az önce meydana gelen komik bir durum

az önce telefon çaldı açtım arkadaş acele motor,sabun ve su al gel dedi kesin motordan düştüler dedim içimden,gittim baktım ki olay kaza değil üstleri başları mazot olmuş bol bol mazot içmişler nerdeyse:)

olayın aslı benzinleri bitmiş benzinciye şişe ile gitmişler orda akıllı sananda motorin daha iyi yakar hızlı giderik demiş pombacı abimizde sormuş benzinmi motorinmi bizim genç arkadaşlar, motorin demiş aralarında da motor bölümünden mezun kişiler var neyse bunlar motorun başıma gelmişler motorini doldurmuşlar bir güzel motor çalışmıyor tabi yoldan geçen dayının biriside "gençler ne bu yeni moda kamyonmu" demiş "motorin mi katılır motora" demiş :queen: bizimkilerde boru bulup çekmişler heryerleri mazot (sabun ve su olayı burada başlıyor bi nebzede olsa temizlik:p) gidip benzin alıp geldik aynı benzinciden pompacı abiye dedim abi motorin vermişsin bunlara, ne bilim nerde kullanıcaklarını söylemediler dedi benzini motora kattık motor çalışmıyordu en son bende sıcakta hiç uğraşamam akıllanın dedim hala uğraşıyorlardı:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gaz yağı daha iyi yanar :) hemde parlatırdı :p

lpg alsaydınız ya olum daha ucuza patlardı dedim ben:cherry:

gecen bende jet yakıtı alcaktımda katmadı pompacı natodan izin kagıdımı gerekioyomus ne öle bişi dedi:queen:

yok ben değildim katsaydı yakıtı bn olcaktmda baska bi akıllıydı heralde:)

ne günlere kaldık su koymamışlar bak yine akaryakıt koymuşlar :queen:

çok seneler önce bizim arkadaşlarda toplanıp araba kiralıyorlar ve istanbulu dolaşmaya başlıyorlar,ye iç gez derken bakıyorlar benzin lambası yanıyor.benzinciye çekiyorlar arabayı benzin alıcaklar ama para az kalmış soguk bişeylerde almalı diyor bitanesi,e diyo nasıl yapıcaz fazla para yok o sırada birinin gözü motorin fiyatına takılmış demiş motorin alalım baya ucuz hem dolaşırızda demiş.benzinciye sormuşlar biz motorin alıcaz olurmu diye pompacıda hiç sormamış araba mazotlumu diye adamda haklı araba şahin mazotlusu da mevcut.almışlar mazotu depo baya bi dolmuş,gezmeye devam baya bi sonra araba pata küte tekleme filan ama eve kadar varmışlar.sabah arabayı kiraladıgı vatandaşa gidip bir de fırça atmışlar araba akşam arızalandı zor geldik diye.araç sahibi olurmu daha yeni araç bu neden bozulsun demişler biz anlamayız tamircimiyiz demişer. vericekleri paradan biraz eksik verip oradan ayrılmışlar.dinlerken baya bir gülmüştüm bunlarda ehliyetli sürücü hani sınavda çıkmıyormu sorular!:p

Son düzenleme:
puahhaha. mazot mu koymuşlar, benzinle çalışan motora puhahahahaa :queen:

Anasını satim kalan zaman yolda kalsan bidona benzin vermezler.Türkiyemizin hali bu...

harbiden yaa.biz motorla yolda kalıp bidonla benzinciye gitsek bize hayatta vermezler.pompacı eleman sormuş birde: benzin mi mazot mu diye :mrgreen::farao:

eğer ki çalıştırmak(!) için iyice uğraştılar ise daha geride uğraşacakalrı var demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar