sadece kurstan bahsedildi biraz daha yararlı şeyler bekliyordum,gerçi daha sonra motosiklet programı yapacağını söyledi.
sonunda okanda motosiklet konusunu ele alan program yapıyor.konu yeni başladı arkadaşlar.
Evet belediyenin yapmış olduğu sulama hatasına ve çelik bariyerlere çok iyi değindi ama Okan Bayülgen gelen twitlere odaklandığı için anlamadı bence dediklerini.İzmirden bağlanan abimde güzel konuştu ama helal olsun inş. mesaj istenilen yere ulaşır...
Evet belediyenin yapmış olduğu sulama hatasına ve çelik bariyerlere çok iyi değindi ama Okan Bayülgen gelen twitlere odaklandığı için anlamadı bence dediklerini.
Bu adam bana pek samimi gelmiyo ya. Nedense bi türlü ısınamadım şu herifin programlarına. Dalga geçiyo geçiyo sonra 2 dk ciddi konuşup geçdiği dalgayı telafi ediyo gibime geliyo. Nitekim adam twitlerine odaklandı. Telefonla bağlanan kardeşimize kadına dediklerini tekrarlattı. Yapcek bişey yok
Okanda ne güzel diyo demi rezervasyon yap parada bankaya diye:cherry:İmkan var imkan var işte...