yarın motosikletten direksiyon sınavım var:)

Ne yapacağımı bilmiyorum, heyecan tavan yaptı zaten, tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Keşke bende yarın sınavım olsa ve heyecanlansam ben 93 doğumluyum ve 2 yıl daha var:salut:

Ne yapacağımı bilmiyorum, heyecan tavan yaptı zaten, tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

sınava scooter la girsen bile aman sol ayağını hareket etmeden önce dururken yere basma. sol ayak yerde hareket işaretini beklersen -10 puan.
slalom yaparken de döneceğin tarafa kafanı çevir gerisini motor hallediyor zaten. herkez geçiyor, sadece düşen ve u dönüşü sırasında ayağını yere basan sorun yaşar.
erken git bir iki tur atma imkanın olur. şimdiden hayırlı olsun.

Allah yardımcın olsun. Ayın 25'inde de benim yazılı sınav var. Sadece motor sınavına gireceğim. Kasımda da benim direksiyon sınavı var. Artık sınavın bitince sen anlatırsın biz senden öğreniriz... Kolay gelsin...

Keşke bende yarın sınavım olsa ve heyecanlansam ben 93 doğumluyum ve 2 yıl daha var:salut:

bir zamanlar bende böleydim sanada gelir sıra en kötüsü ehliyet kursuna gidince yaşının tutmaması ve 1 yada 2 yıl yada daha fazla beklemen gerektiğini öğrenmek oluyor:)

Allah yardımcın olsun. Ayın 25'inde de benim yazılı sınav var. Sadece motor sınavına gireceğim. Kasımda da benim direksiyon sınavı var. Artık sınavın bitince sen anlatırsın biz senden öğreniriz... Kolay gelsin...

sağolasın Allah seninde yardımcın olsun

anlatırım tabi nasıl geçti ne oldu yarın :) ben sordum bir arkadaşa bilen bir kişi kendisi sınav hocasına çarpmadığın süre kalmassın demişti:) espiri olsa gerek:)ki öledir.

sınava scooter la girsen bile aman sol ayağını hareket etmeden önce dururken yere basma. sol ayak yerde hareket işaretini beklersen -10 puan.
slalom yaparken de döneceğin tarafa kafanı çevir gerisini motor hallediyor zaten. herkez geçiyor, sadece düşen ve u dönüşü sırasında ayağını yere basan sorun yaşar.
erken git bir iki tur atma imkanın olur. şimdiden hayırlı olsun.

çok sağolasın hocam

Son düzenleme:
Heyecana hiç gerke yok arkadşım.

Düz yol ve 3 yada 4 adet huni olcak.

Slalom yapıcaksan.

baslarken sol ayak yere basma slalomlarda cok yavaslama.

u dönüşü yaprken sinyal ver kontrol et etrafını ve dön bi hızlan 50 km ye gel ve dur sol ayagnı yere koymadan.

Bitti :)

dostum ben bugün girdim direksiyon sınavına.
eski bi jawa motor vardı sürücü kursunun erke gittim onla tur attım. daha sonra bi baktım sınava motorumu aldıgım yerin sahibi geldi. ama hoca olarak :))) tabi tur falan atmadım.

Hiç canını sıkma . Zaten o anki karkadaşadan sınava ne zaman girip çıktığını bile hatırlamıyorsun. Oldu bittiye geliyor. Sen sakin sür düşme stop ettirme yeter. Yavaş yavaş git gel

İnşallah bana ve benim gibi ehliyetini henüz alamamış olanlara da nasip olur.Tavsiye olarak sakin ve dikkatli ol diyebilirim.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o 30 Metre içinde dikkatli oL yeter :D 30 Metre sık dişini :DDD

bugün girdim ve geldim yarı otomatik vitesli motor ile girdim sınava, zaten oraya gidince heyecan felen kalmıyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar