- Konu Yazar
7 göllere Yaklaşık 6 sene önce 2 motor gitmiştik. 2 gece dağ evinde kalmış çok etkilenmiştik. Arkadaşlarımıza tavsiye ettik. Gidenler bin pişman döndüler.
İnsanların bakış açıları ve ön yargıları o kadar farklı ki yaşadığımız çevrede algıladığımız yaşam çok farklı.
Ben eleştirmiyor herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
Elbette gidilen zaman, orada geçirilen süre ve ön değerler farklı olunca bakış açılarıda değişebiliyor.
Ben geçen hafta sırtçantamı alıp 7 göllere tek başıma çadırımı kurup kitap okuyup fotoğraf çekmek üzere yola çıktım.
evet Bolu'dan sonra yol kötüydü evet gittiğimde kalabalıktı ama ben yinede çok eğlendim
Yeni insanlarla tanıştım, gittiğimde orada olan motorcu arkadaşlarla keyifli bir akşam geçirdim, orman yürüyüşü yapıp 2 gece çadırda harika bir uyku çektim.
Sizlerle bir iki fotoğraf paylaşacağım.
Güzellik bakanın gözündedir
Hoşça-Dostça
İnsanların bakış açıları ve ön yargıları o kadar farklı ki yaşadığımız çevrede algıladığımız yaşam çok farklı.
Ben eleştirmiyor herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
Elbette gidilen zaman, orada geçirilen süre ve ön değerler farklı olunca bakış açılarıda değişebiliyor.
Ben geçen hafta sırtçantamı alıp 7 göllere tek başıma çadırımı kurup kitap okuyup fotoğraf çekmek üzere yola çıktım.
evet Bolu'dan sonra yol kötüydü evet gittiğimde kalabalıktı ama ben yinede çok eğlendim
Sizlerle bir iki fotoğraf paylaşacağım.
Güzellik bakanın gözündedir
Hoşça-Dostça
Son düzenleme: