100 liraya ceket sipariş ettim yoksa hata mı yaptım?

hayırlı olsun... iyi gibi duruyor ama kumaş 500D yerine 600D yada 800D olsa iyi olurdu.

bence iyi fiyat.standart bütün korumaları da var.termal içliği de var, onu yaza kadar çıkarma.e zaten normal bir ceket bile alsan kaç tl olabilirdi ki?

hayırlısı olsun en kötüsü dahi 80,,100 lira,,,

fakat bana şu tuhaf geldi,
270 liralık ürünü 100 lıraya ındırmezler :)

bıraz abartı gibi sankı :)

Hayırlı Olsun...

bende fiyatı çok düşük diye tereddütte kaldım zaten.sonuçta korumalı termal içlikli bir montun 100 lira olması kafamı bulandırdı.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bence fiyatına göre iyi bir ürün adana nın hava şartlarında çok rahat işinizi görür gibi geliyor,korumaları ve içliğide var bence iyi bir alışveriş olmuş

Hiç düşünme bende alıyordum ancak farklı bir model daha çok hoşuma gitti diye almadım beni tatmin etmişti ki ben karabükte yaşıyorum batı karadenizde şu anda dışarıdaki soğukluk - lerde :)

Aynısını 1.5 senedir kullanıyorum gayet iyi bir mont hiç dert etme. Yalnız Adana da çok uzun kullanamazsın onu. Kışın tamam da , baharda ve yazın içliğini çıkarsan bile kullanmayı düşünme. Terden ölürsün, çünkü saunaya dönüyor mübarek 4 mevsim bir mont değil havalandırmaları yok

Son düzenleme:
evet sabah arayıp ellerinde olmadıklarını söylediler.neyse artık yapacak bir şey yok.

motomaxın bu yaptığı bir değil iki değil. Kaç kişiden duydum bu yaptıklarını aynısını bana da yaptılar. Sitelerinde var gözüken ürünün siparişini alıyolar daha sonra elimizde yok sitede durumu güncellenmemiş diye ya başka bir ürüne yönlendiriyolar ya da iptal ediyolar. Müşterilerle dalga geçmek değil mi bu?

siparişlere hemen cevap veriyorlar fakat güncelleme yapmamaları çok yanlış.bu kadar büyük bir firmanın sadece bu işler için eleman çalıştırmaları gereklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar