tv 8 okan bayülgen motosiklet konusu

sonunda okanda motosiklet konusunu ele alan program yapıyor.konu yeni başladı arkadaşlar.

Arkadaşlar bahsi geçen okulun fiyatları ne alemde acaba gerçekten çok merak ettim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

evet yanlış bulmadıysam 575 euro + kdv gibi bir fiyatı var kur başına :(

kim

Sınıflar

Level 1-2: 920 Euro+KDV

Level 2-3: 920 Euro+KDV

Level 3-4: 1010 Euro+KDV

Level 4 : 600 Euro+KDV

sadece kurstan bahsedildi biraz daha yararlı şeyler bekliyordum,gerçi daha sonra motosiklet programı yapacağını söyledi.

İzmirden bağlanan abimde güzel konuştu ama helal olsun inş. mesaj istenilen yere ulaşır...

hocam genel bir program yapmadı bu programı izlemiştim zaten.daha önce motor tasarlıyan bir adamıda çıkarmıştı ama sadece motosiklet üzerine program yapmadı.

Evet belediyenin yapmış olduğu sulama hatasına ve çelik bariyerlere çok iyi değindi ama Okan Bayülgen gelen twitlere odaklandığı için anlamadı bence dediklerini.

Okan bayükgen anlamasada olur... :D Gitmesi gereken yere gitse keşke.. Gerçi büyük ihtimalle gidiyor zatende malum başımızdaki insanların parası yok birşey yapamıyorlar bununla ilgili. Deprem vergisiyle yol yapıyorlar yol vergisiylede birşeyler yapıyorlardır herhalde.. Neyse bir an uyuz oldum kısa keseyim ..

Bu adam bana pek samimi gelmiyo ya. Nedense bi türlü ısınamadım şu herifin programlarına. Dalga geçiyo geçiyo sonra 2 dk ciddi konuşup geçdiği dalgayı telafi ediyo gibime geliyo. Nitekim adam twitlerine odaklandı. Telefonla bağlanan kardeşimize kadına dediklerini tekrarlattı. Yapcek bişey yok:)
Okanda ne güzel diyo demi rezervasyon yap parada bankaya diye:cherry:İmkan var imkan var işte...

Bu adam bana pek samimi gelmiyo ya. Nedense bi türlü ısınamadım şu herifin programlarına. Dalga geçiyo geçiyo sonra 2 dk ciddi konuşup geçdiği dalgayı telafi ediyo gibime geliyo. Nitekim adam twitlerine odaklandı. Telefonla bağlanan kardeşimize kadına dediklerini tekrarlattı. Yapcek bişey yok:)
Okanda ne güzel diyo demi rezervasyon yap parada bankaya diye:cherry:İmkan var imkan var işte...

Yazdıklarının hepsine harfiyen katılıyorum :D Bende aynı şekilde hissediyorum nedense

Okan sık sık motor formatlı konuyu programında işler.Trafikte farkındalık arttırma amaçlı uyarılarda bulunur ve bunu desteklemek amaçlı grup ve klüpleri yayına çıkartır.Eğitim olayıda çok iyi hem kamuoyuna motor farkındalığı hemde motorculara adam gibi kullanın mesajı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar