bisan pasific 125 cc sinyal sesi

bende 3 yıldır bisan pasific 125 cc var ama tek sorunu (bana göre) şimdiye kadar hala devam eden şu sinyal verinceki cins sesi

şimdiye kadar pek dokunmadım kimseyede sormadım nasıl kesebiliirm o sinyal sesini sinyal düğmesinden felen kablomu var ?

hiç motor sökülmedi :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş sinyal uyarı sesinden bahsediyorsan tıpkı kamyonların geri vites sesi gibi bunu iptal edebilmen için flaşörü değiştirmen lazım o özellik flaşörden gelir normal flaşör taktırcan

Evet bende bi ses vardı.Aşırı yüksek çıkıyor normale göre.Fazla geçmedi zaten flaşör finish.Yenisini takınca düzeldi dolayısı ile.Aynen yenisi ile değiştir.5-10 ytl arası zaten.Saygılar.

motorda sorun yok flaşörde felen normal ses herşeyi normal ama ben o sinyal sesini istemiyorum

flaşörün icindeki küçük bi haporlör var bendede aynı sorun vardı ben söktüm değiştirmene gerek yok
kolay gelsin

fehmiilker'in dedigi gibi flaşörün içinde küçük bi hoperlör var.Onun FAZ yani (+) ucunu çıkararak bu sesi kesebilirsin.Flaşörü falan degiştirmene gerek yok...

ama önce flaşörü bulman lazım :) bu tür parçalar scooterlarda genelde selenin altında olur ya d ön göğüsün içindedir :)

motorun yanında klavuz verdiler içinde elektrik aksamının devresinin şekli var oradan bakıp bulurum artık:D sağolun teşekkürler hepinize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar