Özlemişim yer sofrasını, sıcak sobayı... Cumalıkızık!

Selam arkadaşlar
Malum "Hangi Enduro" başlıklı Barkın Hoca videosunda yerden yere vululan motorumla elimizdekinin kıymetini bilip keyif alaraktan
Özlenmiş yer sofrasının, sıcak sobanın ve yolların keyfini çıkarmak için yakınlarımızdaki köylere teker çevirdik :)

Bazen 40-50 ile dağ yollarından kıvrıla kıvırıla gittik bazen 160-170'le otoyolda gaz açıp gayet güzel eğlendik.
Pek bir şey yazmayacağım bir iki fotoğrafla günü özetliyorum.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Notlar: Kahvaltı yeri Cumalıkızık'ta, Hatça'nın yeri tavsiye ederim. Bursa Teleferik açılmış çok eğlenceli tavsiye olunur.

Hoşça-Dostça

yemişim barkının hocanızın motorunuzu kötülemesini elinize kolunuza sağlık yediğiniz içtiğiniz sizin olmuş gezdiğiniz yerleri anlatmışsınız süper gezi olmuş hakkaten :D saygılar

Eyvallah hocam :)
Bugün şöyle bi motorumu değerlendirdim tekrar, bugün hemen her yola girdim, son derece rahat yol aldım, yorulmadım, gazı açtığımda uzadım, Tüm eşyalarımı rahatça taşıdım, fotoğraf makinemi ön bagajda taşımanın tadını aldım, keyfine vara vara yol aldım. 400km yol yaptım ve 100km de'de 3.17lt yakıt yakarak keyfime keyif kattım.
Yani şimdi bu motorumu satsam yerine ne koyacağım?, enduro ile teker yapma yada 200+ hızlara çıkmaya ihtiyacım yokki.
Neyse.. Konumuz gezi ;)

abi güzel gezmişsiniz de ben fotoğrafları daha çok beğendim :) elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler
o düşük ışıklardaki diyafram değerini verebilir misiniz, ya da objektifinizin özelliklerini

Elinize sağlık güzel fotoğraflar
Fırın önündeki arkadaş herhalde bir sihir üzerinde çalışıyor :)

abi güzel gezmişsiniz de ben fotoğrafları daha çok beğendim :) elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler
o düşük ışıklardaki diyafram değerini verebilir misiniz, ya da objektifinizin özelliklerini

Teşekkürler, Objektif Tamron 17-50 f2.8, Düşük ışıkta ISO'ya abandım biraz Makine ( Sony A57) Iso konusunda başarılı olduğu için iyi sonuç veriyor. Lenste ışığı iyi alan bir lens
Bak burada daha fazla fotoğraf denemem var

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

O kırmızılar altın çilek mi ?
Olsada yesek :)

Dağ çileği diye geçiyor sanırım tadı müthiş iyiydi :) Ama normal çilekle alakası yok. Şu dalda yetişen yaş hurma gibi tadı.

Teşekkürler, Objektif Tamron 17-50 f2.8, Düşük ışıkta ISO'ya abandım biraz Makine ( Sony A57) Iso konusunda başarılı olduğu için iyi sonuç veriyor. Lenste ışığı iyi alan bir lens
Bak burada daha fazla fotoğraf denemem var

inceledim , çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz, benim de öyle bi objektif almam lazım, bir de polarize filtre kullandınız mı güneşli havalarda

helal olsun vallahi,bu işi bilen başka oluyor,fotolar harika,emeğinize sağlık.

kahvaltı yaptığınız yerin ismi var mı?köyün tam olarak neresinde,cumartesi gitmek istiyorum,çok özendim,fotolar harika.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
O yer sofrası ne keyiflidir ama...
Çok iyi etmişsiniz. Ellerinize sağlık. :cat:

makinanın iso kalitesi hakkaten iyimiş. kum yok fotoğraflarda elinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar