Arama sonuçlarınız

1. mstfkrfk

uzun yol (yardım)

arkadaşlar bu yaz adana-istanbul yolculuğu yapacağım.öncelikle daha önce hiç uzun yol tecrübem yok.yaza kadar 4-5 kere adana-maraş ve adana-mersin yapmayı düşünüyorum.(tecrübe olsun diye) yine de korkularım var motorun başıma açacağı işler.yanımda neler bulundurmalıyım.elim tornavida tutar.ufak...
  2. mstfkrfk

2011 Asya-TAY 200 3500tl (ADANA)

arkadaşım motorunu değiştirmeye karar verdi.daha off road türü bir motosikletle takas olur.isteyen bana veya linkten direkt kendisine ulaşabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-temiz-supermoto-76243644/detay
  3. mstfkrfk

GT250R 2006 model 5600tl (ADANA)

arkadaşlar ev arkadaşım motorunu satıyor.ilgilenenler benimle de irtibata geçebilir.linkteki telefondan kendine de ulaşabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bakimli-gt250r-75655168/detay
  4. mstfkrfk

cross turumuz (Asya tay-çinli cross :D)ADANA

forumda arkadaşımla fotoğraflara filan bakarken canımız çekti bizde bir turlayalım dedik ama çamura iner inmez efenin motoru(asya tay) saplandı onun motoru bırakıp tek tek benim motorla turladık.çok eğlendik ama baya da yoruldum.videoda eklemeye çalışayım bari. benim az yağ yakan:pr: çok kaçan...
  5. mstfkrfk

93 model 3,5 ts jawa (adana)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jawa-kelepir-ruhsatli-plakali-74676226/detay/ motor 6-7 aydır çalışmıyor.bobber projesi için almıştık ama ne nakit ne de zaman ayıramadık.işe yarar şeylerle takas olur.
  6. mstfkrfk

düşük cc de ufak bir gezi(ADANA)

forumdan tanıştığımız miwaly ev arkadaşım monur ve ben ufak bir gezi yaptık hava çok güzeldi ama biraz stresli bir gezi oldu.daha yola çıktığımızla yoldaki çakılda monurun motoru kaydı ve düştü.ön fren maneti elinde kaldı.yolun geri kalanını ön frensiz devam etti.dolayısıyla hızımız düşük...
  7. mstfkrfk

tv 8 okan bayülgen motosiklet konusu

sonunda okanda motosiklet konusunu ele alan program yapıyor.konu yeni başladı arkadaşlar.
  8. mstfkrfk

10 bin civarı motor önerileriniz.

arkadaşlar yaz sonu gibi motor değiştirmeyi düşünüyorum.daha önce 150lik scooter 200 cross mct 250 ve cbr 125 kullandım.kısaca düşük cc de her tarz kullandım :D şimdi düşündüğüm motosiklet 250 cc civarı enduro yada supermoto tarzı bir motor.genelde şehir içinde kullanacağım için yüksek cc ye...
  9. mstfkrfk

BOT alacağım yardım!!

arkadaşlar 150 liraya kadar bir bot alacağım 2 model hoşuma gitti.kullanan veya markayı bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.farklı modellerde önerirseniz memnun olurum. http://www.motomaxonlineshop.com/main/diadora_poker_su_gecirmez_bot-pmu946.html...
  10. mstfkrfk

Kredi ile Motor Almak

arkadaşlar bilindiği üzere bir çok mağaza kendi anlaşmalı oldukları bankalarca motor kredisi kullandırıp senetsiz kartsız motor satıyorlar.genel olarak sigortalı ve emekliler bu krediden yararlanabiliyor.peki bu sigortalının belli bir zamanı aşması gerekiyor mu yani en az 1 yıl sigortalı olmak...
  11. mstfkrfk

çukurova üniversitesi arkası zs 200

yağmurlardan dolayı tam bataklık olmuştu yollar,tek başıma gitmemin cezasını da çektim 1 saat yol gittim 1 saatte bataklıktan çıkmak için uğraştım.çinli minli beni yarı yolda bırakmadı.tabii bu yolun güzel ve motorun temiz hali gerisini fotoğraflayamadım zira telefonu tutmam telefon için bir...
  12. mstfkrfk

2007 model gt 250 alınır mı?

iyi forumlar herkese,ev arkadaşıma motor alacağız.ss istediği için fiyat ve kalite orantısı içinde en mantıklısı gt gibi duruyor,fakat 2007 modellerde enjeksiyon olmadığı için biraz tereddütte kaldım öğrenci adama fazla gelir mi?daha önce mct 250 kullanmıştım ve benzine para...
  13. mstfkrfk

6000 bine kadar motor arıyorum

arkadaşlar kredi kartına taksit yapabileceğim 6 bin liraya kadar japon bir motor arıyorum.cross-enduro-scooter istemiyorum.
  14. mstfkrfk

YETKİLİ Servisler dışında Bakım Ücretleri

arkadaşlar merak ettiğim bir konu motorunuzun bakımını ne kadara yaptırıyorsunuz.adana da 3-4 motorcuda normal bir bakım yaptırdım hemen hemen hiç birinden de memnun kalmadım.yağ hariç fiyat ortalama 40 lira.sizlerde yağ hariç fiyat yazarsanız memnun olurum.sonuçta motora göre yağ hacmi...
  15. mstfkrfk

CBR Ön Cam Nasıl Sökülür?

arkadaşlar ön camı sökemedim bilen varsa anlatabilir mi?
  16. mstfkrfk

bobber cılar,custom culer ustalar çıraklar

arkadaşlar elimizde ki 3,5 93 model jawadan bobber yapma gibi bir hayalimiz var.değmez veya ne gerek var gibi yorumlara gerek yok :D.herneyse zaten yapılacak şeyler belli şase de oynamalar yapılacak ön maşa uzayacak,grenaj filan kalmayacak sele gidon depo değişecek.çok karışık bir olay yok.ilk...
  17. mstfkrfk

Modifiye için yardım!!

arkadaşlar 2011 model cbr 125 motorum var.egzost kapağını karbon kaplatacağım ayrıca ön cama da film çektireceğim.zippo's arkadaşımız karbon kaplamayı kendi yaptı 20 liralık karbon aldı.ben damacıya gittim film de çekiyorlar profesyonel bir yer.cam film i ve kaplamaya 50 lira fiyat çekti.uygun...
  18. mstfkrfk

100 liraya ceket sipariş ettim yoksa hata mı yaptım?

arkadaşlar havalar soğumaya başladı(adanadayım ancak başladı) bende acil ceket ihtiyacıyla ucuz yollu aldım.fakat ne araştırma yaptım ne de kalitesine bakabildim.ceket veya marka hakkında fikri olan var mı? http://www.motomaxonlineshop.com/main/roleff_cologne_uzun_ceket-pmu1055.html
  19. mstfkrfk

200 cc zongshen türevi cross

arkadaşlar motor rektefe görmüş ve km saati değişmiştir yani rektefe olduktan sonra 7500 km yol gitmiştir.6 ay oldu motoru alalı vites geçişleri problemliydi şanzıman dişlileri değiştik.problemsiz ve kullanımı zevkli bir motor.ehliyetsiz kullanma yüzünden ceza yedim onu ödeyebilmek için...

Yeni mesajlar