Arama sonuçlarınız

1. Ekarademir

Gaz Verince Stop Ediyor

Karbüratöre pislik gelmiştir. Meme tıkanınca böyle yapıyor motorlu bisikletim. Karbüratörün altında ucu boşta olan bi hortum olur. Onu takip edince karbüratöre girdiği yerde bi cıvata olur. Onu açarsan şamandıranın içindeki pislik akar. Yine kurtarmazsa bi söküp hava tutman lazım. Yinede...
  2. Ekarademir

Modem Tavsiyesi

Hep motosikletle alakalı şeyler soracak değiliz ya. Bu seferde modem tavsiyesi isteyeyim. Yaklaşık 9 ay önce internet bağlattım ve doğru düzgün kullanamıyorum. Bilgisayar telefon TV hiç birinde düzgün çekmiyor. Modemin olduğu odaya bile gitsem pek iyi değil. Türk Telekomu aradım ama onlarda...
  3. Ekarademir

Elektirik Tesisatı Hakkında

Uzun zamandır motosikleti kurcalamıyordum. Geçenlerde yağmur yağdı giderken stop etti. O sinirle eve kadar getirip sökmeye başladım. Aslında sorun belli. Buji piposuna su girmiş. Onu temizleyip önlem alıp takabilirdim ama benim huyum kötü. Sökmeye başlamışken duramıyorum. Bi bakmışım...
  4. Ekarademir

Alırım bi hayırlı olsun

Yıllar önce gördüğümde çok arayıp bulamamıştım. Hatta sonra kendimde yapmaya çalıştım ama böylesi olmamıştı. Arkadaşımda gördüm. Babası yokken kamyona attım götürdüm. Böylelikle almış oldum. O kadar istiyordum ki fiyatı bile konuşmamıştım sonradan hallettik. 30 cc tek silindir tork canavarı...
  5. Ekarademir

Araç Yapmak

Uzun yıllardır aklımda olan bir şey bu. Teknik kısmında sorun yok. Motor ve şanzıman zaten başka araçtan uydurma olacak illa ki. Yada sıfır alabilirim çinden. 150-200 cc hazır motorlar var. Diğer kısımları yapacak teknik bilgim alet edavatım bütçem vs var. Öyle büyük bi araç değil düşüncem...
  6. Ekarademir

Grenajı Boyasız Kullanmak

Motorumda naylon gibi bi maddeden grenaj var. Kendi rengi turuncu ve bende boyamıştım. Boyanın kavladığı yerler var. Boyayı komple soymayı düşünüyorum. Grenajın boyalı gibi durması için ne yapabilirim ? http://hizliresim.com/LDmP7z http://hizliresim.com/AzW227
  7. Ekarademir

Transanatolia Hakkında

Merak ettiğim bikaç soru var. Nasıl katılınır ? Neler yapmak gerekir ? Rally ve raid arasındaki farklar nelerdir ?
  8. Ekarademir

Hamilelikte Motosiklet

Forumda arattım bulamadım. Hamile iken motosiklete binmenin (artçı olarak ) bilinen bi zararı var mı ? Karın burundayken zaten olmaz ama başlarda binilebilir mi ?
  9. Ekarademir

Abs Tüpü Hakkında

http://www.kalyoncumotor.com/MOTOSIKLET-DISK-ABS-TUPU-Universal,PR-7549.html Facebookda bi grupta gördüm. Bu ürün ne işe yarar ?
  10. Ekarademir

Eksoz Uydurma Hakkında

Ktm 640 motorumun eksozuyla oynama niyetindeyim. Aşağıda linkini vereceğim ürünün benzeri Aksaray'da var. Çift çıkış yapıp iki eksoz taksam olur mu ? Bi tanesinin boru çapı yetmez sanırım. https://www.cevizciogluyedekparca.com/urun/125-cg-eksoz-komple-kisa-karbon-ses-ayarli/17534
  11. Ekarademir

Motorcunun Düğün Konvoyu

Kamyondan gelin arabası çocukluk hayalimdi. Tabi bendede motosiklet aşkı var. Bağlı bulunduğum Aksaray Motosiklet Gezginleri (AMOG) ve AksaRiders grubunuda düğüne davet etmiştim. Müsait olanlar geldi. Ve Aksaray'da görülmemiş bi konvoy oldu. Kısa bi kesitide burda paylaşıyorum. Hepsine burdan...
  12. Ekarademir

Bazen Kaçmak Lazım

Son dönemde söz nişan derken baya yoğun günler geçiriyorum. Haftasonlarıda motorla çıkamıyordum. Turlara katılamadım. Pazartesi günü yapacak birşey yoktu. Hazır boşluğu görünce bi uzaklaşayım dedim. Arkadaşım Çapan'ı aradım oda müsaitmiş hemen buluştuk. Nereye gideceğimiz belirsiz. Maksat yol...
  13. Ekarademir

Kask Boyama

Önceki motorumun kırmızı renginden dolayı kırmızı kask almıştım. Nişanlımı motora bindirmeden önce baya bi korku vardı. Ya sevmezse diye. Onada bi kask aldım Aksaray'da o bedende yeşil bulabildim anca. Yeşil gibi sarı gibi değişik bi renk. Motoru çok sevdi ve kaskların rengini değiştir böyle...
  14. Ekarademir

Universal Gösterge Bağlantısı

Arkadaşlar internetten bi gösterge aldım. İçinden bağlantı şeması çıkmadı. Satıcı bi kaynak verdi kablo renkleri hakkında. Ama bendekiyle uymuyor. Biraz araştırdım hatta yabancı dili olan arkadaşa bi göz attırdım ama bulamadım neyin ne işe yaradığını. Gösterge bu. Üzerindeki renkler ise...
  15. Ekarademir

Kaskına Güvenenler

Youtubede takip ettiğim bi kanal yapmış. Bence nokta atışı tespitler var. https://youtu.be/RcsNKmXknTY
  16. Ekarademir

Şöyle bi turlayalım dedik.. Kırşehir gezimiz

Bi süredir Çapan Gaziantep'te olduğundan gezemiyorduk. Forumdaki kullanıcı adı ile Capan68. Baya bi önceden konuşurken "nereye gidelim nereye gidelim" diye birbirimize sorarken demiştik bi ara Kırşehir'e gidelim diye. Maksat yolu biraz uzatmak. Şu zamanlar günübirlik geziler yaptığımız için...
  17. Ekarademir

Km Saati Tamiri

Ktm 640 adventure motorumun km saati çalışmıyor. Bunu nasıl tamir ederim veya nerde tamir ettirebilirim ? Başına gelen var mı ? https://i.hizliresim.com/Rn9P3R.jpg ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ---------- Hala soruyorum :D
  18. Ekarademir

KTM 640 Adventure

Aslında bu konunun yeri burası değil. Ama bu motorun kullanıcılarının bilgi paylaşım başlığı olmadığı için buraya açmak zorunda kaldım. Başlık açtım uygun yere. Ancak günler geçti yöneticiler başlığımı onaylamadı. Bende buraya açıyorum. Forumun bu bölgesinde tanınırım. :mrgreen: Daha önceden...
  19. Ekarademir

Statör Niye Bozulur?

Enduro motoruma MZ alt takım takmıştım. Onada scooter manyetolu ateşleme sistemi taktım. Yani soracağım soru çin malı tesisat üzerine. :mrgreen: Birkaç gün önce akşam gezerken ateşlemeyi kesti. Biraz uğraşınca düzeldi. Az gittim bu sefer komple gitti. Beyin bobin buji vs herşeyi değiştirdim...
  20. Ekarademir

Kış geldi diye gezmeyelim mi?

Bi süredir Çapan ile beraber gezi yapmıyorduk. Haftaiçi planlayıp haftasonunu iple çekmeye başlamıştık. Plan derken sadece gezelim dedik. Detay yok. Zaten hiç olmadı. Mekanda buluştuk. Aksaray Motosiklet Gezginleri (AMOG) olarak kan verme etkinliği vardı. Önce ona uğradık. Etkinlik...

Yeni mesajlar