için internettende...
  9. M

banka kartı online ödeme sorun

İyi günler ayın 25 inde bu karta maaşın yattığı halde dün akşam ve bu akşam bir oyundan online ödeme yaparken Ödeme işlemi kredi kartının hizmet sağlayıcısı tarafından kabul edilmedi. Lütfen girilen bilgileri kontrol et ve devam eden sorunlarda kredi kartının hizmet sağlayıcısıyla iletişime...
  10. M

subap aralığı

Arkadaşlar iy igünler aklıma takılan birşey var biraz konuları inceledim ama biri motor ısınınca aralık azalır yada çoğalır demiş motor soğuken subap ayarını yapyıyorum 3km gezip geri geliyorum üstteki vidaları açıp tekrar bakıyorum subap aralığı artıyor öyle soğumaya bırakıyorum eski haline...
  11. M

cam sigorta yerine otomatik sigorta

Arkadaşlar geçen haftalarda uzun yola çıkmıştım uzundan kastım 400 km gece geri geliyorum sigortam attı motorun ürettiği elektriğe kaldım farlar biraz sönük yanmaya başladı direk düz bağlıyacatım ama sııntı çıkarmasın diyerekten öyle geldim şimdi benim motorun sigortası selenin altında selenin...
  12. M

gösterge değişimi

arkadaşlar öncelikle iyi günler bu gün gösterge aldım yeni orjinal benimkinin devir saati çalışmıyordu taktım motor çalışmıyor soket ateş gibi olmuş şase yapıyor bi yerden vitesleri kontrol edeiym dedim 1 e atıyorum 3 ü 3 e atıyoum bilmem neyi gösteriyor boş yerine uzun farları gösteriyor...
  13. M

subap sesi

Arkadaşlar motorumdan çok az subap sesi geliyor bu bana normal geliyor bir usta lafın gelişi subap ayarı istiyor deyip duruyor sizce normalmi http://www.youtube.com/watch?v=Qg6wzEAQItU&feature=youtu.be çok yakından çekmişim fazla ses çıkıyor dikkat :) edit sabahları marş almada sorun yok...
  14. M

telefondan motosiklet.net

Arkadaslar arada telden giriyorum anasayfada sorun yok fakat bi konuya girince soldan ilk 1 yada 2 harf okunmuyor icerde kaliyor google chrome yada kendi tarayucisindan denedim ayni telefon turkcell t40 sade bu sorun bendemi var
  15. M

İntel i7 Turbo boost çalışmıyor

arkadaşlar herkese iyi günler ilk önce sistemim Windows 7 işlemci: İntel i7 3632 Qm 2.20 ghz turbo boost ile 3.20 ghz ekran kartı Nvidia gt 635 hard disk 750 gb 7200 rpm 6gb ram 1333 mhz Arkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımda win 8 di o zamanlar battlefield 4 yüklemiştim görev yöneticisinden...
  16. M

su boru patlaması + vana değişii

Arkadaşlar iyi güler dün akşam farkettim saatin hemen çıkışında bir hortum kıvrılarak dönüyor ve borunun yapısı sert hersene oradan patlıyor oraya yumuşak boru alıp maşonla bağlamayı düşünüyorum ondan öncesi saatin arkasındaki vana su damlatıyor biraz onu nasıl değiştirebiliriz köy olduğu için...
  17. M

Dizel motor enjektör

arkadaşlar iyi günler bu gün köydeki eve temizliğe gittim traktörü en son 3 ay önce çalıştırmıştım ve mazot filtrelerini yağ filtresini değiştirdim tabiki yağınıda bu gün mazot aldım çalıştırdım traktör çalışıyor ama tam gaz versemde yemiyor arkaya ekipman takınca hemen bayılıyor filtreleri...
  18. M

direksiyon sınavı hakkında

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar bu gün 14.30 da direksiyon sınavım var kurs 1 kez motorla eğitim verrdi oda 10 dk sürdü kursa kalsaydık işimiz vahimdi konuya gelmek istiyorum verdikleri motor çok dandik ön fren tutmuyor gaz yemesinesorun var arka fren desek hiç yok kursu aradım kendii...
  19. M

sürüü kursu direksiyon sınavını geçiştiriyor

Daha önce bir konu daha açmıştım mazur görün. 14 haziranda snava girmeme rağmen heryerde 5-6 temmuz direksiyon sınavı yapılırken ben kursu arıyorum gidiyorum 19-20 sinde sınav diyorlar bunlar kafalarına göremi snav yapıyor anlamıyorum bunun tarihi yokmu birde labali bi şekilde o bile beli değil...
  20. M

gidona bağlanan telefon tutucu

arkadaşlar ben gidona bağlaybileceğim bir telefon tutucu arıyorum doğru düzgün biyerde bulamadım fiyatı uçuk olmassa iyi olur 40-50tl verebilirim yada 60 ögrenci adamız :) ama siz alternatif varsa yazarsanız sevinirim gidon bu [/url][/IMG] NOT: telefon türkcelt40 fakir işi :D

Yeni mesajlar