Arama sonuçlarınız

1. Deryali

Maceranın sonu

Bu sefer sondan başlayayım.. pazar günü sabah 7:00'de yola çıktım. Yüzlerce km gittikten sonra Kapıdağ yarımadasının kuzeyine kadar çıkıp aşağı inecekken, Kirazlı Manastırına çok az kala yolun çöktüğünü görüyorum. Onca yolu geri dönmek mi yoksa turu tamamlayamayacak mı acı verecekti...
  2. Deryali

2014 BMW F700GS İzlenimleri ve Test Sürüşü

Bir kaç kelime ile Bmw f700GS'i özetlemem istense Kaliteli, güven verici, rahat ve düşüncelerini yola çok güzel aktarıp baktığın noktaya anında istediğin gibi gitmeni sağlayan eğlenceli bir makine derdim. Yollarda Bmw F700'ü gördükçe acaba Nc700'den bu motora terfi edilebilir mi diye düşünüp...
  3. Deryali

2 Kasım Murat Denizhan Güvenli Sürüş 2 Eğitimi Fotoğrafları

Bugün bilmediğimiz ne çok şey olduğunu öğrendik. Sabah 9'dan akşam 4 e kadar motor üzerinde canımız çıkarcasına parkurları tamamladık, frenleme dönme bakma teknikleri üzerinde çalıştık. Açıkçası kendi adıma çok faydalı oldu ileriye ve gitmem gereken yere yeteri kadar bakmadığımı anlamış oldum...
  4. Deryali

Yarın motosiklet eğitime bir iki kontejyan var..

Merhaba arkadaşlar Yarın İstanbul Park yanında Murat Denizhan' hocadan Güvenli Sürüş 2 motosiklet eğitimi ayarladık Bir kaç arkadaşın gelememesi üzerine yerimiz açıldı. Bu yerleri değerlendirmek isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir Eğtim yarın sabah 9:00'da başlacak. Eğitim sonunda...
  5. Deryali

Nerdesin? "-Burda", Saat Kaç? "- Şimdi"

Geçtiğimiz haftalarda AyrıGezegen'de Çadır'da kaldık. kartepe'ye çıkarken soldan bir yerlerden girilen bu yer Kamp kurmak ve kafa dinlemek için ideal.
  6. Deryali

Özlemişim yer sofrasını, sıcak sobayı... Cumalıkızık!

Selam arkadaşlar Malum "Hangi Enduro" başlıklı Barkın Hoca videosunda yerden yere vululan motorumla elimizdekinin kıymetini bilip keyif alaraktan Özlenmiş yer sofrasının, sıcak sobanın ve yolların keyfini çıkarmak için yakınlarımızdaki köylere teker çevirdik :) Bazen 40-50 ile dağ yollarından...
  7. Deryali

13.500 de sattığım motoru 28.500 Km'de geri aldım

Selamlar Geçen sene 13.500km de sattığım NC700x'i geçen hafta 28.500km de geri aldım. Ben satarken 1damla su bile değdirmemiş ve tek çiziksiz satmıştım. Aldığımda hemen bahçeye çektim ve güzelce Wd40'ladım Koruma demirleri ve çantada küflenen yerleri sildim rötüş boyası ile koruma demirindeki...
  8. Deryali

7 Göller harika mı değil mi?

7 göllere Yaklaşık 6 sene önce 2 motor gitmiştik. 2 gece dağ evinde kalmış çok etkilenmiştik. Arkadaşlarımıza tavsiye ettik. Gidenler bin pişman döndüler. İnsanların bakış açıları ve ön yargıları o kadar farklı ki yaşadığımız çevrede algıladığımız yaşam çok farklı. Ben eleştirmiyor herkesin...
  9. Deryali

Test yazısı: Suzuki Gladius İzlenimlerim

Türkiye'de nedense değeri pek anlaşılamamış, yollarda çok göremediğimiz ve hakkında tek bir satır bile inceleme yazısı bulamadığımız bir model Suzuki Gladius 650 ABS Arkadaşım Can, Nc700x'e alternatif bir motor arayışı içersindeyken bana Suzuki Gladius alayım mı diye sormuştu, tüm marka ve...
  10. Deryali

Sabah sabah beni sıkıştıran araba

TEM'de Samandıra gişesi solda trafiğin akış hızında gidiyorum önümdeki arabanın takip mesafesindeyim. Arkadan bir araba hızlıca sağımdan geçip önüme girmek istiyor ama yer yokki!! neyse devam ediyorum. Hızlanıyorum araba oldukça arkada kalıyor, bi şekilde cambazlıklar yapıp tekrardan önüme...
  11. Deryali

Bazen özgürlük dürtüsü soğuktan ve yağmurdan çok baskın çıkar

2 Hafta kadar önce 1 Mayıs'taki 1 günlük tatili fırsat bilip bir gün önce iş çıkışı motorlarımıza atlayıp Çınarcık'taki şelaleler tarafına kamp kurmak için teker çevirdik. Hava durumu ve soğukluğu önemli değildi planlar hava durumuna göre yapılmamıştı önemli olan 1 günlük değerlendirilecek bir...
  12. Deryali

Yeni Kasa BMW 1200GS'i sürdükten sonra anladım ki ...

Elbette her şey gözümüze ilk başta çok büyük geliyor, motora ilk başladığım sıralarda 1000cc bir makine gördüğümde "İnsanlar buna nasıl biniyor?" diye düşünmeden edemezdim. Büyük motorlara bakmak bile beni korkutmaya yeterdi. Zaman geçip yavaş yavaş 100cc, 150cc, 250cc, 500cc, 700cc derken artık...
  13. Deryali

Türkiye Turu part 3: Alanya, Afyon, Eskişehir, İstanbul (Fotoğraflarla)

2 arkadaş çıktığımız Türkiye Turun'da fotoğraflarını paylaşmadığım Akdeniz ve İçanadolunun bir kısmı kalmıştı. Aslında kendi bloğumda yazıyorum, burada da bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim Kısaca: Adana'dan Alanya yolu arası bol virajlı ve seyirli yollar, Alanya çok güzel bir şehir...
  14. Deryali

Nc700x ile çamur fotoğrafları

Uzun yolun hakkını veren (5200km Türkiye turu) Nc700x'ten şimdide çamur şovu. İyi seyirler :) (Yer: İstanbul Ormanları) Daha çok fotoğraf var yayınlamaya devam edeceğim...
  15. Deryali

Türkiye Turu: Doğu & Güneydoğu İzlenimleri & Fotoğraflar

Artvin'i bitirip, Doğunun başladığı Ardahan sınırına geldiğimizde Karadeniz'in yeşili ile Doğunun bozkırının bıçak gibi ayrıldığına şahit oluyorsunuz. Bu nokta sizi adeta büyülüyor, yaklaşık 2500metre yükseklikteki bu Çam Geçitinde fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirmeye çalışıyorduk...
  16. Deryali

Karadenizden Ardahan'a kadar, Güneydoğudan, Akdenize kadar motorla gittim gördüm...

Yeni motor aldıktan sonra içime bir "gitmek" tutkusu düşmüştü.. Bir kaç ay planladıktan sonra gitmeye karar verdim. Son anda arkadaşım oğuz'da bana eşlik etmeye karara verince Alanya'ya kadar beraber motor sürdük, Şile'den girdik Karadenize.. Kıvrıla kıvrıla İnebolu'ya kadar sürdük, Oradan...
  17. Deryali

HGS resmen beni dolandırdı.

HGS iyice bizi dolandırmaya başladı. Her gün kullandığım Samandıra - Çamlıca otoyolu'nda Önce Arka arkaya 2 gün giriş gişesi okumadı diye 1.40tl düşmesi gerekirken 15.00TL düştü. Sonraki geçişimde de haksız yere bakiyemi bitirdiklerinden birde kredi yetersiz diye 165TL ceza kestiler. GİRİŞ...
  18. Deryali

Cbr250 alabilmek için sabırla Kavun Satmak

Bu arkadaşın adı "Burak". Kendisinin bir hayali var. CBR250 almak. Bunun için sabırla Kavun, karpuz satarak o günün gelmesini bekliyor. Yol üzerinde motorcular durarsa kesinlikle para almıyor. Çok ısrar ettik ama para almadı 2 kavun kesti elleriyle ve hoş sohbetin ardından yola devam ettik...
  19. Deryali

Benzin'in 5tl olduğu gerçeğini değiştiremedik Zamları protesto fotoğraflarımız

Benzin'in 5tl olduğu gerçeğini değiştiremedik, sesimizi Ulusal Kanal'dan başka bir yere duyuramadık, Devlet bizden hiç haberdar olmadı Yüzlerce motor bir araya gelerek bir kaç litre fazladan benzin yaktık... Ama olsun, direndik..! İtiraz ettik ! ve Direnmeye devam edeceğiz.. Elbet sesimizi...
  20. Deryali

517 Tl Vergi mi olur...

Arkadaş tamam 670cc motorla 100km de 3.4 lt benzin tüketiyoruz ama bu vergi nedir? Motoru Mayıs ayında almıştım şimdi Temmuz vergisini ödeyeyim diye internete bir girdim Mayıs 2013 Vergisi 258TL + 6.5TL Faiz Temmuz 2013 Vergisi 258TL... Girdi bi güzel..... Zaten 20cc için 2 kat vergi...

Yeni mesajlar