Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde binin.
Ilk başta okuduğumda hangisinden bahsettiğiniz anlamamıştım. Hayırlı olsun proje mesajlarını dört gözle bekliyorum.
Vaay, bence birkaç "hayırlı olsun"u birden hak eder bu aletBisiklet zamanlarımda çok özeniyordum motorlu bisikletlere, "ufak tefek bir şey de olsa ses etmem" diyordum. Salcano NG650'nin üstüne 25-50cc motoru sıkıştırıp 600 liraya satan adam vardı bir tane. Bu tarz bir güzelliği bin liraya bulsam ilana çıktığı gün alırdım herhalde
![]()
Çok güzel makine, 1000 lira da gayet iyi para. Bugün bulsam bende alırım. Gayet hoş nostaljik. Sadece güzel,temiz,ustaca bir boyaya ihtiyacı var. Güle güle kullanın.
Sepet aynen kalsın. hiç sökmeyin.
Eğer her parçası orjinal ise asla değiştirmeyin. Küçük bir tavsiye. Yıllar sonra çok çok daha güzel paralara satılır.
Orjinal değilse de markasından orjinaline bakın. Orjinale çevirin.
Hayırlı olsun abicim 1000 tl çok değilmi ya gerçi muhtemel sende çocukluk hayali gibi birieydir daha önceki konulardan az çok kestiriyorum bisiklete takılan kitler vardı motorlu testereden bile yapanlar oluyor youtube da denk geliyorum zaman zaman daha ekonomik bir şekilde halledebilirdin ama sende durum dediğim gibi biraz farklı hayırlı olsun