banka kartı online ödeme sorun

İyi günler ayın 25 inde bu karta maaşın yattığı halde dün akşam ve bu akşam bir oyundan online ödeme yaparken Ödeme işlemi kredi kartının hizmet sağlayıcısı tarafından kabul edilmedi. Lütfen girilen bilgileri kontrol et ve devam eden sorunlarda kredi kartının hizmet sağlayıcısıyla iletişime geç.

bu hatayı alıyorum internetten araştırdım bazıları online ödeme limitin dolmuştur filan diyor ama online olarak faturalarımı ödedim bankayla iletişime geçtim kart online ödemeye açık bu sorun neyden kaynaklı kartta limit var ve başka şeyleri döüyor.

bazı bankalar internet işlemleri için sanal kart kullandırıyor, normal kart ile işlem yapamıyorsun. seninkide öyle olabilir.

internetten faturalarımı ödeyebiliyorum alışverişte yapıyorum ama gel gelelim oyundan birşey almam gerek alamıyorum :S

senin kartın hangi bankaya ait ?

Mesela metro turizm sitesinden ziraat bankası hesap kartı ile bilet alamıyorsun, 3D Sec seçeneği olmayan sitelerden ziraat kullanamıyorsun. Senin durum böyledir, alış-veriş yapmak istediğin site ile senın banka kartın arasındakı bır sıkıntı bu.

İş bankasından VISA kredi kartı al bir tane, hiçbir sıkıntın kalmaz. :)

B ankamatik kartı ise 3d özelliği yoksa (cep telefonuna sms gelmesi) Banka red verir. Banka ayrıca kartından yapılan tüm işlemleri görür, redleri dahil :) Buna da kısaca otorizasyon işlemleri denir. Yani senin sorununu çözecek yer banka, inceleyecek ve varsa sorunu tespit edecek yerde orası :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar