Sağolasın.
1000 tl mi?
bin tl?
10 tane yüz lira yani
aynı zamanda 20 tane 50lik.
aboooo. paran çoktu harcayacak yerin yoktu sanırım.
Bence ucuza bile aldım. Üstündeki motorun orjinaline ebaydan baktım 600 küsür dolar. Bisiklet zaten bi sürü para. Bu tip klasik bisiklete bikaç bin istiyorlar. 2000 dese yine alırdım. Ben kamyon şoförüyüm ve şehiriçinde veresiye toplamak için mükemmel araç bu. Scooter alacaktım o daha pahalı.
Güle güle, kazasız belasız kullanın.. İvmelenmeyi elcikten mi yapıyorsunuz?
Evet sağ elcikte kolu var. Birde üstünde kilidi var. Kilit kapanınca kol dönmüyor. Bisiklet olarak sürerken kapatıyorum.
Hayırlı olsun. Çalıştırmak için ip mi çekiliyor? İki zamanlı motor muhtemelen. Sesi nasıl? Deposu motorun üstünde mi? Arka selede ki nedir? Yağ haznesi ayrı mı? Yoksa benzine mi karıştırıyorsunuz?
Amin sağolasın. Evet solda ip var. Sürerken tam selenin soluna denkgeliyor. Sürerken çekilebiliyor yani ip. İki zamanlı. Arka seledeki benzin deposu. Yağ benzine karıştırılıyor.
Görünüş olarak tam bir klasik. Sepeti de güzelmiş.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Amin sağolasın. Kaç model bilmiyorum ama baya eski. Zamanında yurtdışından biri getirmiş. Sepet aldığımda vardı sökmeye kıyamadım. Tipsiz duruyor ama çok işe yarıyor.
Hayırlı olsun. Ben de geçen hafta bu tipte birşeyler alarak yeni projeye başladım. Şu sıralar ciddi bir yoğunluğum olduğundan ilgilenemedim ancak iyi birşeyler çıkarmayı planlıyorum. Moralinizi bozman gibi olacak ama ben bisiklet dahil toplamda 240 TL' ye aldım. Tabi ki arasındaki fark benimkinin motoru henüz çalışmıyor :thumleft: Yeni bir motopet doğabilir, Cafe Racer' dan daha çirkin bir proje yapmak istiyorum. Seviyorum böyle şeyleri ne yapayım :flower:
Tekrardan hayırlı olsun, zevkle kullanın, tadını çıkarın :cat:
Motor olarak ne kullanacaksın? Bende daha önceden bu tip Avrupa bisiklete hızar motoru takmıştım. Pek randımanlı olmadı. Devir düşürmek çok uğraştırıyor. Yaptım bitirdim ama motorun sürekli şişmesi yüzünden kullanamadım. Nasıl bi motor aldığını merak ettim. Bisikletle beraber 240 lira iyi rakam. Ama kendin yapacaksan o masraf dahada artabilir. Böyle bi projede kullanılacak en iyi motor pocketbike motoru bence.
Resimler silinmiş ama yazılar duruyor yaptığımın.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/175886-motor-bisiklet.html