Arama sonuçlarınız

1. sadeceo

Denizli mt 12 temmuz pamukkale-karahayıt-ağlayan kaya şelalesi gezisi ve alabalık:)

pekdemirin önünde yılmadan bekledik,gözümüz her geçen motorculara gelin beraber gezelim dercesine baktı,ama ne oldu ben ve gökhan arkadaşım ve ufak dayı oğlu geldi sadece:pale::salut: ama gezi süperdi resimlerin bir kısmını koyuyorum yarın gerisini koycağım:cat...
  2. sadeceo

az önce meydana gelen komik bir durum

az önce telefon çaldı açtım arkadaş acele motor,sabun ve su al gel dedi kesin motordan düştüler dedim içimden,gittim baktım ki olay kaza değil üstleri başları mazot olmuş bol bol mazot içmişler nerdeyse:) olayın aslı benzinleri bitmiş benzinciye şişe ile gitmişler orda akıllı sananda motorin...
  3. sadeceo

scooter motor 80 kmde aniden gaz kesiyor

125cc lik scooter motorum en son çıktığı hız olan 80 kmye gelince gaz kolu en sonda iken aniden gaz kesiyor 1 sn içinde tekrar gaz veriyormuş gibi oluyor sorun nedendir acaba?
  4. sadeceo

Hafif kaza

ekliyeti alalı 2 hafta kadar oldu:D ama kazaya yakın bir olay atlattım iki kişi arkamda arkadaş vardı 125 cc scooter var bende ön disk arka kampana arka fazla tutmuyor yokuş aşağı sola doğru hafif dönemeç vardı bende çok yavaş dönüyordum ama biraz dikti ön freni fazla sıkınca sola doğru ön...
  5. sadeceo

Akü sorunu

motorum 125 cc scooter ayaktan marş ile çalıştırıyorum elden çalışmıyor akü boş ama çalışınca akü doluymuş gibi işlev yapıyor o kadar km gitmeme rağmen akü dolmuyor hava gece soğuk olduğu için sabahları daha çok süre harcıyorum ayaktan marş ile,sizce akümülatörde sorun varmıdır yoksa akü fazlamı...
  6. sadeceo

mutlu son

ve sonunda ehliyetimi aldım :)şöyle bir dağ havası aldım geldim kazasız belasız şükür
  7. sadeceo

yarın motosikletten direksiyon sınavım var:)

Ne yapacağımı bilmiyorum, heyecan tavan yaptı zaten, tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  8. sadeceo

bisan pasific:)

yokmu hiç bisan pasific motoru olna koskoca forumda :)
  9. sadeceo

bisan pasific 125 cc sinyal sesi

bende 3 yıldır bisan pasific 125 cc var ama tek sorunu (bana göre) şimdiye kadar hala devam eden şu sinyal verinceki cins sesi şimdiye kadar pek dokunmadım kimseyede sormadım nasıl kesebiliirm o sinyal sesini sinyal düğmesinden felen kablomu var ? hiç motor sökülmedi :)

Yeni mesajlar